PRIVATLEASING AF NYE OG BRUGTE BILER

Privatleasing af biler –

når du ønsker fleksibilitet

Leasing af bil til private er en stigende interesse for bilejere. Privatleasing af brugte biler, er i særdeleshed en anvendt mobilitetsløsning. Det er en fordel for dem som ønsker lavere kapitalbinding og større fleksibilitet i hverdagen.

SKIFT TIL OS

Udløber din nuværende leasingaftale?

Hvad er privatleasing?

At privatlease en bil er et alternativ til traditionel bilfinansiering. Privatleasing er blot et udtryk for, at man som privatperson kan lease en ny eller brugt bil. Leasing forbinder man ofte med fleksibilitet, og netop privatleasing af biler gør det særligt attraktiv, da man sparer en stor del af den registreringsafgift man ellers skal betale, for at køre i sin egen bil.
Hvordan kommer jeg i gang med at privatlease en bil?

Der er mange indgange til at starte en privatleasing. Vi hjælper ofte privatkunder med at importerer en bil fra fx Tyskland. Alternativet til import, er at vi finder en bil som står i Danmark.
Når din drømmebil er fundet, skal vi inden etablering af leasingaftalen, foretage en kreditvurdering hos dig. Efter godkendelse af aftalen, er du køreklar.

Hvorfor skal jeg kreditvurderes på en privatleasingaftale?

Da privatleasing er en låneform, som udbydes af os som leasingselskab, er du forpligtet til at få foretaget en kreditvurdering.

Her følger vi de gældende regler og retningslinjer, som er udstedt af Finanstilsynet. Vi beder blandt andet om legitimation, årsopgørelser, lønsedler og budget.

Privatlease eller køb?

Den store forskel i køb og privatlease af bil, er at du ved traditionelt bilkøb ejer bilen. Ved privatleasing aftaler du en leasingperiode på x antal måneder, og herefter har du mulighed for at få noget andet eller forlænge din privatleasingaftale.

Privatleasing af brugte biler er særligt interessant, da du vil kunne spare enorme summer af registreringsafgift.

Hvis du overvejer at privatlease din næste brugte bil, vil du opnå følgende fordele:

Lav udbetaling
Færre afskrivningsomkostninger
Lavere finansieringsbehov
Billigere kaskoforsikring
Større fleksibilitet
porsche 911 4s show dansk motor finans

Sæsonleasing

Sæsonleasing er yderst populært når vi berører emnet privatleasing af bil. Leasing af en cabriolet eller anden sportsvogn i 4 til 8 måneder om sommeren, er en attraktiv og billig løsning at blive godt kørende.

Mange vælger at privatlease deres sommerbil, i stedet for at betale den fulde registreringsafgift. De betaler derfor kun registreringsafgift i de måneder de anvender bilen.

Forholdsmæssig registreringsafgift på leasingbiler

Den største fordel når du vælger at privatlease er, at du kan spare den fulde registreringsafgift. Du betaler derfor kun en lille del af registreringsafgiften i den periode du vil privatlease din leasingbil.

Den forholdsmæssige registreringsafgift afhænger af bilens alder, og spænder fra 0,5% – 2% af den fulde registreringsafgiften per måned.

Mercedes

Skræddersy din privatleasing efter behov

Ved billeasing kan du få en særlig attraktiv forsikringspræmie. Det skyldes at din leasingbil kører på forholdsmæssig registreringsafgift, og er derfor ikke er bundet af fuld registreringsafgift. Selve forsikringssummen er derfor langt lavere end traditionel ejerskab.

Tillægsydelser

Sammen med din rå leasingaftale, har du mulighed for at tilkøbe ekstra ydelser, som finansieres sammen med resten af din leasingaftale.
Læs mere5

Kaskoforsikring

Da vi som leasingselskab har en større flåde af leasingbiler, har vi muligheden for at tilbyde dig ekstraordinære fordele på en kaskoforsikring.
Læs mere5

Mekanisk forsikring

Vil du dækkes mod svigt på blandt andet motor og gearkasse? Så skal du tilføje en mekanisk forsikring til din næste leasingaftale.
Læs mere5

Ofte stillede spørgsmål til privatleasing af bil

 

Må jeg forlænge leasingperioden ved udløb?

Ja. Rent praktisk tegner du en ny leasingperiode, hvis du ønsker en længere periode end først tiltænkt.

Må jeg købe bilen retur til mig selv efter endt leasing?

Nej. På alle finansielle leasingaftaler, har du som kunde anvisningsret og -pligt, til at henvise køretøjets restværdi til en momsregistreret tredjepart. Du kan altså ikke selv købe den retur.

Er forsikring inkluderet i leasingaftalen?

Kan tilvælges. Forsikringspræmien afhænger af bilens forsikringssum uden dansk registreringsafgift. Derfor er der mulighed for at tegne en billig forsikring.

Hvor lang en leasingperiode kan jeg tegne?

Vi tilbyder leasing fra 1 – 36 måneder. Oftest ser vi at sæsonleasing er omkring 4-7 måneder.

Hvad indeholder den månedlige leasingydelse?
Periodeafgift, finansiering, nummerplader, afskrivning, administrationgebyr til leasingselskabet.

Hvad kan vi gøre for dig?

Jeg accepterer regler og vilkår