Digital administration til bilbranchen

Om Dansk Motor Finans

Dansk Motor Finans A/S blev grundlagt i 2018 med målet om at forenkle de komplekse emner i bilbranchen til enkle arbejdsprocesser for bilforhandlere, så du kan koncentrere dig om at skabe værdi for dine kunder.

Spil video

Et af DK’s mest innovative leasingselskaber

Som en virksomhed med rødder i bilbranchen, kombineret med speciale i IT, tilbyder vi bilforhandlere en række unikke løsninger inden for leasing, import og værdifastsættelse af køretøjer. Vores team på 23 dygtige og erfarne medarbejdere er dedikeret til at lette din dagligdag som bilforhandler. Ved at indgå i et samarbejde med os, kan du forvente at overtrumfe dine konkurrenter og øge både din indtjening, forretningsstabilitet samt kundetilfredshed.

Ser på DMF på mobil

Vi er jeres eksterne administration og selvanmelder

Vores avancerede og unikke onlinesystem er skræddersyet til at hjælpe alle bilforretninger, store som små. Det byder bl.a. på brugertilpasning, afdelingsopdeling og fakturering til forskellige CVR-numre, hvilket effektiviserer og sparer tid og ressourcer. Udviklet med input fra branchen, arbejder vi tæt med vores samarbejdspartnere for at opfylde deres behov. Kontakt os for at optimere din forretning med vores innovative system og skabe værdi, der fremmer din virksomhed.
Læs om vores onlinesystem her
Kim smiler i en bil

Grundlagt af biltosser

Dansk Motor Finans A/S blev etableret i 2018 af tre erfarne bilentusiaster med forskellige, men supplerende, kompetencer. Rasmus, vores administrerende direktør, er en specialist i udviklingen af både online og offline systemer og har dyb indsigt i leasing og registreringsafgifter. Kim, vores salgschef, er en fremragende sælger med et unikt talent for salg og formidling, samt en omfattende viden om bilbranchen. Tage, vores bestyrelsesformand, ejer en imponerende samling af klassiske biler og bidrager med sit omfattende netværk og sunde fornuft til virksomhedens udvikling.

 

Sammen har de skabt en innovativ og robust forretningsmodel, der effektivt tjener både vores samarbejdspartnere og kunder.

"Vi er stolte af, at have fået betroet ansvaret for at afregne den korrekte registreringsafgift til staten, for mange bilforhandlere".
Rasmus Sandvej Juulsen , Direktør
mand taster på computer

Hvad brænder vi for?

Som bilforhandler er du vores fokus. Vores dag starter kl. 8 hver morgen, fem dage om ugen, alt sammen for din skyld. Vores engagement ligger i at fjerne det administrative arbejde fra dine skuldre, at rådgive og kommunikere med dig, og at bidrage positivt til din forretning og hele bilbranchen.

 

Vores ambition er at fremme din vækst og sikre dine kunders tryghed. Vores team af kompetente og venlige medarbejdere er altid klar til at assistere dig gennem live-chat, telefon, mail eller personlige møder. Vi er også stolte over vores innovative tilgang, som er en integreret del af vores daglige arbejde.

Mød vores dygtige team

Dansk Motor Finans kan også findes i MY GARAGE

Selvom vores domicil er i Kolding, har Dansk Motor Finans også et kontor i det eksklusive bilhus My Garage i Vejle. Denne udvidelse giver Dansk Motor Finans mulighed for at bidrage med vores ekspertise inden for værdifastsættelse af køretøjer og import af biler til det luksuriøse highend bilmekka.
Se vores aktuelle leasingbiler