Tilbage til nyheder

Digital administration til bilbranchen

Taxcalc.dk: Gratis og offentlig L129-afgiftsberegner

Vi har netop lanceret en ny hjemmeside, hvis eneste formål er, at give bilforhandlerne det rigtige værktøj til beregning af registreringsafgift efter L129.
Udover, at de nu har mulighed for at beregne afgifterne på henholdsvis personbil, varebil, nye, brugte, el, hybrid og fossilbiler, har bilforhandlerne også mulighed for at gemme deres beregning. Beregningen kan herefter vedlægges i deres interne sagsarkiv.

“Jeg tror det er vigtigt, at selvanmelderne rundt i bilbranchen sørger for at have korrekt dokumentation på de registreringsafgifter, som de afholder som udlæg overfor Motorstyrelsen, indtil loven træder i kraft til juni 2021.
Det er vigtigt, at kunne kigge tilbage på ens sager, når oprydningsdagen kommer, og Motorstyrelsen begynder at omberegne de værdifastsættelser som bygger på de gamle registreringsafgiftssatser. Det vil vi gerne bidrage til”. – Rasmus Sandvej Juulsen

Når beregningen i taxcalc.dk er foretaget, har forhandleren mulighed for at få tilsendt sin beregning med påført stelnummer og bil. Lige til at indsætte i ens sagsarkiv.
Forhandlerne kan nu værdifastsætte og få udskrevet en kvittering for værdifastsættelsen – nøjagtig som i Dansk Motorregister (Bare med de nye afgiftssatser).

Gå til Taxcalc.dk her

Andre nyheder