Tilbud på din næste bil

Få et tilbud fra os på din næste bil

Vi kan klare det meste omkring din nye bil. Ønsker du import fra fx Tyskland, betale registreringsafgift på din nuværende bil eller er du allerede kørende på en leasingaftale og ønsker fornyelse? Lad os hjælpe dig i mål.

Få et tilbud

Føler du dig klædt godt på i alt omkring leasing, og er du nu klar til at få tilsendt et leasingtilbud? Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at blive godt og sikkert kørende i din næste leasingbil.

1. Hvad ønsker du?

  2. Oplysninger om bilen

  3. Oplysninger om dig

   2. Oplysninger om bilen

   3. Oplysninger om dig

    2. Oplysninger om bilen

    3. Oplysninger om dig

    Vi hjælper dig at opfylde bildrømmen

    Vi er et registreret leasingselskab, som holder til i trekantsområdet nær Kolding. Vi er en flok bilentusiaster, der har digitalisering og gennemsigtighed i fokus.

    Virksomheden har eksisteret siden 2018, hvor den primære aktivitet har været at servicere professionelle aktører i bilbranchen.

    Vores hovedområder er blandt andet at være leasingpartner, stå for bilforretningernes import af biler samt rådgivning og formidling af registreringsafgifter til staten.

    Læs mere
    Spil video

    Har du set vores lagerbiler?

    Selvom vi ikke er bilforhandler, men blot et finansieringsselskab har vi altid biler på lager til omgående levering på en flexleasing.
    Gå til vores lagerbiler her
    GT3 og 911 foran indgangen til DMF