Import af nye og brugte biler

Import af biler, uden den tunge administration

Import af biler, er efterhånden hverdagskost for dig som bilforhandler. Hvad enten det er til lageropfyldning eller en efterspørgsel fra din kunde, er det en opgave som er svær at undgå, men som kræver meget administration.

Dashboard

Professionel bilimportør

Har du ikke selv modet eller overskuddet til, at sætte dig ind i reglerne omkring import af biler, hjælper Dansk Motor Finans gerne. Som professionel bilimportør, er vores tilgang til opgaven lettere, og derudover kender vi potentielle faresignaler ved en udenlandsk bilhandel. Har du ikke tiden eller overskuddet til at sætte dig ind i hvordan import af biler reelt foregår, eller er du usikker på de mange regler med told og moms. Så kontakt os i dag, og hør hvad vi kan gøre for din forretning.

Step 1

Når bilen er fundet, send da et link eller indsæt i onlinesystem

Når du eller din kunde har fremsøgt bilen der skal importeres på eksempelvis mobile.de eller autoscout24.de, kan du indsætte linket i onlinesystemet. Hertil kan du tilføje bemærkninger, hvis der er noget som du ønsker ekstra håndteres.

Step 2

Modtag bilrapport og bestil bilen (online)

Indenfor kort tid, modtager du en fuld rapport på bilen og oplysninger omkring den forhandlede pris. Ønsker du import af bilen, trykker du blot “bestil bil” direkte i onlinesystem. Så nemt og enkelt er det.

Step 3

Underskriv slutseddel, overfør betaling og modtag bilen

Underskriv den slutseddel du har modtaget og overfør det samlede aftalte beløb. Med det samme afslutter vi handlen hos sælger, og bilen gøres klar til afhentning. Bilen leveres foran din forretning inden for kort tid, eller på anden ønskede adresse.
Start med at oprette en gratis konto

Se her hvad importafdeling kan gøre for jeres bilforretning

Du kender måske selv den tunge administrative byrde, når du vælger at importerer en bil. Her er bare nogle af de mange elementer, som import af bil kræver.

Kontakter sælger

Vores tyske afdeling skaber først og fremmest kontakt til sælgeren. Her får vi en god fornemmelse af sælger, og ikke mindst bilen som I har i tankerne. Vi holder jer løbende opdateret omkring dialogen.
checkliste

Udarbejder standsrapport

Når vi har taget kontakt til sælger, vil vi i fællesskab udarbejde en standsrapport til dig. Det sikrer at vi spørger om de rigtige ting, og at du får risikoafdækket dit køb bedst muligt.

Forhandler mest mulig rabat

Et af vores højest prioriteter, er at skaffe dig så meget rabat som muligt. Vores setup og erfarne indkøbere er med til at sørge for at du laver en god handel, når du importerer biler til jeres forretning eller kunder.

Sørger for momsudlæg

Skal vi importerer en bil fra Tyskland, har du får muligheden for at handle bilen uden moms. Det kan lade sig gøre, da vores importvirksomhed sidder i Tyskland. Fordelen for dig er, at du ikke længere behøver at have udlæg for momsen. Det mindsker din likviditetsbinding og administration.

Transport til din forretning

Når alle aftaler er på plads og beløbet er overført til sælger, vil vi bestille transporten. Bilen bliver herefter fragtet fra den tyske bilforhandler, og ender foran jeres forretning inden for blot få dage.

Dokumenthåndtering

Ved import af bil over landegrænsen, er der en række dokumenter som skal være fyldestgørende. Vi sørger for en ensartet struktur, så du i enhver handel kan føle dig tryg og sikker på at dokumentationen er på plads.

Forklaring af moms på import af biler

Når du kigger efter ny bil på eksempelvis den tyske bilbase www.mobile.de, vil du opleve at en del af bilerne, står med to forskellige priser. En netto-pris og en brutto-pris.

Netto-pris
En nettopris, er prisen uden moms. Denne pris er oftest relevant hvis du overvejer, at importerer en bil hjem og derefter lease den på en flexleasing. Det er samtidig også den pris, en bilforhandler køber bilen til. Når bilen derefter bliver fragtet til Danmark, skal bilforhandleren betale 25% af beløbet i dansk moms.

Brutto-pris
Bruttoprisen er hvad bilforhandleren sælger bilen til inklusiv tysk moms. Hvis du som privatperson køber bilen direkte af den tyske bilforhandler, vil du skulle betale brutto-prisen.
Du har som privatperson ikke mulighed for, at købe bilen netto. Til gengæld er der nu betalt moms af køretøjet. Vedrørende eventuel betaling af differencen mellem dansk og tysk moms, vil vi anbefale, at du rådgiver dig med en revisor.

Start online import af biler, med gratis prøveperiode til systemet

Prøv gratis

Spil video

Vi samler på glade kunder

4,9 69 reviews

 • Avatar Charlotte Frimann ★★★★★ for 1 år siden
  Mega god oplevelse - 5+ stjerner her fra :)
  Professionel rådgivning og hurtig service. Løbende orientering i øjenhøjde. Jeg er fan og vil handle her igen.
 • Avatar Nicolai Kofoed ★★★★★ for 1 år siden
  Super service, ærlig og saglig rådgivning og tryg oplevelse hele vejen igennem. Jeg kan give mine varmeste anbefalinger til Dansk Motor Finans.
 • Avatar Kenneth Vagtholm ★★★★★ for 2 år siden
  Jeg har leaset en Porsche 911 carrera s fra 2004 model 997.
  Jeg har leaset mange biler i mit liv.
  Jeg har aldrig før været et sted hvor servicen er så god, uanset
  … Se mere hvem du taler med.
  De smiler fra hjertet.
  Det er en oplevelse at møde Tage, hans kone og søn, se Tages private bilsamling, høre ham fortælle historien om de forskellige biler, hvordan han skaffede dem, de kendte, racer køre mm hvem der har haft ejet dem. Jeg forstår godt nu hvorfor de vil sælge deres dyrebare skatte til ham.
  For dem er det vigtig at historien går i arv.
  Det er en rigtig personlig virksomhed.
  Jeg kan kun anbefale🏎🏎🏎
  Min egen bil jeg ankom i var vasket i hånden med håndbørste, ikke i en bilvask. Den må jo ikke blive ridset.
  Jeg ankom i en ældre Fort varebil!!!!
  Min Porsche blev personlig leveret af Tage samme dag.

FAQ

Ofte stillede spørgsmål om import af biler

Hvis du er usikker på, hvordan processen for import af biler kan tilpasses til din virksomhed, er du altid velkommen til at tage kontakt til os. Imens kan du med fordel kigge på de oftest stillede spørgsmål her.

Flere spørgsmål? Kontakt os her