TaxCalc på laptop
TaxCalc på laptop
Tilbage til nyheder

Taxcalc.dk: Gratis og offentlig L129-afgiftsberegner

Efter det nye lovforslag L129 blev fremsat d. 18/12-2020, har det været en udfordring for bilbranchen at kunne regne efter de nye satser og metoder.

Vi har netop lanceret en ny hjemmeside, hvis eneste formål er, at give bilforhandlerne det rigtige værktøj til beregning af registreringsafgift efter L129.
Udover, at de nu har mulighed for at beregne afgifterne på henholdsvis personbil, varebil, nye, brugte, el, hybrid og fossilbiler, har bilforhandlerne også mulighed for at gemme deres beregning, som kan vedlægges i deres interne sagsarkiv.

“Jeg tror det er vigtigt, at selvanmelderne rundt i bilbranchen sørger for at have korrekt dokumentation på de registreringsafgifter, som de afholder som udlæg overfor Motorstyrelsen, indtil loven træder i kraft til juni 2021.
Det er vigtigt, at kunne kigge tilbage på ens sager, når oprydningsdagen kommer, og Motorstyrelsen begynder at omberegne de værdifastsættelser som bygger på de gamle registreringsafgiftssatser. Det vil vi gerne bidrage til”. – Rasmus Sandvej Juulsen

Når beregningen i taxcalc.dk er foretaget, har forhandleren mulighed for at få tilsendt sin beregning med påført stelnummer og bil. Lige til at indsætte i ens sagsarkiv.
Forhandlerne kan nu værdifastsætte og få udskrevet en kvittering for værdifastsættelsen – nøjagtig som i Dansk Motorregister (Bare med de nye afgiftssatser).

Gå til Taxcalc.dk her

Dansk Motor Finans udvider til MY GARAGE

Dansk Motor Finans udvider nu til det eksklusive bilhus My Garage i Vejle. Denne udvidelse giver Dansk Motor Finans mulighed for at bidrage med vores ekspertise inden for værdifastsættelse af køretøjer og import af biler til det luksuriøse bilmekka.

Kim sidder i bil

Rentestigning på leasingaftale betyder…

Vi modtager ofte spørgsmålet: “Hvor stor betydning har renten for leasingbiler?” Den globale og nationale rente er steget betydeligt i det seneste år, men hvordan påvirker det dine kunders leasingaftaler økonomisk?

Vi er flyttet til Kolding i nyt domicil

Dansk Motor Finans har netop markeret vores 5-års jubilæum ved at flytte ind i nye lokaler i Kolding. Rasmus Sandvej Juulsen udtaler sig om den store investering og om tilføjelsen af nye kompetencer i Dansk Motor Finans.