Import af brugte biler

Import af biler fra eksempelvis Tyskland

Import af biler fra Tyskland, Holland, Sverige eller Belgien, er efterhånden hverdagskost for den almindelige bilforhandler, når vedkommende skal fylde sit billager op. Fordelen for bilforhandleren, er at han har mulighed for at købe biler uden registreringsafgift. Det har du også.

Hvad skal du være opmærksom på ved bilimport?

Når du bevæger dig ud i import af en brugt bil fra Tyskland, er der nogle særlige punkter og regler du skal kende til. Derudover vil der være en del praktik i selve udførslen.
I vores sektion omkring “Ofte stillede spørgsmål”, kan du læse nogle af de punkter vi ofte bliver spurgt ind til omkring import af biler fra eksempelvis Tyskland.
Autrotransporter på vejen

Sådan foregår import af bil

Anvender du vores importafdeling, til at håndterer din næste bilimport fra eksempelvis Tyskland, vil processen kunne se sådan ud. Vi sørger for alt det praktiske, mens du løbende vil blive opdateret i sagens forløb.

Find din nye bil

Find den ønskede bil på eksempelvis mobile.de eller autoscout24.de, eller lad os hjælpe dig i processen.

Send eller indsæt link

Send os et link på bilen, eller indsæt link i onlinesystem, hvis du er samarbejdspartner, med en eventuel bemærkning til sagen.

Modtag bilrapport

Indenfor kort tid, modtager i fuld rapport på bilen og oplysninger omkring den forhandlede pris.

Bestil bilen (online)

Ønsker I bilen svarer i blot retur på mail, eller trykker “bestil bil” direkte i onlinesystem, hvis I er samarbejdspartner.

Underskriv og betal

Underskriv den modtaget slutseddel og overfør det samlede beløb, for bil og vores ekspeditionsgebyr.

Modtag bilen

Bilen gøres klar til afhentning, og leveres foran jeres forretning inden for kort tid, eller på anden ønskede adresse.

Gratis beregner

Beregn afgift på importbil

Professionel bilimportør

Har du ikke selv modet eller overskuddet til, at sætte dig ind i reglerne omkring bilimport, hjælper vi gerne. Som professionel bilimportør, har vi en lettere tilgang til opgaven, og derudover kender vi potentielle faresignaler ved en udenlandsk handel. Så medmindre du er en erfaren bilkøber, vil vi til en hver tid anbefale dig at anvende en professionel aktør.

Priser på ekspedition og transport af biler

Dine samlede omkostninger for eksempelvis en tysk importbil, deles som regel op i to typer af omkostninger. Hvis du vælger vores service, vil du modtage en opkrævning på ekspeditionsgebyr og dernæst transport. Alternativet kan der laves en fast pris aftale. Til transport af biler, bruger vi en samarbejdspartner.

Bilmodel og indkøbspris

Gennem vores samarbejdspartner, kan vi leverer import fra Tyskland, Sverige, Holland og Belgien fra uge til uge. Vi har nogle deadlines vi skal overholde, for at få bilen hjem inden for 7 dage. Alternativet kan en hastesag løses mod meromkostninger.

Forklaring af moms på importbiler

Når du kigger efter ny bil på eksempelvis den tyske bilbase www.mobile.de, vil du opleve at en del af bilerne, står med to forskellige priser. En netto-pris og en brutto-pris.

Netto-pris

En nettopris, er prisen uden moms. Denne pris er oftest relevant hvis du overvejer, at importerer en bil hjem og derefter lease den på en flexleasing. Det er samtidig også den pris, en bilforhandler køber bilen til. Når bilen derefter bliver fragtet til Danmark, skal bilforhandleren betale 25% af beløbet i dansk moms.

Brutto-pris

Bruttoprisen er hvad bilforhandleren sælger bilen til inklusiv tysk moms. Hvis du som privatperson køber bilen direkte af den tyske bilforhandler, vil du skulle betale brutto-prisen.

Du har som privatperson ikke mulighed for, at købe bilen netto. Til gengæld er der nu betalt moms af køretøjet. Vedrørende eventuel betaling af differencen mellem dansk og tysk moms, vil vi anbefale, at du rådgiver dig med en revisor.

Er du bilforhandler? Så se med her

Det kan være en stor administrativ byrde at hente biler hjem fra Tyskland. Du mangler måske know-how i forholdet til momsregler, selve hjemtransporten eller måske kan du slet ikke det tyske sprog. Vi har gjort det let for dig, som vil have dit fokus på salg.

Uanset hvad kundens ønske er, står vi ved din side til at hjælpe dem godt på vej. Se videoen nedenfor og bliv klogere på, hvad vi kan gøre for din forretning.

Opret dig gratis i vores onlinesystem
Billede til video af import Spil video

Se her hvad importafdeling kan gøre for jeres bilforretning

Ring til sælger

Vores tyske afdeling danner først og fremmest kontakt til sælgeren. Her får vi en god fornemmelse af sælger, og ikke mindst bilen som I har i tankerne. Vi holder jer løbende opdateret omkring dialogen.

Udarbejder standsrapport

Når vi har dannet kontakt til fx den tyske bilforhandler, vil vi i fællesskab udarbejde en rapport til jer. Det sikrer at vi spørger om de rigtige ting, og at I får risikoafdækket jeres køb bedst muligt.

Forhandler mest mulig rabat

Et af vores højest prioriteter, er at skaffe dig så meget rabat som muligt. Vores setup og erfarne indkøbere er med til at sørge for at du laver en god handel, når du importerer biler til jeres forretning eller kunder.

Dokumenthåndtering

Ved import af bil over landegrænsen, er der en række dokumenter som skal være fyldestgørende. Vi sørger for en ensartet struktur, så du i enhver handel kan føle dig tryg.

Sørger for momsudlæg

Vores tyske afdeling sørger for, at du får muligheden for at handle bilen uden moms. Det betyder, at du ikke vil have et udlæg på momsen til den tyske forhandler. Den del står vi for. gennem vores tyske afdeling.

Transport til jeres forretning

Når alle aftaler er på plads og beløbet er overført til den tyske bilforhandler, vil vi bestille transport. Bilen bliver herefter fragtet fra den tyske bilforhandler, og ender foran jeres forretning inden for få dage.

Ofte stillede spørgsmål omkring vores import af biler

Kontakt os

Hvad kan vi gøre for dig?

    Rasmus sidder i en bil