ET AF DK’S MEST INNOVATIVE LEASINGSELSKABER

Om Dansk Motor Finans

Dansk Motor Finans A/S etableres i 2018, med det formål at starte en ny generation af leasingselskaber, med en langt større gennemsigtighed og et mere digitalt mindset

Hvem er Dansk Motor Finans A/S?

Vi er en digital ”Autotech” virksomhed, med unikke leasing-, import- og værdifastsættelsesfaciliteter.

Vores 14 dygtige medarbejdere arbejder hver dag på at kunne hjælpe jer som bilforhandler, ved at gøre hverdagen lettere. Dét giver i sidste ende jeres konkurrenter baghjul, mens I får et langt større overskud og endnu mere sikkerhed i forretningen.

 

Det hele handler om:

 • At I får betalt jeres registreringsafgifter korrekt, uden risiko for efterreguleringer
 • At I slipper for mange timers administrative arbejdsopgaver
 • At I giver jeres loyale kunder de mest trygge og gennemsigtige leasingaftaler på markedet
 • At I har langt mere tid til jeres kunder, og til udvikling af jeres unikke bilforretning

  Vækst og innovation er nøgleordene i en sund forretning – det er dér skal I bruge jeres tid og kræfter. Imens sørger vi for at de administrative opgaver bliver udført med præcision.

  Hvis I ikke allerede er en af de 850 bilforhandlere, som har adgang til vores helt unikke onlinesystem, så skynd jer at få jeres forretning tilmeldt. Vi vil hellere bevise end at overbevise, og derfor får I de første 3 sager gratis. Hop ind på www.danskmotorfinans.net, og giv jeres vækstkurve og overskud et boost.

  Hvem tilslutter sig DMF?

  Vores onlinesystem kan rumme enhver bilforretning. I har som bilforretning mulighed for at oprette enkelte bruger, fordelt på utallige afdelinger, og som kan bede om fakturering til forskellige interne CVR-numre. Onlinesystemet er bygget efter vores forhandlernetværks ønsker og behov. I som forhandlere bærer altså store dele af den innovative tankegang, som vi formår at kode ind i et onlinesystem. Vi arbejder tæt med branchen og med jer.

  Sidder I med tvivlsspørgsmålet, om systemet vil passe til jeres forretning?

  Hvis I handler med biler, sælger leasingaftaler, eller importerer biler fra udlandet. Så er onlinesystemet klar til at gøre jeres hverdag let.

  Grundlagt af biltosser

  Dansk Motor Finans A/S er grundlagt i 2018 af ejerne Rasmus Sandvej Juulsen, Kim Asferg Mikkelsen og Tage Sandvej Nielsen – ”Familien”. Vi er en trio som tilsammen har mange års erfaring i bilbranchen. Vi har i ”familien”, sammensat unikke kompetencer, der har dannet grundlag for den høje vækstkurve.

  Rasmus er direktør i virksomheden, og har sit hjerte i udvikling og forenkling af systemer – både online og offline. Han kommer med en baggrund fra leasingbranchen og har 360 graders viden om leasing og registreringsafgifter. I kombination med høj interesse for webudvikling og generel markedsføring, skaber han, sammen med resten af holdet, en solid og innovativ forretningsmodel.

  Kim er salgschef, og er over-hovedet i alt hvad der har med salg i forretningen at gøre. Han tilhører eliten af sælgere, og har sine ben solidt placeret i det jyske. Kim har i sine unge dage, opbygget egen bilforretning. Ydmyghed, et unikt sælger-/formidlingsgen og et stort know-how i bilbranchen, gør Kim til omdrejningspunktet for alt kommunikation til vores samarbejdspartnere og kunder.

  Tage sidder som formand i bestyrelsen. Udover at arbejde i DMF-regi, har Tage en samling af klassiske biler i egen virksomhed Tage Nielsen A/S, som tidligere også har beskæftiget sig i transportbranchen. Tage er et kendt ansigt i specialbilsbranchen, herunder veteranbiler og motorsport. Tage bidrager med et stort netværk og almen sund fornuft og ydmyghed til udvikling af forretningen.

  Hvad brænder vi for?

  Når vi sætter os i kontorstolen kl. 8 hver eneste morgen – 5 dage i ugen, er det på grund af jer som bilforhandler.

  • Vi brænder for at kunne lette jer for det administrative arbejde.
  • Vi brænder for at have dialogen og sparring med jer.
  • Vi brænder for at kan gøre en forskel i en hel bilbranche, og have blot en lille positiv indvirkning i mange bilforretningers værdikæder.
  • Vi brænder for at kunne give jer vækst.
  • Vi brænder for at give jeres kunder tryghed.

   

  Alt dette realiseres hver eneste dag med dygtige og vellidte medarbejdere, som I altid vil møde i vores live-chat, på telefonen eller sammen med et fysisk håndtryk. Det realiseres ligeledes med et højt innovativt mindset, og dét er vi stolte over.

  “Vi sidder på et stort ansvarsområde, og vi er glade for tilliden”

   

  Vi er stolte og meget beæret over at have fået ansvaret fra de mange bilforhandlere til at afregne den korrekte registreringsafgift til staten. Med et stort udviklingshold og op til flere kontroller i processen, gør at vi kan håndtere så stor en mængde sager med minimal fejl. Vi bevæger os i et af statens højest beskattet område hvor lovgivningen og bilernes detaljer er essentielt for en korrekt indbetaling af afgift til staten. En opgave som kræver disciplin på alle fronter og et stort know-how.

  Rasmus Sandvej Juulsen

  DIREKTØR

  Kom i kontakt med vores eksperter

  Jeg bekræfter hermed, at Dansk Motor Finans må kontakt mig telefonisk og på mail.

  SKIFT TIL OS

  Udløber din nuværende leasingaftale?