Kaskoforsikring

Billig kaskoforsikring på din leasingbil

Når du leaser et køretøj, skal bilen forsikres på samme vilkår som hvis du købte en bil. Kaskoforsikring på leasingbiler, kan dog have visse økonomiske fordele.

Beregn din pris

Prøv vores leasingberegner

Hvad er kaskoforsikring?

Kaskoforsikring er egentligt et tilvalg til den lovpligtige ansvarsforsikring. En kaskoforsikring er en slags ulykkesforsikring til din leasingbil. Den dækker skader, tyvieri og hærværk.

Er uheldet ude, og du ikke har tegnet en kaskoforsikring, vil du selv stå med udgifterne til udbedring. Det er dog et krav fra langt de fleste leasingselskaber, at der tegnes kaskoforsikring på leasingbiler.

Kaskoforsikring gennem leasingselskabet, er som regel et meget populært tilvalg, da leasingselskaberne har mulighed for at tilbyde forsikringspræmier med ekstraordinær flåderabat.

Bilulykke med to biler

Billigere forsikring på din leasingaftale

Vi ser oftest, at vi er yderst konkurrencedygtige på vores leasingbiler. Det skyldes, at vi ejer bilerne i hele den leasingperiode som kunden kører i bilen. Derfor har vi mulighed for, at tegne ekstra ordinære flåderabatter til vores kunder.

Udover fordelen med flåderabat, så er kaskoforsikring på flexleasing særlig attraktiv, da forsikringsselskabet kun forsikre bilens værdi uden dansk registreringsafgift. Forsikringssummen er derfor oftest under 50% af hvad et tilsvarende køretøj ville koste.

Hvad sker der hvis leasingbil bliver totalskadet?

Hvis det store uheld er ude, og bilen meldes totalskadet af taksatoren, vil vi som ejer og leasingselskab modtage beløbet for bilen. Det modtaget beløb vil derefter blive modregnet din restværdi på din leasingaftale.

Men vær opmærksom på, at du ikke vil modtage forsikringssummen, da du ikke ejer køretøjet.

Beregn din forsikringspris her

Vælger du at tegne din kaskoforsikring gennem vores flådeforsikring, vil din forsikringspræmie være afhængig af bilens indkøbspris. Bilens indkøbspris er beløbet uden moms og registreringsafgift.

Include glass damage insurance
Include roadhelp

Tilbud på kaskoforsikring på din leasingbil


Din selvrisiko 0,00 Kr.
Årlig forsikringspræmie 0,00 Kr.
Din forsikringspræmie per måned 0,00 Kr.

Tilvalg til din kaskoforsikring

Vores flådeforsikring er en standard kaskoforsikring, hvor du har mulighed for at tilvælge glasskadeforsikring og vejhjælp.

Glasskadeforsikring koster kr. 110,-/måned

Vejhjælp koster kr. 60,-/måned

Glasskadeforsikring dækker en ny forrude, hvis leasingbilen skulle være uheldig at få en større stenslag eller i værste fald en revnet forrude.

Se flere tillægsydelser til din leasingaftale

FAQ

Ofte stillede spørgsmål til tillægsydelser

Kontakt os

Hvad kan vi gøre for dig?

    Rasmus sidder i en bil