Leasingguide til privat og erhverv

Professionel flexleasing til private og virksomheder

Det kan være en dyr affære at finansiere en bil. Mange går med overvejelserne om leasing kan betale sig og om det er en bedre løsning. Med flexleasing kan man både spare penge på den lange bane, og få en mere fleksibel løsning som gør, at man ikke er bundet lige så længe som fx ved køb af bil.

Få et overblik over din næste leasingperiode

garanti for registreringsafgift

På jagt efter leasingbil?

Vi har altid biler på lager til omgående leasing. Se om vi har din drømmebil, og ellers kan vi hjælpe dig med import af den.

Udløber din aftale?

Udløber din nuværende leasingaftale snart? Lad os give et bud på din næste periode. Vi klarer let overflytningen, så du kan fortsætte din kørsel.

Beregn din beskatning

Er du i tvivl om beskatning af fri bil de kommende år? Med vores beregner kan du se dine private udgifter de kommende år.

Kontrakt inkl. visitkort fra Kim

Hvad er flexleasing

Flexleasing er til dig, som ønsker en fleksibel løsning, når du skal finanserne din bil. Flexleasing er en særlig attraktiv finansieringsform, da du kun betaler periodeafgift i stedet for den fulde registreringsafgift.

Man betaler altså kun afgift i de måneder man vælger at flexlease sin bil, og holder dermed ens finansieringsomkostninger nede.

 • Mindre kapitalbinding
 • Spar penge på afgiften
 • Ingen uforudsete omkostninger
 • Skift bil oftere
 • Billigere forsikring

Du kan vælge at tegne en flexleasing både som privatperson eller i din virksomhed.

Gå til privatleasing

Beregning af leasingpris

Et tilbud omkring leasing, kan indeholde de rå leasingpriser men også de ekstra tillægsydelser som man kan tilkøbe. De rå leasingpriser der som udgangspunkt er engangsydelse og månedlig leasingydelse beregnes ud fra en nogle faktuelle forhold samt kundens ønsker for sammensætning.

Bilmodel og indkøbspris

Den største udgift i de faste omkostninger på en leasingaftale, er selve bilen. Bilens indkøbspris er den største finansieringsbyrde, men også det element i aftalen som afskrives. Derfor påvirker selve bilmodellen og indkøbsprisen meget selve leasingaftalen.

Udstyr, årgang, kilometer og periodeafgift

Ved ens bilvalg vil udstyr, årgang og kilometerstand påvirke leasingaftalens registreringsafgift, og dermed periode afgift. Hvis bilen er nyere, kørt få kilometer og godt udstyret vil det have en mærkbar betydning på selve leasingydelsen.

Løbetid

De resterende omkostninger, som ikke betales i engangsydelse, fordeles over de månedlige leasingydelser. Jo flere måneder leasingaftalen er, desto flere måneder har du til at betale omkostninger. Dog skal du også være opmærksom på, at jo længere leasingaftalen ér, desto mere skal bilen afskrives.

Kørselsforbrug

På en finansiel leasingaftale har du fri kilometer i hele leasingperioden, da du selv indestår for bilens restværdi ved endt leasing. Såfremt du kører mange kilometer, bør du afskrive endnu mere på bilen, så du får en lavere restværdi. Det vil gå udover dine leasingydelse – enten engangsydelsen eller den månedlige leasingydelse

Privat- eller erhvervsmæssig flexleasing skal være på dine præmisser

Med privatleasing får du en stabil løsning til din biløkonomi. Du har mulighed for at køre en ny brugt bil til en fast månedlig ydelse. Vælger du en privat- eller erhvervsleasing af brugt bil, kan du spare mange penge i forhold til nyvognspriserne.

Har du udfordringer med at finde logik i leasing, og få overblikket over hvilke fleksible muligheder, som der egentlig findes for dig? Det er ikke sikkert at leasing passer til dig, men vi agter at udfordre dig på dine ønsker og behov. Vi har mange års erfaring, og kender selve kernen i leasing – inkl. de bagvedliggende beregninger, som kan være en jungle.

Få mere at vide om registreringsafgifter?

  Rasmus Sandvej Juulsen

  Direktør

  Vores kunder har talt

  4,9 69 reviews

  • Avatar Charlotte Frimann ★★★★★ for 1 år siden
   Mega god oplevelse - 5+ stjerner her fra :)
   Professionel rådgivning og hurtig service. Løbende orientering i øjenhøjde. Jeg er fan og vil handle her igen.
  • Avatar Nicolai Kofoed ★★★★★ for 1 år siden
   Super service, ærlig og saglig rådgivning og tryg oplevelse hele vejen igennem. Jeg kan give mine varmeste anbefalinger til Dansk Motor Finans.
  • Avatar Kenneth Vagtholm ★★★★★ for 2 år siden
   Jeg har leaset en Porsche 911 carrera s fra 2004 model 997.
   Jeg har leaset mange biler i mit liv.
   Jeg har aldrig før været et sted hvor servicen er så god, uanset
   … Se mere hvem du taler med.
   De smiler fra hjertet.
   Det er en oplevelse at møde Tage, hans kone og søn, se Tages private bilsamling, høre ham fortælle historien om de forskellige biler, hvordan han skaffede dem, de kendte, racer køre mm hvem der har haft ejet dem. Jeg forstår godt nu hvorfor de vil sælge deres dyrebare skatte til ham.
   For dem er det vigtig at historien går i arv.
   Det er en rigtig personlig virksomhed.
   Jeg kan kun anbefale🏎🏎🏎
   Min egen bil jeg ankom i var vasket i hånden med håndbørste, ikke i en bilvask. Den må jo ikke blive ridset.
   Jeg ankom i en ældre Fort varebil!!!!
   Min Porsche blev personlig leveret af Tage samme dag.

  Flexlease og betal registreringsafgift i små bidder

  Leasingselskaber som tilbyder flexleasing, skal være godkendt af Motorstyrelsen, Erhvervsstyrelsen og Finanstilsynet, til at kunne anmelde registreringsafgifter og betale afgifterne per måned. Med en flexleasingaftale betaler leasingselskabet kun registreringsafgift i de måneder hvor leasingaftalen er aktiv.

  Forholdsmæssig registreringsafgift

  På en flexleasing har leasingselskabet mulighed for at betale forholdsmæssig registreringsafgift, i stedet for at betale og finansiere den fulde registreringsafgift. De giver en anden fleksibilitet for dig som kunde. Den forholdsmæssige registreringsafgift, som også kaldes periodeafgift, beregnes ud fra hvor lang løbetid leasingaftalen er. Derudover er periodeafgiftens størrelse afhængig af alderen på køretøjet.

  Hvis køretøjet er under 3 måneder gammel, betales der 2% af den samlede afgift.
  Hvis køretøjet er mellem 3 og 36 måneder, betales der 1% af den samlede afgift.
  Hvis køretøjet er over 36 måneder gammel, betales der kun 0,5% af afgift.

  Rente af restafgift

  Hvis du vil flexlease en bil der er over 3 år gammel, betales der kun 0,5% af den samlede afgift, på en flexleasing. Dog er der en rentesats fra SKAT, som skal medregnes. Denne kaldes “Rente af restafgift”. SKAT tager en rente, som reguleres halvårligt, for den afgift som ikke betales. Renten ligger på 4,4% p.a. Det er derfor ikke “kun” den forholdsmæssige registreringsafgift på eksempelvis 0,5% der skal betales.

  Læs mere om forholdsmæssig registreringsafgift

  Finansiel leasing eller operationel leasing?

  Finansiel leasing

  Operationel leasing

  Finansiel leasing

  Operationel leasing

  Depositum

  Tilbagelevering af køretøj

  Kilometerbegrænsning

  Restværdi

  FAQ

  Ofte stillede spørgsmål til flexleasing

  Hvis du er usikker på, hvordan vores flexleasing-løsninger kan tilpasses dig, er du altid velkommen til at tage kontakt til os. Imens kan du med fordel kigge på de oftest stillede spørgsmål her.

  Kontakt os her

  Udfyld formularen - svar indenfor 24 timer

  Kontakt vores eksperter

   kim mikkelsen står foran porscher