TaxCalc vises på laptop
TaxCalc vises på laptop
Tilbage til nyheder

Gratis handelsprisberegner på taxcalc.dk

Vi har opgraderet Taxcalc, så den nu også indeholder en handelsprisberegner. Læs mere om de nye funktioner i det gratis værktøj.

Til jer der beregner registreringsafgifter selv!

(Slut med kuglepen og lommeregner)

Vi har opgraderet Taxcalc, så den nu også indeholder en handelsprisberegner. Den har bl.a. disse funktioner/regnemaskine indbygget:

– Annoncereguleringer (Med årgang, kilometer og solgte annoncer)
– Standsregulering (Tillæg/fradrag)
– Kilometerreguleringsberegner (Tillæg/fradrag)
– Udstyrsreguleringer
– Mulighed for at tilføje flere annoncer til sin beregning

Det hele er selvfølgelig med satser jf. den juridiske vejledning.

Til sidst kan I sende jeres beregning til jeres mail. Fuld beregningsdokumentation, så I blot skal vedlægge jeres annonce mm.

**Alt er gratis og kræver ikke login!**

Håber det kan bruges – og sig endelig til hvis i savner en funktion eller har et eller flere gode forslag.

Hav et godt salg derude, trods de stille tider…

Opdateret afgiftssatser i Taxcalc.dk

I forbindelse med de nye registreringsafgifter som blev vedtaget 18/12 2020, opdateres afgiftssatserne løbende frem mod 2025. Der er netop blevet offentliggjort de nyeste satser for 2024, og de er hermed opdateret i Taxcalc.dk.   Taxcalc.dk er en gratis service til bilbranchen udstedt af Dansk Motor Finans. Den indeholder diverse regnemaskiner i forbindelse med afgiftsberegninger Opdateret afgiftssatser i Taxcalc.dk

dansk motor finans domicil kolding

Dansk Motor Finans overtager www.motorkompagniet.dk

Dansk Motor Finans, en af landets førende selskaber inden for import, leasing og værdifastsættelse af køretøjer, har meddelt, at de vil overtage identiteten og hjemmesiden www.motorkompagniet.dk fra Motorkompagniet ApS, efter virksomhedens stiftere har valgt at lukke forretningen. Dette samarbejde markerer en strategisk udvidelse af Dansk Motor Finans’ aktiviteter og giver dem adgang til det private B2C-marked, hvor Dansk Motor Finans overtager www.motorkompagniet.dk