Tilbage til nyheder

Digital administration til bilbranchen

Månedens medarbejder­profil – Michael Kejser

Michael gik med tanken om et brancheskift igennem en årrække, men det var først da der var en åbning hos Dansk Motor Finans A/S, at han tog skridtet videre.

”Her fik jeg muligheden for at være med på en spændende rejse, hvor alle mine kompetencesæt kunne komme i spil på tværs af forretningsområder.”

Michael kommer med en baggrund udenfor bilindustrien, hvor en lang årrække og stor rejseaktivitet med hele Asien som legeplads, har været med til at forme nogle af de færdigheder, han har i sin værktøjskasse i dag.

”At komme med en anden baggrund gør, at jeg ser tingene fra en anden vinkel, og dermed kan være med til at udfordre de måder man agerer indenfor branchen.”

Opgaverne hos Dansk Motor Finans strækker sig bredt og de mange kasketter gør arbejdet enormt inspirerende. To dage hos os er sjældent ens.

”I øjeblikket er jeg dybt involveret i nogle spændende marketingopgaver som skal være med til at sætte nye normer for vores virksomhed, og sikre måden vi kommunikere med vores forhandlere på.”

I fritiden bruger Michael en del timer på landevejen med sin racercykel. Det er det frirum, hvor han lader batteriet op og hvor mange ideer opstår, når man sidder i sadlen på en 3-4 timers tur.

Ellers ligger familien beslag på hans tid, og med fire teenagere omkring sig, bliver det vist aldrig kedeligt.