Et af DK's mest innovative leasingselskaber

Om Dansk Motor Finans

Dansk Motor Finans A/S etableres i 2018, med det formål at starte en ny generation af leasingselskaber, med en langt større gennemsigtighed og et mere digitalt mindset

Hvem er Dansk Motor Finans A/S?

Vi er en leasing og IT-virksomhed, der leverer en række unikke leasing-, import- og værdifastsættelsesfaciliteter til bilforhandlere. Vores team består af 23 talentfulde og erfarne medarbejdere, der arbejder hårdt for at gøre din hverdag som bilforhandler lettere. Ved at samarbejde med os, kan du forvente at overgå dine konkurrenter og øge din fortjeneste samt din forretnings sikkerhed.

Vi forstår, hvor vigtigt det er for bilforhandlere at få betalt deres registreringsafgifter korrekt og undgå efterreguleringer. Derudover ved vi også, at administrative opgaver kan tage op til flere timer af din arbejdsdag, og vi ønsker at frigøre tid for dig, så du kan fokusere på at levere en exceptionel kundeoplevelse.

Vi tilbyder de mest trygge og gennemsigtige leasingaftaler på markedet, som vil imødekomme behovene hos dine loyale kunder. Med mere tid til at pleje dine kunders behov og drive din forretning fremad, kan du forvente en øget vækst og innovation i din virksomhed. Vores mål er at udføre administrative opgaver med præcision, så du kan fokusere på at skabe succes og vækst for din virksomhed.

Hvis du endnu ikke er en af de 1000 bilforhandlere, der allerede drager fordel af vores unikke onlinesystem, vil vi gerne invitere dig til at tilmelde dig. Vi tror på at bevise vores værdi i stedet for at prøve at overtale dig, og derfor tilbyder vi de første 3 sager gratis. Besøg vores hjemmeside på www.danskmotorfinans.net og lad os hjælpe dig med at tage din virksomhed til det næste niveau.

Det hele handler om:

  • At I får betalt jeres registreringsafgifter korrekt, uden risiko for efterreguleringer
  • At I slipper for mange timers administrative arbejdsopgaver
  • At I giver jeres loyale kunder de mest trygge og gennemsigtige leasingaftaler på markedet
  • At I har langt mere tid til jeres kunder, og til udvikling af jeres unikke bilforretning

Hvem tilslutter sig DMF?

Vores avancerede onlinesystem er designet til at imødekomme behovene for enhver bilforretning. Uanset om din virksomhed er lille eller stor, kan vi tilbyde skræddersyede løsninger, der passer til dine unikke behov. Med vores onlinesystem har du mulighed for at oprette enkelte brugere, fordelt på flere afdelinger, og anmode om fakturering til forskellige interne CVR-numre. Dette giver dig mulighed for at have et mere effektivt system, der sparer dig tid og ressourcer.

Vi forstår vigtigheden af at lytte til vores forhandlernetværk og deres ønsker og behov. Vores onlinesystem er bygget med input fra branchen, og vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at sikre, at vi imødekommer deres krav og forventninger. Som en resultatformet organisation er vi dedikeret til at levere den mest innovative og avancerede teknologi til vores kunder.

Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med at optimere din forretning med vores avancerede onlinesystem. Sammen kan vi skabe værdi og innovation, der vil drive din virksomhed fremad.

Ser på DMF på mobil

Grundlagt af biltosser

Dansk Motor Finans A/S er grundlagt i 2018 af en trio af erfarne bilentusiaster med komplementære færdigheder.

Rasmus, vores direktør, er ekspert i udvikling af online og offline systemer med stor viden om leasing og registreringsafgifter.

Kim, vores salgschef, er en elite-sælger med unikt salgs- og formidlingsgen og stor viden om bilbranchen.

Tage, vores formand, har en omfattende samling af klassiske biler og bidrager med sit store netværk og almen sund fornuft til udviklingen af vores forretning.

Sammen har vi skabt en innovativ og solid forretningsmodel, der tjener vores samarbejdspartnere og kunder på bedste vis.

“Vi sidder på et stort ansvarsområde, og vi er glade for tilliden”

Vi er stolte af at have fået betroet ansvaret for at afregne den korrekte registreringsafgift til staten for mange bilforhandlere. Vores dygtige udviklingshold og nøje kontrolproces sikrer, at vi kan håndtere store mængder sager med minimal fejl. Vi opererer i et område med høj beskatning, hvor korrekt overholdelse af lovgivningen og bilens detaljer er afgørende for en præcis indbetaling af afgiften. Dette kræver disciplin og omfattende know-how på alle niveauer.

Rasmus Sandvej Juulsen

Direktør

Rasmus profilbillede

Hvad brænder vi for?

Vi er her for dig, bilforhandler. Vores morgenrutine starter kl. 8 hver dag, 5 dage om ugen, og det er takket være dig. Vi er dedikerede til at tage det administrative arbejde fra dig, at sparre og kommunikere med dig, og at skabe en positiv forskel i hele bilbranchen. Vores mål er at give dig vækst og dine kunder tryghed. Vores hold af dygtige og venlige medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig via vores live-chat, telefonen eller personligt møde. Vi er også stolte af vores innovative tilgang, som er en del af vores daglige arbejde.