DANMARKS MEST INNOVATIVE LEASINGSELSKAB

Bliv leasingpartner til jeres privat- og erhvervskunder

Tilbyd jeres kunder hurtig ekspedition til deres næste leasingaftale. Vi sørger for tryghed til jer som bilforhandler, og til jeres leasingkunder

Få hurtige og gennemsigtige leasingaftaler til dine kunder

Der er mange muligheder for dine kunder, når de skal ud og vælge ny bil. Så hvorfor ikke hjælpe dem godt på vej, med en gennemsigtig aftale? Udover at vi kan tilbyde dig, et meget enkelt og hurtigt setup, tilbyder vi også en unikt onlinesystem. Systemet giver dig de nødvendige konkurrencefordele, så du kan få opbygget en loyal kundedatabase.
Kontakt os
Screenshot Leasing video Spil video

Fordele ved at bruge os som leasingpartner

Vores professionelle rådgivere har mange års erfaring i bilbranchen. De kommer alle fra forskellige grene af branchen, så deres baggrund skaber en god dynamik i det daglige arbejde med Leasing, Tax og Import.

Eksperter på hvert et område

Leasingafdelingen arbejder tæt sammen med vores egen import- samt afgiftsafdeling. Vi har delt teamet op, så der findes eksperter i hvert et område. Det sikrer hurtighed og kvalitet.

Hurtig og enkelt sagsbehandling

Vi vender altid tilbage hurtigst muligt med svar fra både kredit- og vognafdelingen, så I kan lande en handel med jeres kunde. Skulle det mod forventning tage længere tid, er vi altid til at få fat på via telefon, mail og chat.

Komplet leasingsystem

Vores system samler mange af jeres daglige leasingopgaver. Systemet sørger for at I har det rette overblik over jeres kundes nye leasingaftale.

Onlinesystemet samler jeres leasingaftaler ét sted

Med adgang til vores CRM system kan man samle mange af de administrative opgaver ét sted – herunder jeres kunders leasingaftaler. Kombinationen af afgift, import og leasing går hånd i hånd, hvis man kører en sag igennem fra start til slut.

Siden 2018 har du kunne få beregnet registreringsafgift gennem vores onlinesystem. Sidenhen har vi fået nye moduler såsom Import af biler og Leasing.

Systemet er bygget op, så du nemt kan fortsætte en sag, hvis du fx har fået beregnet registreringsafgift og efterfølgende skal have lavet et leasingtilbud på netop denne bil. Derudover er alle moduler sat trinvis op, så man nemt ved hvad næste step er. På den måde glemmer man ikke noget i processen.

Musemåtte med Dansk Motor Finans

“Med vores introprogram til leasing, bliver du og dit team eksperter”

“Det er vigtigt for os, at I kender til blandt andet den juridiske vejledning. Uddannelse af vores forhandlernetværk er for os er derfor højt prioriteret. Vores største opgave, er at få jer onboarded til at kunne håndtere enhver kunde, og sammensætte skræddersyet leasingtilbud efter kundens ønsker og behov.”

Kim Asferg Mikkelsen

Salgschef, Dansk Motor Finans A/S

Salgsmøde med Kim

Gode leasingaftaler til jeres kunder

Som dansk bilforhandler har du mulighed for at vælge os som leasing samarbejdspartner. Vi hjælper med at finansiere dine kunders leasingaftaler. Med samarbejdet er der naturligvis en række fordele som fx konkurrencedygtige priser, personlig og professionel rådgivning, hurtig og enkel sagsbehandling samt et komplet system hvor alt er samlet.
Vores leasingrådgivere har mange års erfaring med at udarbejde gode leasingaftaler. De bliver skræddersyet til den enkelte kundes behov og vi er en tryg samarbejdspartner til jeres leasingplan.
Leasingaftale

Kontakt os

Kom i kontakt med vores eksperter

    kim mikkelsen står foran porscher

    Skift til os

    Udløber din nuværende leasingaftale?

    Kontakt os