Import af brugte biler

Import af biler fra eksempelvis Tyskland

Føler du dig også overvældet af afgiftsberegninger og ønsker at slippe for den tunge administration? Vi bistår en stor del af bilbranchen og kan med sikkerhed også assistere din bilforretning.

Dashboard

Professionel bilimportør

Har du ikke selv modet eller overskuddet til, at sætte dig ind i reglerne omkring bilimport, hjælper Dansk Motor Finans gerne. Som professionel bilimportør, er vores tilgang til opgaven lettere, og derudover kender vi potentielle faresignaler ved en udenlandsk handel. Så medmindre du er en erfaren bilkøber, anbefales det at anvende en professionel aktør.

Step 1

Find din nye bil og send eller indsæt link

Find den ønskede bil på eksempelvis mobile.de eller autoscout24.de, eller lad os hjælpe dig i processen. 
Send os et link på bilen, eller indsæt link i onlinesystem, hvis du er samarbejdspartner, med en eventuel bemærkning til sagen.

Step 2

Modtag bilrapport og bestil bilen (online)

Indenfor kort tid, modtager du en fuld rapport på bilen og oplysninger omkring den forhandlede pris. Ønsker du bilen, svarer du blot retur på mail, eller trykker “bestil bil” direkte i onlinesystem, hvis du i forvejen er samarbejdspartner. Hvis du i forvejen er samarbejdspartner, ved du også hvor nemt det er.

Step 3

Underskriv slutseddel, overfør betaling og modtag bilen

Underskriv den slutseddel du har modtaget og overfør det samlede beløb, for bil og vores ekspeditionsgebyr. Med det samme bestilles bilen og gøres klar til afhentning, og leveres foran din forretning inden for kort tid, eller på anden ønskede adresse.

Se her hvad importafdeling kan gøre for jeres bilforretning

Ved at vælge den rette partner til at håndtere beregning og afregning af registreringsafgift, kan I som bilforretning opnå adskillige fordele.

Kontakter sælger

Vores tyske afdeling danner først og fremmest kontakt til sælgeren. Her får vi en god fornemmelse af sælger, og ikke mindst bilen som I har i tankerne. Vi holder jer løbende opdateret omkring dialogen.

Udarbejder standsrapport

Når vi har taget kontakt til fx den tyske bilforhandler, vil vi i fællesskab udarbejde en rapport til dig. Det sikrer at vi spørger om de rigtige ting, og at du får risikoafdækket dit køb bedst muligt.

Forhandler mest mulig rabat

Et af vores højest prioriteter, er at skaffe dig så meget rabat som muligt. Vores setup og erfarne indkøbere er med til at sørge for at du laver en god handel, når du importerer biler til jeres forretning eller kunder.

Sørger for momsudlæg

Vores tyske afdeling sørger for, at du får muligheden for at handle bilen uden moms. Det betyder, at du ikke vil have et udlæg på momsen til den tyske forhandler. Den del står vi for, gennem vores tyske afdeling.

Transport til din forretning

Når alle aftaler er på plads og beløbet er overført til den tyske bilforhandler, vil vi bestille transporten. Bilen bliver herefter fragtet fra den tyske bilforhandler, og ender foran jeres forretning inden for blot få dage.

Dokumenthåndtering

Ved import af bil over landegrænsen, er der en række dokumenter som skal være fyldestgørende. Vi sørger for en ensartet struktur, så du i enhver handel kan føle dig tryg og sikker på at dokumentationen er på plads.

Forklaring af moms på importbiler

Når du kigger efter ny bil på eksempelvis den tyske bilbase www.mobile.de, vil du opleve at en del af bilerne, står med to forskellige priser. En netto-pris og en brutto-pris.

Netto-pris
En nettopris, er prisen uden moms. Denne pris er oftest relevant hvis du overvejer, at importerer en bil hjem og derefter lease den på en flexleasing. Det er samtidig også den pris, en bilforhandler køber bilen til. Når bilen derefter bliver fragtet til Danmark, skal bilforhandleren betale 25% af beløbet i dansk moms.

Brutto-pris
Bruttoprisen er hvad bilforhandleren sælger bilen til inklusiv tysk moms. Hvis du som privatperson køber bilen direkte af den tyske bilforhandler, vil du skulle betale brutto-prisen.
Du har som privatperson ikke mulighed for, at købe bilen netto. Til gengæld er der nu betalt moms af køretøjet. Vedrørende eventuel betaling af differencen mellem dansk og tysk moms, vil vi anbefale, at du rådgiver dig med en revisor.

Start allerede i dag med gratis adgang til systemet

Prøv gratis

Spil video

Vi samler på glade kunder

4,9 69 reviews

 • Avatar Charlotte Frimann ★★★★★ for 1 år siden
  Mega god oplevelse - 5+ stjerner her fra :)
  Professionel rådgivning og hurtig service. Løbende orientering i øjenhøjde. Jeg er fan og vil handle her igen.
 • Avatar Nicolai Kofoed ★★★★★ for 1 år siden
  Super service, ærlig og saglig rådgivning og tryg oplevelse hele vejen igennem. Jeg kan give mine varmeste anbefalinger til Dansk Motor Finans.
 • Avatar Kenneth Vagtholm ★★★★★ for 2 år siden
  Jeg har leaset en Porsche 911 carrera s fra 2004 model 997.
  Jeg har leaset mange biler i mit liv.
  Jeg har aldrig før været et sted hvor servicen er så god, uanset
  … Se mere hvem du taler med.
  De smiler fra hjertet.
  Det er en oplevelse at møde Tage, hans kone og søn, se Tages private bilsamling, høre ham fortælle historien om de forskellige biler, hvordan han skaffede dem, de kendte, racer køre mm hvem der har haft ejet dem. Jeg forstår godt nu hvorfor de vil sælge deres dyrebare skatte til ham.
  For dem er det vigtig at historien går i arv.
  Det er en rigtig personlig virksomhed.
  Jeg kan kun anbefale🏎🏎🏎
  Min egen bil jeg ankom i var vasket i hånden med håndbørste, ikke i en bilvask. Den må jo ikke blive ridset.
  Jeg ankom i en ældre Fort varebil!!!!
  Min Porsche blev personlig leveret af Tage samme dag.

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Hvis du er usikker på, hvordan vores processer kan tilpasses til din virksomhed, er du altid velkommen til at tage kontakt til os. Imens kan du med fordel kigge på de oftest stillede spørgsmål her.

Flere spørgsmål? Kontakt os her