TaxCalc på laptop
TaxCalc på laptop
Tilbage til nyheder

Beregn registreringsafgift efter 2023-satser

Du har nu mulighed for at beregne registreringsafgifter efter 2023-satser. På taxcalc.dk kan du allerede nu beregne konsekvenserne for de kommende afgiftsstigning fra 1. januar.

Du kan allerede nu beregne registreringsafgift på person- og varebiler i taxcalc.dk’s opdaterede beregner. Satserne for registreringsafgiften i 2023 er netop lagt ind i beregneren.

Bemærk, at du har brug for at kende afgiftspligtig værdi ved nye biler, eller nypris/handelspris på brugte biler, før beregneren kan anvendes.

Er du i tvivl om hvordan handelsprisen på brugte køretøjer findes, kan du se en komplet guide her.

 

Flere satser:

Hvis du ønsker at se flere afgiftssatser for 2023 kan du gå til skatteministeriets skattetal her: Gå til “Regulering af beløbsgrænser” her.

Beløbsgrænserne i skattelovgivningen regulereres efter personskattelovens §20.

Dansk Motor Finans udvider til MY GARAGE

Dansk Motor Finans udvider nu til det eksklusive bilhus My Garage i Vejle. Denne udvidelse giver Dansk Motor Finans mulighed for at bidrage med vores ekspertise inden for værdifastsættelse af køretøjer og import af biler til det luksuriøse bilmekka.

Kim sidder i bil

Rentestigning på leasingaftale betyder…

Vi modtager ofte spørgsmålet: “Hvor stor betydning har renten for leasingbiler?” Den globale og nationale rente er steget betydeligt i det seneste år, men hvordan påvirker det dine kunders leasingaftaler økonomisk?

Vi er flyttet til Kolding i nyt domicil

Dansk Motor Finans har netop markeret vores 5-års jubilæum ved at flytte ind i nye lokaler i Kolding. Rasmus Sandvej Juulsen udtaler sig om den store investering og om tilføjelsen af nye kompetencer i Dansk Motor Finans.