Registreringsafgift af køretøjer

Forhåndsvurdering

Størrelsen på registreringsafgiften er et af de mest afgørende forhold i en handel. Med en bindende forhåndsvurdering kender I jeres salgsprovenu før indgåelse af en aftale og er derfor et must-have i enhver bilhandel.

Bindende forhåndsvurdering af registreringsafgift

Gennem vores onlinesystem har i mulighed for at indsende den pågældende bils oplysninger og dokumenter, således vi har bedst mulig forudsætning for beregne den korrekte registreringsafgift på jeres bil. Alle forhåndsvurderinger er bindende i 30 dage. Efter de 30 dage, kan markedet have ændret sig og vi er derfor nødt til at genberegne din sag med frisk dokumentation.

Udover selve oprettelsen af bilen i onlinesystem, har I jeres eget sagsarkiv hvor i konstant kan se jeres beregninger på enten jeres lagerbiler eller kundeemner. Det giver et let og tilgængelig overblik.

Hvilke oplysninger skal der bruges til en forhåndsvurdering?

For at kunne lave en nøjagtig forhåndsvurdering og beregning af registreringsafgift, har vi brug for bilens stelnummer og kilometertal. Ud fra stelnummeret har vi alle oplysninger på bilen, lige fra motorstørrelse til specifikke ekstraudstyr.

Vi kan i tilfælde bede om mere dokumentation, hvis køretøj skulle være berettiget til at få ekstra fradrag for særlig anvendelse eller hvis køretøjets stand tillader dette.

Hvis bilen er et overvejelseskøb, og I kun har adgang til en annonce fra eksempelvis Tyskland, er dette også en mulighed. Der vil dog være en vis usikkerhed forbundet med beregningen, og derfor skal den endelig beregning altid foretages når bilen er kommet til Danmark og er toldsynet.

Mercedes holder ved havnen

Svar-/ ekspeditionstid

Vi sidder dagligt 5 mand og beregner værdifastsættelser og registreringsafgifter, hvilket også betyder at vi har en meget kort svartid. I åbningstiderne ligger vores gennemsnitlige behandling per sag omkring 15-20 minutter, og i spidsbelastninger kan i forvente svar inden for én time.

Alle forhåndsvurderinger bliver besvaret inden arbejdstiden, og er der nødstilfælde er der mulighed for at kontakte en vagttelefon.

Vores kunder har talt

4,9 69 reviews

 • Avatar Charlotte Frimann ★★★★★ for 1 år siden
  Mega god oplevelse - 5+ stjerner her fra :)
  Professionel rådgivning og hurtig service. Løbende orientering i øjenhøjde. Jeg er fan og vil handle her igen.
 • Avatar Nicolai Kofoed ★★★★★ for 1 år siden
  Super service, ærlig og saglig rådgivning og tryg oplevelse hele vejen igennem. Jeg kan give mine varmeste anbefalinger til Dansk Motor Finans.
 • Avatar Kenneth Vagtholm ★★★★★ for 2 år siden
  Jeg har leaset en Porsche 911 carrera s fra 2004 model 997.
  Jeg har leaset mange biler i mit liv.
  Jeg har aldrig før været et sted hvor servicen er så god, uanset
  … Se mere hvem du taler med.
  De smiler fra hjertet.
  Det er en oplevelse at møde Tage, hans kone og søn, se Tages private bilsamling, høre ham fortælle historien om de forskellige biler, hvordan han skaffede dem, de kendte, racer køre mm hvem der har haft ejet dem. Jeg forstår godt nu hvorfor de vil sælge deres dyrebare skatte til ham.
  For dem er det vigtig at historien går i arv.
  Det er en rigtig personlig virksomhed.
  Jeg kan kun anbefale🏎🏎🏎
  Min egen bil jeg ankom i var vasket i hånden med håndbørste, ikke i en bilvask. Den må jo ikke blive ridset.
  Jeg ankom i en ældre Fort varebil!!!!
  Min Porsche blev personlig leveret af Tage samme dag.

Få mere at vide

Mere om registreringsafgifter?