Betal jeres registreringsafgifter gennem Danmarks største eksterne selvanmelder

Slip for administration ved beregning af registreringsafgift

Føler du dig også overvældet af beregning af registreringsafgifter og ønsker at slippe for den tunge administration? Vi bistår en stor del af bilbranchen og kan med sikkerhed også assistere jeres bilforretning.

Dashboard Car Graphic

Spil video

Registreringsafgifter

Kan du heller ikke overskue de mange regler ved afgifter?

Har du brug for at fokusere på det, du er bedst til – nemlig at sælge biler? Vi ser ofte bilforhandlere, der trækker sig fra deres selvanmelderordning af følgende årsager:

 • De ofte modtager ekstraopkrævninger
 • De mangler struktur over deres sager
 • Arbejder for meget på ikke-værdiskabende opgaver
 • Manglende systemer og beregnere til god dokumentation
Læs om vores onlinesystem
Mercedes-Benz G63

1. Send sagen ind

Simpel oprettelse med stelnummer og kilometerstand

Vi forenkler og fremskynder processen for dig. Når du opretter en sag, skal du kun give os få oplysninger om det pågældende køretøj. Vi finder og supplerer resten, så dine sager indeholder korrekt information. Dette reducerer risikoen for fejl, og du kan hurtigt gå videre med dine andre opgaver.
Se prisoversigt her
Mercedes-Benz G63

2. Vi beregner

Præcis værdifastsættelse gennem algoritmer, eksperter og analyse

Ved beregning af registreringsafgiften for dig anvender vi et særligt kraftigt datasæt og en nøjagtig, sikker beregningsmetode. Men det mest afgørende er vores team af eksperter, som garanterer en helt korrekt fastsættelse af registreringsafgiften på dit køretøj.
Opret en gratis konto
Mercedes-Benz G63

3. Du indbetaler sikkert til os

Effektiv overholdelse af juridiske krav og risikostyring, transparens samt centraliseret håndtering af dokumenter.

Når du betaler den fulde registreringsafgift til os, bliver dine penge håndteret af et team af eksperter, som omhyggeligt sikrer effektiv overholdelse af reglerne over for myndighederne. Du vil opleve total gennemsigtighed i dine sager, hvor al relevant dokumentation altid er tilgængelig og klar vedrørende dine afgiftsbelagte køretøjer.
Se prisoversigt her

Fordele ved at anvende en ekstern selvanmelder

Ved at vælge den rette partner til at håndtere beregning og afregning af registreringsafgift, kan I som bilforretning opnå adskillige fordele.

Tidsbesparende

At beregne og estimere en registreringsafgift er én ting, men den omfattende administrative byrde, der følger med, er noget helt andet. Frigør mere tid til jeres forretning og kunder.

Betal den korrekte afgift

Vi er uddannede i at beregne korrekte registreringsafgifter og sørger for at den korrekte behandling og betaling efterleves den juridiske vejledning.

Ingen risiko for regulering

Vi tager ansvaret for vores administration og det betyder, at du som samarbejdspartner opnår budgetsikkerhed fra start, uden efterreguleringer.

Undgå administrativt arbejde

Udover selve værdifastsættelsen følger der, når man vælger at blive selvanmelder, en række forpligtelser og opgaver med i de næste 5 år. Disse undgår du ved at bruge os som din selvanmelder.

Slip for at garantistillelse

Som selvanmelder stiller du garanti overfor myndighederne, hvilket afspejler dit månedlige afgiftstilsvar. Denne garanti stiller vi i stedet for dig, så du slipper for denne bekymring.

Hvad er en ekstern selvanmelder?

De fleste bilforhandlere anvender selvanmelderordninger, hvor de selv rapporterer registreringsafgifter. En ekstern selvanmelder, ofte en uafhængig virksomhed, håndterer værdifastsættelsesberegningen og anmelder registreringsafgiften på vegne af andre. Dette sikrer præcis vurdering og rapportering af afgifterne, udført af enten bilforhandleren eller en ekspert i afgiftsberegning.
Læs mere

Vi samler på glade kunder

4,9 69 reviews

 • Avatar Charlotte Frimann ★★★★★ for 1 år siden
  Mega god oplevelse - 5+ stjerner her fra :)
  Professionel rådgivning og hurtig service. Løbende orientering i øjenhøjde. Jeg er fan og vil handle her igen.
 • Avatar Nicolai Kofoed ★★★★★ for 1 år siden
  Super service, ærlig og saglig rådgivning og tryg oplevelse hele vejen igennem. Jeg kan give mine varmeste anbefalinger til Dansk Motor Finans.
 • Avatar Kenneth Vagtholm ★★★★★ for 2 år siden
  Jeg har leaset en Porsche 911 carrera s fra 2004 model 997.
  Jeg har leaset mange biler i mit liv.
  Jeg har aldrig før været et sted hvor servicen er så god, uanset
  … Se mere hvem du taler med.
  De smiler fra hjertet.
  Det er en oplevelse at møde Tage, hans kone og søn, se Tages private bilsamling, høre ham fortælle historien om de forskellige biler, hvordan han skaffede dem, de kendte, racer køre mm hvem der har haft ejet dem. Jeg forstår godt nu hvorfor de vil sælge deres dyrebare skatte til ham.
  For dem er det vigtig at historien går i arv.
  Det er en rigtig personlig virksomhed.
  Jeg kan kun anbefale🏎🏎🏎
  Min egen bil jeg ankom i var vasket i hånden med håndbørste, ikke i en bilvask. Den må jo ikke blive ridset.
  Jeg ankom i en ældre Fort varebil!!!!
  Min Porsche blev personlig leveret af Tage samme dag.

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Hvis du er usikker på, hvordan vores processer kan tilpasses til din virksomhed, er du altid velkommen til at tage kontakt til os. Imens kan du med fordel kigge på de oftest stillede spørgsmål her.

Kontakt os her