Læser i bilmagasin
Leasing

Mekanisk garantiforsikring

Der kan med fordel tegnes en mekanisk forsikring, som gælder helt op til 24 måneder. En leasingaftale er ikke omfattet af købeloven, og derfor indeholder den ingen juridiske forhandlergarantier eller reklamationsret som man kender det.
Priserne varierer efter bilens egenskaber, pakkens indhold og løbetid. Minimumsperioden for en mekanisk forsikring er 12 måneder. Spørg en af vores leasingrådgivere for mere information.

Hvad er en mekanisk forsikring?

En mekanisk forsikring dækker uventede mekaniske og elektroniske skader på bilen. Alt efter hvilken pakke man vælger, så kan man få dækket de fleste elektroniske og mekaniske reparationer. Det kan være en dyr udgift hvis en motor, gearkasse eller lignende går i stykker.

Forsikringen følger bilen og overdrages i forbindelse med videresalg til ny ejer.

For at opretholde forsikringsdækningen er man som køber forpligtet til at få udført serviceeftersyn og vedligeholdelsesarbejde på bilen, ud fra de gældende forskrifter.

Få et leasingtilbud

Overvejer du leasingtilbud inkl. mekanisk forsikring, så kontakt os her.

Forsikringsperiode

Der er to muligheder for løbetid af forsikringen:

  • En forsikringsperiode på 12 måneder for biler, som på tidspunktet for forsikringens ikrafttræden ikke er ældre end 12 år regnet fra første indregistrering, og som ikke har kørt mere end 250.000 km.
  • En forsikringsperiode på 24 måneder for biler, som på tidspunktet for forsikringens ikrafttræden ikke er ældre end 7 år regnet fra første indregistrering, og som ikke har kørt mere end 125.000 km.