Varevogn på vejen

Privatleasing af nye og brugte biler

Privatleasing af biler - når du ønsker fleksibel leasing

Leasing af bil til private er en stigende interesse for bilejere. Privatleasing af brugte biler, er i særdeleshed en anvendt mobilitetsløsning. Det er en fordel for dem som ønsker lavere kapitalbinding og større fleksibilitet i hverdagen.

Hvad er privatleasing?

garanti for registreringsafgift

Hvordan kommer jeg i gang med at privatlease en bil?

Der er mange indgange til at starte en privatleasing. Vi hjælper ofte privatkunder med at importerer en bil fra fx Tyskland. Alternativet til import, er at vi finder en bil som står i Danmark. Når din drømmebil er fundet, skal vi inden etablering af leasingaftalen, foretage en kreditvurdering hos dig. Efter godkendelse af aftalen, er du køreklar.

dokument med penge tegn

Hvorfor skal jeg kreditvurderes på en privatleasingaftale?

Da privatleasing er en låneform, som udbydes af os som leasingselskab, er du forpligtet til at få foretaget en kreditvurdering. Her følger vi de gældende regler og retningslinjer, som er udstedt af Finanstilsynet. Vi beder blandt andet om legitimation, årsopgørelser, lønsedler og budget.

Få mere at vide om registreringsafgifter?

  Rasmus Sandvej Juulsen

  Direktør

  mand taster på computer

  Privatleasing eller køb af bil?

  Den store forskel i køb og privatlease af bil, er at du ved traditionelt bilkøb ejer bilen. Ved privatleasing aftaler du en leasingperiode på x antal måneder, og herefter har du mulighed for at få noget andet eller forlænge din privatleasingaftale.

  Privatleasing af brugte biler er særligt interessant, da du vil kunne spare enorme summer af registreringsafgift.

  Hvis du overvejer at privatlease din næste brugte bil, vil du opnå følgende fordele:

  • Lav udbetaling
  • Færre afskrivningsomkostninger
  • Lavere finansieringsbehov
  • Billigere kaskoforsikring
  • Større fleksibilitet
  Læs mere om leasingaftales opbygning

  Sæsonleasing

  Sæsonleasing er yderst populært når vi berører emnet privatleasing af bil. Leasing af en cabriolet eller anden sportsvogn i 4 til 8 måneder om sommeren, er en attraktiv og billig løsning at blive godt kørende.

  Mange vælger at privatlease deres sommerbil, i stedet for at betale den fulde registreringsafgift. De betaler derfor kun registreringsafgift i de måneder de anvender bilen.

  Læs mere
  Dokumentation for pris på køretøj

  Forholdsmæssig registreringsafgift på leasingbiler

  Den største fordel når du vælger at privatlease er, at du kan spare den fulde registreringsafgift. Du betaler derfor kun en lille del af registreringsafgiften i den periode du vil privatlease din leasingbil.

  Den forholdsmæssige registreringsafgift afhænger af bilens alder, og spænder fra 0,5% – 2% af den fulde registreringsafgiften per måned.

  Læs mere

  Få et overblik over din næste leasingperiode

  Ved billeasing kan du få en særlig attraktiv forsikringspræmie. Det skyldes at din leasingbil kører på forholdsmæssig registreringsafgift, og er derfor ikke er bundet af fuld registreringsafgift. Selve forsikringssummen er derfor langt lavere end traditionel ejerskab.

  Tillægsydelser

  Sammen med din rå leasingaftale, har du mulighed for at tilkøbe ekstra ydelser, som finansieres sammen med resten af din leasingaftale.

  garanti for registreringsafgift

  Kaskoforsikring

  Da vi som leasingselskab har en større flåde af leasingbiler, har vi muligheden for at tilbyde dig ekstraordinære fordele på en kaskoforsikring.

  Mekanisk forsikring

  Vil du dækkes mod svigt på blandt andet motor og gearkasse? Så skal du tilføje en mekanisk forsikring til din næste leasingaftale.

  FAQ

  Ofte stillede spørgsmål til privatleasing af bil

  Hvis du er usikker på, hvordan vores flexleasing-løsninger kan tilpasses dig, er du altid velkommen til at tage kontakt til os. Imens kan du med fordel kigge på de oftest stillede spørgsmål her.

  Se kontaktoplysninger og teamet her

  Kontakt os

  Hvad kan vi gøre for dig?

   Kim sidder i bil