Privatleasing

Leasing er mere populært end nogensinde før og det er der mange gode grunde til.
Med privatleasing får du en luksusbil helt uden at skulle tænke på de forpligtelser og omkostninger, der er forbundet med at være bilejer.

Tilmeld dig gratis

Hvorfor vælge privatleasing?

Hvad er leasing

Kontakt os

Der ligger mange overvejelser bag anskaffelsen af ny bil. Skal den være ny eller brugt? Skal du lease eller købe? Hvor længe ønsker du at beholde den? Og hvad med gensalgsværdien og risikoen for afgiftsomlæggelser?

Vores holdning er klar. Hvis du ønsker en bil lidt ud over det sædvanlige, kan forudsige dit kørselsbehov og planlægger at udskifte bilen med 2 til 3 års mellemrum, er privatleasing af brugtvognsbiler det rigtige valg for dig. Du slipper for alle bekymringerne ved at være bilejer, får mere bil for pengene – og til en lavere månedlig ydelse.

Vi tilbyder følgende leasingtyper: Flexleasing, splitleasing og sæsonleasing.

Lease vs. købe

I langt de fleste tilfælde er privatleasing et bedre valg end bilkøb grundet den minimale kapitalbinding. Men der findes altid undtagelser. Tommelfingerreglen indenfor leasing er, at jo dyrere bilen er, jo bedre kan det betale sig at lease frem for at købe.​

Så er det en Suzuki Swift, du har i kikkerten, er det mere rentabelt for dig bare at købe den på en almindelig afbetalingsordning.

Men er du vild med luksus- og superbiler, såsom Porsche 911 eller Jaguars F-TYPE-modeller, så kan det klart betale sig at springe ud i leasing.

Som leasingtager har du også mulighed for at tegne ansvar- og kaskoforsikring, service- og reparationsaftale, grøn ejerafgift, dækaftale m.m. i en samlet leasingaftale. Dermed er du fuldt dækket, og du behøver kun at fokusere på køreglæden.

Nogle leasingselskaber tilbyder også muligheden for at lease uden at skulle betale engangsydelsen/førstegangsbeløbet. Til gengæld skal man så betale en højere månedlig ydelse.

Leasingtyper for private

Hos Dansk Motor Finans laver vi leasingaftaler, efter hvilket setup du ønsker. Om du søger efter en all-inclusive løsning eller en skræddersyet aftale, så hjælper vi dig gerne videre.

Den mest normale leasingtype er flexleasing. Dog har man fx mulighed for splitleasing, hvor man deler udgifterne med sin arbejdsplads. En anden mulighed er sæsonleasing, hvor du kun bruger bilen i de måneder du har brug for den. 

​Du får mange fordele ved at privatlease

 

Økonomisk tryghed 

Hvis du kan forudsige dit kørselsbehov, kvitterer vi med en leasingaftale der giver overblik over alle omkostninger. Du skal ikke tænke på afskrivning eller restværdi, men bare nyde din bil i hele leasingperioden.

​Altid godt kørende i en nyere bil

Hvis du leaser i stedet for at købe, kan du nyde at køre i en lettere brugt, ny bil, hvor udstyrsniveau, komfort og sikkerhed er i højsædet. En leasingaftale løber typisk over 12-36 måneder, alt efter dine ønsker.

Et godt finansieringsalternativ

Leasing er et konkurrencedygtigt alternativ til traditionelle billån. Du får en lavere udbetaling, og da din bil ikke bliver bundet af en fuld registreringsafgift, afregnes der kun for leasingperioden. Det kan også nedsætte din forsikringspræmie markant.