BETAL AFGIFT HOS DK’S STØRSTE EKSTERNE SELVANMELDER

Slip for administration ved beregning af registreringsafgifter

Er I træt af afgiftsberegninger, og vil I undgå den tunge administrative byrde? Vi hjælper størstedelen af bilbranchen, og kan med garanti også hjælpe jeres bilforretning.

Kan I heller ikke overskue de mange regler og retningslinjer?

Trænger I bare til at gøre dét I er gode til – at sælge biler?
Vi oplever hver dag bilforhandlere, som bakker ud af deres selvanmelderordning fordi:

  • De ofte modtager ekstraopkrævninger
  • De mangler struktur over deres sager
  • Arbejder for meget på ikke-værdiskabende opgaver
  • Manglende systemer og beregnere til god dokumentation
Slip for afgiftsberegning og opret jer gratis her
Preview beregner

Hvordan betaler du registreringsafgift på biler?

Selvanmeldere, som kan anmelde registreringsafgifter på køretøjer, kender til den store administrative byrde. Udover at en korrekt registreringsafgift, forudsætter et stort know-how og forskellige systemer, kræver hele arbejdet en masse tid og fokus.

Så hvorfor ikke bruge tiden rigtig på dine kunder, og lade os gøre det administrative arbejde?

Er du ikke i onlinesystemet? Så tilmeld dig gratis her
Tax video Spil video

Betal enkelt og sikkert jeres afgifter hos os

Indtast stelnummer

Det eneste vi får brug for fra dig, er et stelnummer på køretøjet og et dugfriskt kilometertal.

Svar på under 30 min.

Har vi alle informationer, kører vi jeres bil igennem vores semi automatiske afgiftsberegner, og leverer en uforpligtende registreringsafgift.

Betal registreringsafgiften

Når I er klar til indregistrering af bilen, sender vi jer faktura på den aftalte registreringsafgift, vores ekspeditionsgebyr og eventuelt nummerplader.

3 Fordele ved at anvende en ekstern selvanmelder

Ved at vælge den rigtige samarbejdspartner til beregning og afregning af registreringsafgift, kan der opnås mange fordele for jer som bilforretning.

Tidsbesparende

Én ting er at beregne og skønne en registreringsafgift, en anden ting er den store administrative byrde som medfølger. Få mere tid til jeres forretning og kunder.

Betal den korrekte afgift

Vi er uddannede i at beregne korrekte registreringsafgifter og sørger for at den korrekte behandling og betaling efterleves den juridiske vejledning.

Ingen risiko for regulering

Vi tager ansvaret for vores administration og det betyder, at du som samarbejdspartner opnår budgetsikkerhed fra start, uden efterreguleringer.

Hvad er en ekstern selvanmelder?

Langt de fleste bilforretninger, har tilknyttet en selvanmelderordning. Det betyder, at bilforhandler selv kan anmelde den registreringsafgift, som vedkommende mener er korrekt efter gældende regler. Bilforhandleren er i dette tilfælde en selvanmelder.

En ekstern selvanmelder, er som oftest en uvildig virksomhed der står for hele eller dele af værdifastsættelsesberegningen, og anmelder derfor registreringsafgiften på vegne af en anden.

Læs mere om Dansk Motor Finans

Vi lytter og tilpasser systemerne til jeres behov

Dansk Motor Finans var den første virksomhed til at tilbyde danske bilforhandlere beregning og håndtering af registreringsafgifter.

Vi har haft et konstant fokus på digitalisering og enkelthed, således at vores bilforhandlere kan fokuserer på deres kerneforretning. Netop dén tilgang har gjort, at vi i dag servicerer mere end 850 bilforhandlere, har over 1000 brugere og værdifastsætter mere end 3000 biler årligt.

Mercedes front

Værdifastsættelse af køretøjer

Værdifastsættelse af biler og dermed beregning af registreringsafgift, er som selvanmelder et usikkert område for rigtig mange, inklusiv de dygtigste bilforhandlere. Vi servicerer mere end 850 bilforhandlere gennem vores onlinesystem.
Tiden, risikoen, den administrative byrde og garantistillelse er bare nogle af de fordele, som man som bilforhandler kan drage nytte af, ved at bruge en ekstern selvanmelder.
Se vores komplette guide til beregning af handelspris

Kontakt os

Kom i kontakt med vores eksperter

    Rasmus sidder i en bil