OPRET JERES BILFORRETNING ALLEREDE I DAG

Et af danmarks mest populære systemer blandt bilforhandlere

Opret jeres forretning og brugere på under 1 minut i vores system, og få de første 3 første dokumentationer gratis.

Arbejd på en flot og struktureret platform i danskmotorfinans.net

Alle ved at værktøjet er det halve af ens arbejde, når det kommer til kvalitet. Derfor gør vi alt for, at du føler dig godt tilpas og er tryg ved at bruge et onlinesystem, som samler så mange informationer om jeres biler og kunder. Udover funktionaliteten, gør vi også meget ud af strukturen og designet af vores systemet. Det giver perfektionistisk fornemmelse, som vi håber kan være med til at bidrage til jeres forretning.

Fuld overblik

I alle de services du vælger at bruge i onlinesystemet, får du altid et komplet overblik over dine sager.

Du har muligheden for sortere, søge eller angive de ønskede filtre for din søgning. På den måde, kan alle i jeres forretning finde hurtigt og let hen til netop den sag I vil arbejde med.

dmf onlinesystem carlist

Enkelt layout

For at du hurtigt kan danne dig et overblik, har vi skåret alt unødvendigt fra.

Vores fokus er, at du får den bedste brugeroplevelse, så du effektivt kan komme videre i dit arbejde.

dmf onlinesystem biler

Hvad kan systemet ellers?

Onlinebestilling

Selvom vi vil elske en god dialog med dig, har du faktisk muligheden for at administrerer det hele fra computeren. Alt kommunikation inklusiv eksempelvis bestiling af en brugt bil i vores importafdeling, foregår digitalt og online.

Push-Notifikationer

Mens du arbejder i onlinesystemet, så gør vi også. Vi behandler dine sager i det tempo du kan indsende, og derfor vil du også opleve push-beskeder. Vi informerer dig nemlig straks på både mail, og i onlinesystemet at din anmodning er behandlet.

Live Chat

Har du blot lige et enkelt hurtigt spørgsmål, eller brænder du for at komme af med noget information, så benyt vores live chat. Bag chatten sidder din værdifastsætter, din indkøber og din leasingkonsulent, klar til at besvare et hurtigt spørgsmål.

Aktivitetscenter

Historik og noter er med til at fremme jeres struktur, og give netop det overblik som I har brug for i hverdagen. Vi journaliserer alle sager og noterer aktivitet samt aftaler, så intet går tabt undervejs i processerne.

Online tjeklister

Vil du have fuld kontrol over dine sager, så anvendt vores tjekliste-modul. Onlinetjeklisterne er frit tilgengælige og sørger struktur og ro i din hverdag.

Dokumentstyring

Alle produkter har deres eget dokument-modul. Her kan både du og os uploade og downloade nødvendige dokumenter. Dokumenterne er tilgængelige til eventuelt senere brug, og kan uploades direkte fra din smartphone eller PC.

Fuld proceslinje

I både leasing-, import- eller afgiftsmodulet finder du proceslinjen over den igangværende sag.

Al aktivitet bliver noteret, så du altid kan finde retur.

dmf onlinesystem1

Dokumenthåndtering

Hent dokumenter

Du har altid mulighed for at hente aktuelle tilbud, kvitteringer eller faktuaer som er genereret fra onlinesystemet til dig. Dette kan være nyttigt til senere dokumentation af dine interne sager.

Vedhæftet / Upload dokumenter

Vi får oftest brug for yderligere dokumenter på det pågældende køretøj, eller den pågældende leasingkunde. Derfor kan du med fordel uploade dine dokumenter direkte i onlinesystemet.

dmf onlinesystem dokumenter

Kom i kontakt med vores eksperter

Kontakt os

    Kim sidder i bil