SÆSONLEASING AF EGEN BIL

Du kan få din drømmebil på en sæsonleasing

Har du et godt øje til en særlig sportsvogn eller cabriolet, men ved på forhånd at du kun vil køre nogle måneder om året i den? Så er sæsonleasing noget for dig. Her får du mulighed for, kun at betale registreringsafgift i de måneder du anvender din leasingbil.

Få tilbud på din drømmebil

Skal vi finde din næste sommerbil?

Vil du køre i din drømmebil om sommeren?

Hvorfor

Cabriolet er sjovest om sommeren. Så hvorfor betale fuld registreringsafgift på en sommerbil, som maksimalt kører 6 måneder om året. Med en sæsonleasing-aftale, kan du mindske dine udgifter på din sommerbil.

Hvordan

Fordi du kan betale afgift per måned, i stedet for at betale fuld registreringsafgift. Det giver en enorm besparelse, da vi ofte ser at sommerbiler som fx Porsche, Corvette, Ferrari og Audi har høje registreringsafgifter.

Beregn din sommerleasing her

Leasingomkostningerne for en sæson leasing er afhængig af bilens indkøbspris og registreringsafgift. Indkøbsprisen er med til at bestemme finansieringsbyrden for dig som kunde. Desto dyrere bilen er uden registreringsafgift desto mere betales der for finansieringen af den i perioden. Registreringsafgiften bestemmer hvor meget periodeafgift (forholdsmæssig registreringsafgift), der skal betales i leasingperioden.

Din leasingaftale kunne se sådan ud:

Depositum Kr. 0,00
Udbetaling Kr. 0,00
Månedlig leasingydelse Kr. 0,00
Restværdi Kr. 0,00
Få tilbud på din sommerleasing her

Hvad er periodeleasing / sæsonleasing?

Periodeleasing, sommerleasing eller sæsonleasing er altsammen et begreb om det samme. Du betaler kun registreringsafgift i de måneder, du bruger bilen.

Det kan du gøre fordi du kører på en flexleasingaftale. Sæsonleasing anvendes oftest som privatleasing af ens sommerbil.

Fordele ved sæsonleasing:

Betal kun afgift når du anvender bilen

Lav afskrivning

Kan fortsat sælges i resten af EU

Mulighed for at skifte bil fra sæson til sæson

Cabriolet om sommeren og 4×4 om vinteren

Vigtig information omkring sæson- / periodeleasing

Din leasingbil

Periodeleasing indebærer ofte, at du leaser bilen med henblik på at købe bilen efter endt leasingperiode, eller at du sælger bilen. Du skal altså altid betragte bilen som værende din egen.

Vi skal eje bilen i perioden

For at kunne betale afgift per måned, skal vi som leasingselskab eje bilen i den pågældende leasingperiode. Det er ikke muligt, blot at indbetale månedlig registreringsafgift til staten.

Få korrekt rådgivning

Få korrekt rådgivningPeriodeleasing kan blive dyrt for dig, hvis du ikke bliver korrekt rådgivet. Der er mange elementer i sådan en aftale, som der skal tages højde for, og du har brug for professionel rådgivning.

Hvordan vil din leasingaftale se ud?

En aftale om sæsonleasing af egen bil, sker på samme vilkår og betingelser som en almindelige privatleasingaftale.

Din leasingaftale vil indeholde en udbetaling, en månedlig leasingydelse og en restværdi. Dertil kan der med fordeles lægges lidt mindre udbetaling, mod at lægge et beløb som depositum, som man kan få retur ved endt leasingperiode.

Hvorfor lægge et depositum?

På kortere leasingaftaler er det ikke nødvendig at afskrive helt så meget, og derfor er der ikke behov for at du lægger så høj udbetaling ved leasingstart. En stor del af udbetalingen går nemlig direkte til afskrivning på din leasingbil.

Du kan derfor med fordel betale et depositum, som du får retur ved leasingaftalens udløb. Når du lægger et depositum sparer du afskrivningsomkostningerne og mindsker din finansierinsbyrde.

dansk motor finans leasingaftale
Vintage Porsche

De totale omkostninger

De totale leasingomkostninger er den letteste måde at vurderer økonomien i din leasingaftale. Omkostningerne dækker over udgifterne under din leasingperiode. Men kun for selve leasingaftalen. Driftsomkostningerne beregnes ved siden af.

“Sæsonleasing er jo genialt for dem som vil udleve sine bildrømme”

Sæsonleasing giver bare rigtig mange bilnørder, mulighed for at leve deres drømme ud, uden at skulle stå med en kæmpe opsparing, som skal spyttes ned i statskassen I forbindelse med registreringsafgift.

Kim Asferg Mikkelsen

Salgschef ved Dansk Motor Finans A/S

Kim Asferg Mikkelsen

Ofte stillede spørgsmål til sæsonleasing

 

Mangler du svar? Kontakt os her >

Må jeg forlænge leasingperioden ved udløb?

Ja. Rent praktisk tegner du en ny leasingperiode, hvis du ønsker en længere periode end først tiltænkt.

Må jeg købe bilen retur til mig selv efter endt leasing?

Nej. På alle finansielle leasingaftaler, har du som kunde anvisningsret og -pligt, til at henvise køretøjets restværdi til en momsregistreret tredjepart. Du kan altså ikke selv købe den retur.

Er forsikring inkluderet i leasingaftalen?

Kan tilvælges. Forsikringspræmien afhænger af bilens forsikringssum uden dansk registreringsafgift. Derfor er der mulighed for at tegne en billig forsikring.

Hvor lang en leasingperiode kan jeg tegne?

Vi tilbyder leasing fra 1 – 36 måneder. Oftest ser vi at sæsonleasing er omkring 4-7 måneder.

Hvad indeholder den månedlige leasingydelse?
Periodeafgift, finansiering, nummerplader, afskrivning, administrationgebyr til leasingselskabet.

Hvad kan vi gøre for dig?

Jeg accepterer regler og vilkår