Udløber din nuværende leasingaftale?

En leasingaftale er en tidsbegrænset affære og som med alle andre finansielle aftaler, kan man med fordel undersøge priser og vilkår. Vi giver dig et uforpligtende tilbud på din næste leasingperiode.

Skift til os her
BMW electric
Overvejer du at lease grønt?

Hybrid- og elbiler er i kraftig fremgang. Få et overblik over hvilke fordele og omkostninger, der er forbundet med at have et grønt køretøj på leasing.

Læs mere om grøn leasing
Porsche 911 Cabrio 992
Hvad er sæsonleasing?

Hvad med at lease en sommerbil i det ene halvår og en eksempelvis en SUV i det andet halvår? Ved at skræddersy din leasingaftale, kan du hurtigt skifte til en passende bil.

Læs mere om sæsonleasing her

Find din næste leasingbil

Vi har biler på lager til omgående levering. Og har vi ikke hvad du søger, har vi kompetente leasingrådgivere til at finde din næste leasingbil.

Document icon

Operationel Privatleasing på 2 minutter

Leasing er oftest forbundet med at have kontrol over dine udgifter og dit budget.
Det hjælper en Operationel Leasingaftale fra Dansk Motor Finans dig med.

Læs mere om operationel leasing her

Hvorfor vælge os til din næste leasingaftale?

Dansk Motor Finans A/S er et leasingselskab med fokus på digitalisering og gennemsigtighed. Vi samler på gode kunder, og gode biler. Begge dele går vi langt for at skaffe. Så vælg os hvis du ønsker endnu mere fleksibilitet og sikkerhed i din leasingaftale.

Mange års erfaring i leasingbranchen

Vi er en gruppe af bilentusiaster der i starten af 2018 gik sammen, om at starte det vi selv kalder “Et leasingselskab version 2.0”. Vi gør os umage om hver en detalje, og tilbyder en høj fleksibilitet til vores kunder.

Vi samler på gode kunder og gode biler – og det fortjener den bedste service.

Læs meget mere om os her

Frederiksbergvej 20, Vejen

4,9 ★★★★★ 69 reviews

  • Avatar Thor T. ★★★★★ for 10 måneder siden
    Fantastisk service udført af DMF. Blev holdt i hånden fra ende til anden. Vil klart bruge DMF en anden gang. Kan varmt anbefales.
  • Avatar Gobum ★★★★★ for 11 måneder siden
    Det bliver ikke nemmere at importere en bil og få den afgiftsberettiget.
  • Avatar Kenneth Vagtholm ★★★★★ for 1 år siden
    Jeg har leaset en Porsche 911 carrera s fra 2004 model 997.Jeg har leaset mange biler i mit liv.Jeg har aldrig før været et sted hvor servicen er så god, uanset hvem du taler med.De smiler fra hjertet.Det er en oplevelse at møde Tage, hans … Læs mere kone og søn, se Tages private bilsamling, høre ham fortælle historien om de forskellige biler, hvordan han skaffede dem, de kendte, racer køre mm hvem der har haft ejet dem. Jeg forstår godt nu hvorfor de vil sælge deres dyrebare skatte til ham.For dem er det vigtig at historien går i arv.Det er en rigtig personlig virksomhed.Jeg kan kun anbefaleMin egen bil jeg ankom i var vasket i hånden med håndbørste, ikke i en bilvask. Den må jo ikke blive ridset.Jeg ankom i en ældre Fort varebil!!!!Min Porsche blev personlig leveret af Tage samme dag.


Vælg kundetype

Privat Erhverv Forhandler