Din leasingaftale

Tillægsydelser til leasingaftale

Når du tegner en leasingaftale gennem os, har du mulighed for at tilføje nogle ekstra tillægsydelser til din månedlige leasingydelse. Leasingaftalen kan opsættes efter dine behov og ønsker.

Ansvar- og kaskoforsikring

Tegning af ansvar- og kaskoforsikring, er et krav fra leasingselskabers side. På i særdeleshed kaskoforsikring, har du en ekstraordinær mulighed for at få en billigere forsikringsaftale end ved et traditionelt bilkøb.

Vi samarbejder med et fast forsikringsselskab, og kan derfor tilbyde dig forsikringspræmier med flåderabatter.

Prisen afhænger af bilens indkøbspris.

Beregn din forsikringspræmie her
Biler er kørt ind i hinanden

Forsikring for restværdi

Når du tegner en finansiel leasingaftale, indestår du som leasingtager for den aftalte restværdi.

Ønsker du fuldstændig budgetsikkerhed, vil vi anbefale dig at tegne en ekstraordinær restværdiforsikring. En forsikring for restværdien dækker eventuelle efterregninger ved leasingaftalens udløb.

Prisen for restværdiforsikring er variabel, og afhænger af bilens og leasingaftalens data. Kontakt os for nærmere information herom.

Læs mere om restværdi
Biler holder på række

Mekanisk forsikring

På en leasingaftale er du som udgangspunkt ikke dækket af købelovens bestemmelser om reklamationsret. Derfor anbefaler vi på det kraftigste, at du tegner en mekanisk forsikring.
En mekanisk forsikring kan dække bl.a. motor, gearkasse og elektroniske komponenter på din leasingbil.

En mekanisk forsikring koster fra 2.995,- i engangsbetaling.

Læs mere om mekanisk garantiforsikring

Hvilken leasingaftale er du på udkig efter?

På alle typer af leasingaftaler har du mulighed for at tilkøbe tillægsydelser. Leasingaftalerne er bygget op på samme måde, og kan give samme fordele uanset type.

Privatleasing

Ønsker du at lease bilen privat og derved selv afholde alle udgifter, skal du kigge på en privatleasingaftale. Læs mere om denne type her.

Læs mere

Erhvervsleasing

Er du ansat i en virksomhed, og ønsker at have en firmabilsordning, er erhvervsleasing af især brugte biler en god løsning for dig.

Læs mere

Splitleasing

Kører du mange erhvervskilometer for din virksomhed, men har ikke behov for at blive beskattet af fri bil – så skal du kigge efter en splitleasingaftale.

Læs mere

FAQ

Ofte stillede spørgsmål til tillægsydelser til din leasingaftale

Kontakt os

Hvad kan vi gøre for dig?

    Rasmus sidder i en bil