Håndtryk
Forhandler

Attraktiv og fleksibel leasing til jeres kunder

Dansk Motor Finans samarbejder med bilforhandlere i hele Danmark. Vi tilbyder attraktive leasingaftaler til jeres leasingkunder.
Vores CRM system gør det nemt og let tilgængelig at beregne leasingtilbud.

Gode finansieringsaftaler

Som dansk bilforhandler har du mulighed for at vælge os som leasing samarbejdspartner. Vi hjælper med at finansiere dine kunders leasingaftaler. Med samarbejdet er der naturligvis en række fordele som fx konkurrencedygtige priser, personlig og professionel rådgivning, hurtig og enkel sagsbehandling samt et komplet system hvor alt er samlet.

Vores leasingrådgivere har mange års erfaring med at udarbejde gode leasingaftaler. De bliver skræddersyet til den enkelte kundes behov og vi er en tryg samarbejdspartner til jeres leasingplan.

macbook CRM

All-in-one

Med adgang til vores CRM system kan man samle mange af de administrative opgaver ét sted. Kombinationen af Tax, Import og Leasing går hånd i hånd, hvis man kører en sag igennem fra start til slut.

Siden 2018 har du kunne få beregnet registreringsafgift gennem vores online system. Sidenhen har vi fået nye moduler såsom Import af biler og Leasing.

Systemet er bygget op, så du nemt kan fortsætte en sag, hvis du fx har fået beregnet registreringsafgift og efterfølgende skal have lavet et leasingtilbud på netop denne bil. Derudover er alle moduler sat trinvis op, så man nemt ved hvad næste step er. På den måde glemmer man ikke noget i processen.

Kom i gang med leasing

Kontakt os og prøv vores leasing-modul helt uforpligtende.

Få adgang

Fordele ved at bruge os som leasingpartner

Personlig og professionel rådgivning

Vores professionelle rådgivere har mange års erfaring i bilbranchen. De kommer alle fra forskellige grene af branchen, så deres baggrund skaber en god dynamik i det daglige arbejde med Leasing, Tax og Import.

Konkurrencedygtige priser

Vores priser kan sagtens følge med resten af branchens. Priserne er konkurrencedygtige og vi forsøger altid af give de skarpeste og mest fair priser.

Hurtig og enkelt sagsbehandling

Vi forsøger naturligvis altid at vende tilbage hurtigst muligt med lånemulighederne. Skulle det mod forventning tage længere tid er vi altid til at få fat på via tlf., mail og chat.

Komplet system

Vores system samler mange af jeres daglige administrative opgaver. De er nemme at gå til og finde tilbage til en gammel sag. Hele systemet er opbygget med klippekort, dvs. ingen abonnementsbetalinger eller bindinger.