Privatleasing af nye og brugte biler

Privatleasing af biler - når du ønsker fleksibilitet

Leasing af bil til private er en stigende interesse for bilejere. Privatleasing af brugte biler, er i særdeleshed en anvendt mobilitetsløsning. Det er en fordel for dem som ønsker lavere kapitalbinding og større fleksibilitet i hverdagen.

Skift til os

Udløber din nuværende leasingaftale?

Kontakt os

Hvad er privatleasing?

Hvordan kommer jeg i gang med at privatlease en bil?

Der er mange indgange til at starte en privatleasing. Vi hjælper ofte privatkunder med at importerer en bil fra fx Tyskland. Alternativet til import, er at vi finder en bil som står i Danmark.

Når din drømmebil er fundet, skal vi inden etablering af leasingaftalen, foretage en kreditvurdering hos dig. Efter godkendelse af aftalen, er du køreklar.

Læs mere om import af bil

Hvorfor skal jeg kreditvurderes på en privatleasingaftale?

Da privatleasing er en låneform, som udbydes af os som leasingselskab, er du forpligtet til at få foretaget en kreditvurdering.

Her følger vi de gældende regler og retningslinjer, som er udstedt af Finanstilsynet. Vi beder blandt andet om legitimation, årsopgørelser, lønsedler og budget.

Læs mere om kreditvurdering

Privatlease eller køb?

Den store forskel i køb og privatlease af bil, er at du ved traditionelt bilkøb ejer bilen. Ved privatleasing aftaler du en leasingperiode på x antal måneder, og herefter har du mulighed for at få noget andet eller forlænge din privatleasingaftale.

Privatleasing af brugte biler er særligt interessant, da du vil kunne spare enorme summer af registreringsafgift.

Hvis du overvejer at privatlease din næste brugte bil, vil du opnå følgende fordele:

  • Lav udbetaling
  • Færre afskrivningsomkostninger
  • Lavere finansieringsbehov
  • Billigere kaskoforsikring
  • Større fleksibilitet
Læs mere om leasingaftales opbygning

Sæsonleasing

Sæsonleasing er yderst populært når vi berører emnet privatleasing af bil. Leasing af en cabriolet eller anden sportsvogn i 4 til 8 måneder om sommeren, er en attraktiv og billig løsning at blive godt kørende.

Mange vælger at privatlease deres sommerbil, i stedet for at betale den fulde registreringsafgift. De betaler derfor kun registreringsafgift i de måneder de anvender bilen.

Gå til sæsonleasing
Porsche op ad en rusten væg

Forholdsmæssig registreringsafgift på leasingbiler

Den største fordel når du vælger at privatlease er, at du kan spare den fulde registreringsafgift. Du betaler derfor kun en lille del af registreringsafgiften i den periode du vil privatlease din leasingbil.

Den forholdsmæssige registreringsafgift afhænger af bilens alder, og spænder fra 0,5% – 2% af den fulde registreringsafgiften per måned.

Læs mere om periodeafgift
Mercedes front

Skræddersy din privatleasing efter behov

Ved billeasing kan du få en særlig attraktiv forsikringspræmie. Det skyldes at din leasingbil kører på forholdsmæssig registreringsafgift, og er derfor ikke er bundet af fuld registreringsafgift. Selve forsikringssummen er derfor langt lavere end traditionel ejerskab.

Tillægsydelser

Sammen med din rå leasingaftale, har du mulighed for at tilkøbe ekstra ydelser, som finansieres sammen med resten af din leasingaftale.

Læs mere

Kaskoforsikring

Da vi som leasingselskab har en større flåde af leasingbiler, har vi muligheden for at tilbyde dig ekstraordinære fordele på en kaskoforsikring.

Læs mere

Mekanisk forsikring

Vil du dækkes mod svigt på blandt andet motor og gearkasse? Så skal du tilføje en mekanisk forsikring til din næste leasingaftale.

Læs mere

Ofte stillede spørgsmål til privatleasing af bil

Kontakt os

Hvad kan vi gøre for dig?

    Kim sidder i bil