VELKOMMEN TIL VORES IMPORTAFDELING

Lad os stå for jeres bilimport

Få eksperter til at forhandle og bistå enhver administration i jeres bilkøb fra udlandet. Her samles mange fordele til mange bilforhandlere.

Er du ikke bilforhandler? Klik her

Siger du ofte nej til kunder med importbiler?

Det kan være en stor administrativ byrde at hente biler hjem fra Tyskland. Du mangler måske know-how i forholdet til momsregler, selve hjemtransporten eller måske kan du slet ikke det tyske sprog. Vi har gjort det let for dig, som vil have dit fokus på salg.

Uanset hvad kundens ønske er, står vi ved din side til at hjælpe dem godt på vej. Se videoen nedenfor og bliv klogere på, hvad vi kan gøre for din forretning.

Hvordan foregår importprocessen?

Hvis i allerede er bekendt med vores onlinesystem, så er I ikke langt fra at kunne importere en bil på under 2 minutter. Vi har gjort det ekstremt let for jer, at forespørge og bestille en bil online. Fremgangsmåden er følgende:
ur

1. Find bilen

Find den ønskede bil på eksempelvis mobile.de eller autoscout24.de

2. Indsæt link

Indsæt link i onlinesystem, med en eventuel bemærkning til sagen.

3. Modtag bilrapport

Indenfor kort tid, modtager i fuld rapport på bilen og oplysninger omkring pris.

4. Bestil bil online

Ønsker i bilen trykker i blot “Bestil bil” direkte i onlinesystemet.

5. Underskriv dokumenter

Underskriv jeres slutseddel og overfør det samlede beløb.

6. Modtag bil

Bilen gøres klar til afhentning, og leveres foran jeres forretning inden for kort tid.

Ofte stillede spørgsmål omkring vores import af biler

 

Mangler du svar? Kontakt os her >

Kan vi sikre os ekstra omkring bilens stand og beskaffenhed?
Du kan som en del af vores service, tilvælge vores ”DEKRA Seal for brugte biler”. DEKRA dækker hele Tyskland, og de kører ud til sælgeren af bilen, inspicere og udfærdiger en fyldestgørende rapport. Med en DEKRA rapport vil du altid have et rigtig godt overblik over bilens stand.

Vores indkøbere spørger naturligvis ind til en masse relevante spørgsmål, for i størst mulig omfang, at sikre bilen er som den skal være. Er der ting der fanger vores opmærksomhed vil vi altid kontakte dig og informere dig.

Hvem står inde for bilens data, stand osv. er korrekte?
Dansk Motor Finans indestår ikke for bilen. Ansvaret påhviler dig som køber.

Skulle der mod forventning opstå et tvist omkring bilen, bistår vi naturligvis for løsning af problemet i den udstrækning det er os muligt.

Hvor meget rabat opnår I typisk?
Vores dygtige indkøbere har med deres mangeårige kendskab til køb af biler i udlandet, fået indhentet den bedst mulige rabat til jeres fordel.
Hvilke lande kan I behandle importsager fra?

Som udgangspunkt Tyskland, Holland og Belgien. Men andre lande er ikke udelukket.

Hvem dækker forsikringsmæssigt bilen under transport?

Det gør vores fortrukne transportører, såsom Dansk Autologik o.l. indtil bilen står afleveret på din aftalte adresse, hvorefter ansvaret overgår til dig.

Hvordan køber I bilen?

Vi ringer på vegne af dig ud fra det link du har sendt til os. Bilen købes igennem Dansk Motor Finans GmbH, som giver os mulighed for at løfte momsen på bilen og sende en nettofaktura uden moms og afgift til jer.

Hvor hurtigt får I fat i bilen, hvis vi vil købe den?

Vores dygtige Import medarbejdere ringer samme dag som vi får sagen. Ved accept, beder vi om købsfaktura med det samme. Bilen bliver betalt så snart vi modtager det aftalte beløb fra jer.

Hvad gør I, hvis den pågældende forhandler i udlandet ikke virker troværdig?
Så ringer vi altid til jer og fortæller, at vi ikke kan anbefale at købe den fundne bil igennem den valgte forhandler. Vores indkøbsteam har mange års erfaring og er hurtige til at opfange, hvis der er noget der stikker ud fra normalen.
Er det muligt at få leveret en motorcykel eller lastbil?

Nej, det kan vi desværre ikke hjælpe med.

Se her hvad importafdelingen kan gøre for jeres forretning

1. Ring til sælger

Vores tyske afdeling danner først og fremmest kontakt til sælgeren. Her får vi en god fornemmelse af sælger, og ikke mindst bilen som I har i tankerne. Vi holder jer løbende opdateret omkring dialogen.

2. Udarbejder standsrapport

Når vi har dannet kontakt til fx den tyske bilforhandler, vil vi i fællesskab udarbejde en rapport til jer. Det sikrer at vi spørger om de rigtige ting, og at I får risikoafdækket jeres køb bedst muligt.

3. Forhandler mest mulig rabat

Et af vores højest prioriteter, er at skaffe dig så meget rabat som muligt. Vores setup og erfarne indkøbere er med til at sørge for at du laver en god handel, når du importerer biler til jeres forretning eller kunder.

4. Dokumenthåndtering

Ved import af biler over landegrænsen, er der en række dokumenter som skal være fyldestgørende. Vi sørger for en ensartet struktur, så du i enhver handel kan føle dig tryg. Alle dokumenter kan ses i onlinesystemet.

5. Sørger for momsudlæg

Vores tyske afdeling sørger for, at du får muligheden for at handle bilen uden moms. Det betyder, at du ikke vil have et udlæg på momsen til den tyske forhandler. Den del står vi for. gennem vores tyske afdeling.

6. Transport til jeres forretning

Når alle aftaler er på plads og beløbet er overført til den tyske bilforhandler, vil vi bestille transport. Bilen bliver herefter fragtet fra den tyske bilforhandler, og ender foran jeres forretning inden for få dage.

Kom i kontakt med vores eksperter

Jeg bekræfter hermed, at Dansk Motor Finans må kontakt mig telefonisk og på mail.

REGISTRER DIG NU

Kom igang allerede i dag!