import af brugte biler

Import af biler fra eksempelvis Tyskland

Import af biler fra Tyskland, Holland, Sverige eller Belgien, er efterhånden hverdagskost for den almindelige bilforhandler, når vedkommende skal fylde sit billager op. Fordelen for bilforhandleren, er at han har mulighed for at købe biler uden registreringsafgift. Det har du også.

Hvad skal du være opmærksom på ved bilimport?

Når du bevæger dig ud i import af en brugt bil fra Tyskland, er der nogle særlige punkter og regler du skal kende til. Derudover vil der være en del praktik i selve udførslen.

I vores sektion omkring “Ofte stillede spørgsmål”, kan du læse nogle af de punkter vi ofte bliver spurgt ind til omkring import af biler fra eksempelvis Tyskland.

BMW havnen

Sådan foregår import af bil

Anvender du vores importafdeling, til at håndterer din næste bilimport fra eksempelvis Tyskland, vil processen kunne se sådan ud. Vi sørger for alt det praktiske, mens du løbende vil blive opdateret i sagens forløb.

Find din nye bil

Find den ønskede bil på eksempelvis mobile.de eller autoscout24.de, eller lad os hjælpe dig i processen.

Send eller indsæt link

Send os et link på bilen, eller indsæt link i onlinesystem, hvis du er samarbejdspartner, med en eventuel bemærkning til sagen.

Modtag bilrapport

Indenfor kort tid, modtager i fuld rapport på bilen og oplysninger omkring den forhandlede pris.

Bestil bilen (online)

Ønsker I bilen svarer i blot retur på mail, eller trykker “bestil bil” direkte i onlinesystem, hvis I er samarbejdspartner.

Underskriv og betal

Underskriv den modtaget slutseddel og overfør det samlede beløb, for bil og vores ekspeditionsgebyr.

Modtag bilen

Bilen gøres klar til afhentning, og leveres foran jeres forretning inden for kort tid, eller på anden ønskede adresse.

Gratis beregner

Beregn afgift på importbil

Professionel bilimportør

Har du ikke selv modet eller overskuddet til, at sætte dig ind i reglerne omkring bilimport, hjælper vi gerne. Som professionel bilimportør, har vi en lettere tilgang til opgaven, og derudover kender vi potentielle faresignaler ved en udenlandsk handel. Så medmindre du er en erfaren bilkøber, vil vi til en hver tid anbefale dig at anvende en professionel aktør.

Priser på ekspedition og transport af biler

Dine samlede omkostninger for eksempelvis en tysk importbil, deles som regel op i to typer af omkostninger. Hvis du vælger vores service, vil du modtage en opkrævning på ekspeditionsgebyr og dernæst transport. Alternativet kan der laves en fast pris aftale. Til transport af biler, bruger vi en samarbejdspartner.

Bilmodel og indkøbspris

Gennem vores samarbejdspartner, kan vi leverer import fra Tyskland, Sverige, Holland og Belgien fra uge til uge. Vi har nogle deadlines vi skal overholde, for at få bilen hjem inden for 7 dage. Alternativet kan en hastesag løses mod meromkostninger.

Forklaring af moms på importbiler

Når du kigger efter ny bil på eksempelvis den tyske bilbase www.mobile.de, vil du opleve at en del af bilerne, står med to forskellige priser. En netto-pris og en brutto-pris.

Netto-pris

En nettopris, er prisen uden moms. Denne pris er oftest relevant hvis du overvejer, at importerer en bil hjem og derefter lease den på en flexleasing. Det er samtidig også den pris, en bilforhandler køber bilen til. Når bilen derefter bliver fragtet til Danmark, skal bilforhandleren betale 25% af beløbet i dansk moms.

Brutto-pris

Bruttoprisen er hvad bilforhandleren sælger bilen til inklusiv tysk moms. Hvis du som privatperson køber bilen direkte af den tyske bilforhandler, vil du skulle betale brutto-prisen.

Du har som privatperson ikke mulighed for, at købe bilen netto. Til gengæld er der nu betalt moms af køretøjet. Vedrørende eventuel betaling af differencen mellem dansk og tysk moms, vil vi anbefale, at du rådgiver dig med en revisor.

Er du bilforhandler? Så se med her

Det kan være en stor administrativ byrde at hente biler hjem fra Tyskland. Du mangler måske know-how i forholdet til momsregler, selve hjemtransporten eller måske kan du slet ikke det tyske sprog. Vi har gjort det let for dig, som vil have dit fokus på salg.

Uanset hvad kundens ønske er, står vi ved din side til at hjælpe dem godt på vej. Se videoen nedenfor og bliv klogere på, hvad vi kan gøre for din forretning.

Se her hvad importafdeling kan gøre for jeres bilforretning

ur

Ring til sælger

Vores tyske afdeling danner først og fremmest kontakt til sælgeren. Her får vi en god fornemmelse af sælger, og ikke mindst bilen som I har i tankerne. Vi holder jer løbende opdateret omkring dialogen.

Udarbejder standsrapport

Når vi har dannet kontakt til fx den tyske bilforhandler, vil vi i fællesskab udarbejde en rapport til jer. Det sikrer at vi spørger om de rigtige ting, og at I får risikoafdækket jeres køb bedst muligt.

Forhandler mest mulig rabat

Et af vores højest prioriteter, er at skaffe dig så meget rabat som muligt. Vores setup og erfarne indkøbere er med til at sørge for at du laver en god handel, når du importerer biler til jeres forretning eller kunder.

Dokumenthåndtering

Ved import af bil over landegrænsen, er der en række dokumenter som skal være fyldestgørende. Vi sørger for en ensartet struktur, så du i enhver handel kan føle dig tryg.

Sørger for momsudlæg

Vores tyske afdeling sørger for, at du får muligheden for at handle bilen uden moms. Det betyder, at du ikke vil have et udlæg på momsen til den tyske forhandler. Den del står vi for. gennem vores tyske afdeling.

Transport til jeres forretning

Når alle aftaler er på plads og beløbet er overført til den tyske bilforhandler, vil vi bestille transport. Bilen bliver herefter fragtet fra den tyske bilforhandler, og ender foran jeres forretning inden for få dage.

Ofte stillede spørgsmål omkring vores import af biler

 

Mangler du svar? Kontakt os her >

Kan vi sikre os ekstra omkring bilens stand og beskaffenhed?
Du kan som en del af vores service, tilvælge vores ”DEKRA Seal for brugte biler”. DEKRA dækker hele Tyskland, og de kører ud til sælgeren af bilen, inspicere og udfærdiger en fyldestgørende rapport. Med en DEKRA rapport vil du altid have et rigtig godt overblik over bilens stand.

Vores indkøbere spørger naturligvis ind til en masse relevante spørgsmål, for i størst mulig omfang, at sikre bilen er som den skal være. Er der ting der fanger vores opmærksomhed vil vi altid kontakte dig og informere dig.

Hvem står inde for bilens data, stand osv. er korrekte?
Dansk Motor Finans indestår ikke for bilen. Ansvaret påhviler dig som køber.

Skulle der mod forventning opstå et tvist omkring bilen, bistår vi naturligvis for løsning af problemet i den udstrækning det er os muligt.

Hvor meget rabat opnår I typisk?
Vores dygtige indkøbere har med deres mangeårige kendskab til køb af biler i udlandet, fået indhentet den bedst mulige rabat til jeres fordel.
Hvilke lande kan I behandle importsager fra?

Som udgangspunkt Tyskland, Holland og Belgien. Men andre lande er ikke udelukket.

Hvem dækker forsikringsmæssigt bilen under transport?

Det gør vores fortrukne transportører, såsom Dansk Autologik o.l. indtil bilen står afleveret på din aftalte adresse, hvorefter ansvaret overgår til dig.

Hvordan køber I bilen?

Vi ringer på vegne af dig ud fra det link du har sendt til os. Bilen købes igennem Dansk Motor Finans GmbH, som giver os mulighed for at løfte momsen på bilen og sende en nettofaktura uden moms og afgift til jer.

Hvor hurtigt får I fat i bilen, hvis vi vil købe den?

Vores dygtige Import medarbejdere ringer samme dag som vi får sagen. Ved accept, beder vi om købsfaktura med det samme. Bilen bliver betalt så snart vi modtager det aftalte beløb fra jer.

Hvad gør I, hvis den pågældende forhandler i udlandet ikke virker troværdig?
Så ringer vi altid til jer og fortæller, at vi ikke kan anbefale at købe den fundne bil igennem den valgte forhandler. Vores indkøbsteam har mange års erfaring og er hurtige til at opfange, hvis der er noget der stikker ud fra normalen.
Er det muligt at få leveret en motorcykel eller lastbil?

Nej, det kan vi desværre ikke hjælpe med.

Hvad kan vi gøre for dig?

Jeg accepterer regler og vilkår

Registrer jer nu

Kom igang med online bilimport i dag!