Om Dansk Motor Finans

Hvem er Dansk Motor Finans A/S?

Læs mere om vores baggrund og hvorfor vi er her i dag.

Kontakt os

Hvem er stifterne?

Virksomhedens stiftere, Rasmus Sandvej Juulsen, Kim Asferg Mikkelsen og Tage Nielsen A/S, har mange års erfaring indenfor bilbranchen. Erfaringer som køb og salg af biler, opbygning af tidligere leasingselskab, etablering af tidligere brugtvognsforretning og ikke mindst administrering og ejer af virksomhed med op imod 30 ansatte.

Rasmus og Kim har kendt hinanden gennem flere år, og har snakket om at lave en unik, innovativ og gennemskuelig leasingmodel. I marts 2018 skete det så. Dansk Motor Finans blev etableret med beliggenhed i Andst.

De har tæt samarbejde med Tage Nielsen A/S som ligger i forlængelse af virksomheden.

Innovativ tænkning

Tilmeld dig

​Sammenkoblingen af kompetencerne indenfor bilbranchen, muliggjorde ideen om at etablere et succesfuldt leasingselskab.

Ideen om at fastlægge sig på markedet for flexleasing, kommer sig af det branchenkendskab, netværk og kompetencer som Dansk Motor Finans’ stiftere besidder. Derudover er det et yderst attraktivt marked at være udbyder i, med mange udviklignsmuligheder og minimal risikoprofil.

Bilbranchen og markedet for leasing har i mange år kørt i kraftig stigning og tendensen ser ud til at fortsætte.

Omkring 40 % af alle kørende biler i Danmark er leaset, og man kan forvente at se en udvikling op mod 70 % som man har set i lande som Tyskland, England og USA. 

Denne udvikling var bl.a. springbrætter for Rasmus Sandvej Juulsen, Kim Asferg Mikkelsen og Tage Nielsen A/S, om at tage udfordringen op med at lave noget unikt, innovativt og gennemskueligt som kunderne bliver glade for.

Grundstenen og omdrejningspunktet i Dansk Motor Finans, bliver deres omfattende med meget brugervenlige leasingsystem. Leasingsystemet skal sikre virksomhedens kunder et ekstraordinært overblik og selvbetjeningsmuligheder.

Med den brede erfaring indenfor bilbranchen sikres der at alle de unødvendige opstartsproblemer og fodfejl minimeres, og dermed kan fokusset ligge i at udvikle et stærkt koncept.

Gennemsigtighed og fuldt overblik

En af de store mangler der var på markedet var et online system til håndtering af værdifastsættelse ved outsourcing.

Derfor lancerede vi efter opstart vores eget unikke online system, som det første på markedet.

Da en af vores kerneområder er forhåndsvurdering og værdifastsættelse for forhandlere, har vi både gjort processen nemmere for forhandlerne men også for os selv.

Online systemet giver et nemt og overskueligt overblik, som kun de færreste værdifastsættere kan tilbyde.

Med mere end 300 danske bilforhandlere som benytter vores system, er det blevet taget rigtig godt i mod og godt brugt af de mange bilforhandlere.