LEASING TIL PRIVATE

Sæsonleasing

Slip for den dyre afgift på din drømmebil, når du vil ud og kører cabriolet.

Vil du køre i din drømmebil om sommeren?

Hvorfor?

Cabriolet er sjovest om sommeren. Så hvorfor betale fuld registreringsafgift på en sommerbil, som maksimalt kører 6 måneder om året. Med en sæsonleasing-aftale, kan du mindske dine udgifter på din sommerbil.

Hvordan?

Fordi du kan betale afgift per måned, i stedet for at betale fuld registreringsafgift. Det giver en enorm besparelse, da vi ofte ser at sommerbiler som fx Porsche, Corvette, Ferrari og Audi har høje registreringsafgifter.

Vigtig information omkring sæsonleasing

“Din” bil

Sæsonleasing indebærer ofte, at du leaser bilen med henblik på at købe bilen efter endt leasingperiode, eller at du sælger bilen. Du skal altså altid betragte bilen som værende din egen.

Vi skal eje bilen i perioden

For at kunne betale afgift per måned, skal vi som leasingselskab eje bilen i den pågældende leasingperiode. Det er ikke muligt, blot at indbetale månedlig registreringsafgift til staten.

Få korrekt rådgivning

Sæsonleasing kan blive dyrt for dig, hvis du ikke bliver korrekt rådgivet. Der er mange elementer i sådan en aftale, som der skal tages højde for, og du har brug for professionel rådgivning.

“Sæsonleasing er jo genialt for dem som vil udleve sine bildrømme”

Sæsonleasing giver bare rigtig mange bilnørder, mulighed for at leve deres drømme ud, uden at skulle stå med en kæmpe opsparing, som skal spyttes ned i statskassen I forbindelse med registreringsafgift.

Kim Asferg Mikkelsen

SALGSCHEF

Ofte stillede spørgsmål til sæsonleasing

 

Mangler du svar? Kontakt os her >

Må jeg forlænge leasingperioden ved udløb?

Ja. Rent praktisk tegner du en ny leasingperiode, hvis du ønsker en længere periode end først tiltænkt.

Må jeg købe bilen retur til mig selv efter endt leasing?

Nej. På alle finansielle leasingaftaler, har du som kunde anvisningsret og -pligt, til at henvise køretøjets restværdi til en momsregistreret tredjepart. Du kan altså ikke selv købe den retur.

Er forsikring inkluderet i leasingaftalen?

Kan tilvælges. Forsikringspræmien afhænger af bilens forsikringssum uden dansk registreringsafgift. Derfor er der mulighed for at tegne en billig forsikring.

Hvor lang en leasingperiode kan jeg tegne?

Vi tilbyder leasing fra 1 – 36 måneder. Oftest ser vi at sæsonleasing er omkring 4-7 måneder.

Hvad indeholder den månedlige leasingydelse?

Periodeafgift, finansiering, nummerplader, afskrivning, administrationgebyr til leasingselskabet.

Læs mere omkring leasing her

På jagt efter leasingbil?

Vi har altid biler på lager til omgående leasing. Se om vi har din drømmebil, og ellers kan vi hjælpe dig med import af den.

Se vores biler her5

Udløber din aftale?

Udløber din nuværende leasingaftale? Lad os give et bud på din næste periode. Vi klar let overflytning, så du kan fortsætte din kørsel.

Skift til os her5

Beregn din beskatning

Er du I tvivl om din beskatning af fri bil, de kommende år? Med vores beregner, kan du se dine private udgifter de kommende år.

Beregn her5