DMF teamet
Dansk Motor Finans A/S

Om os

Dansk Motor Finans A/S etableres i 2018, med det formål at starte en ny generation af leasingselskaber, med en langt større gennemsigtighed og et mere digitalt mindset. Forretningen udviklede sig hurtigt, med et nyt forretningsområde som blandt andet bestod i at værdifastsættelse af køretøjer til hele bilbranchen.

Hvem er Dansk Motor Finans A/S

Dansk Motor Finans A/S er et registreret leasingselskab og godkendt selvanmelder af Motorstyrelsen og Finanstilsynet. Vi er en virksomhed der berører mange områder hvor omdrejningspunktet er biler. Vi er en flok bilentusiaster, men med stor fokus på ærlighed og gennemsigtighed. Digitalisering og optimering af arbejdsprocesser har en høj prioritet for os, da vi mener at dét er det centrale i en kunderejse, uanset om det er B2B eller B2C.

new car icon

Leasingselskabet

Vores leasingafdeling består af kompetente medarbejdere med mange års erfaring i bilbranchen. Udover vores store netværk, hjælper vi rigtig mange kunder og matcher dem op med deres ønskede bil. Vores afgiftsafdeling og importafdeling, står leasingrådgiverne nært, således at vi altid har eksperter på hver et område i kundens rejse. Det sikrer kvalitet og ensartethed.

Point icon

Den største eksterne selvanmelder

Dansk Motor Finans’ TAX-afdeling består af 5 værdifastsættere, som håndterer registreringsafgifter for mere end 650 danske bilforhandlere i hele Danmark. Vi har udviklet egne systemer, som bruges af bilforhandlerne til at få forhåndsvurderet og beregnet deres registreringsafgifter. Vi beregner registreringsafgifter på mere end 20.000 biler årligt, hvor hver afgift bliver manuelt beregnet og behandlet.

Importafdelingen

I 2020 startede vi vores importafdeling op i Tyskland, som har til formål at hente biler hjem til danske brugtvognsforhandlere. Markedet i Tyskland er attraktivt for enhver med behov for biler med et godt udstyrsniveau. At hente biler i udlandet kan være en tidskrævende affære, men også risikofyldt. Det kræver en stor erfaring at sikre bilens beskaffenhed. Vores team består derfor er bilentusiaster, som har mange års erfaring i import. Vi kender faldgrupperne og faresignalerne. For at gøre administrationen og handlerne lettere for de tyske bilforhandlere, varetager vores tyske virksomhed Dansk Motor Finans GmbH denne service for vores forhandlere.

Vi er stolte og meget beæret over at have fået ansvaret fra de mange bilforhandlere til at afregne den korrekte registreringsafgift til staten. Med et stort udviklingshold og op til flere kontroller i processen, gør at vi kan håndtere så stor en mængde sager med minimal fejl. Vi bevæger os i et af statens højest beskattet område hvor lovgivningen og bilernes detaljer er essentielt for en korrekt indbetaling af afgift til staten. En opgave som kræver disciplin på alle fronter og et stort know-how.

– Rasmus Sandvej Juulsen, Direktør