Dansk Motor Finans udvider til MY GARAGE

Dansk Motor Finans udvider nu til det eksklusive bilhus My Garage i Vejle. Denne udvidelse giver Dansk Motor Finans mulighed for at bidrage med vores ekspertise inden for værdifastsættelse af køretøjer og import af biler til det luksuriøse bilmekka.

My Garage er et unikt og eksklusivt miljø, der tiltrækker en bred vifte af partnere med en fælles passion for biler.

Blandt partnerne finder man officielle bilforhandlere af mærker som blandt andet Porsche, Ferrari og Rolls Royce. Der findes ydermere alt fra diamanter, autolakerer, ejendomsmægler samt et unikt vin-univers.

Med vores nye, mere synlige placering i Vejle forventer Dansk Motor Finans at styrke samarbejdet med vores partnere.

Lokalerne i My Garage vil være fuldt funktionelle fra den 1. juni 2023, og mindst én fast medarbejder vil være tilgængelig.

Dansk Motor Finans ser frem til at etablere nye partnerskaber og fortsætte med at tilbyde vores ekspertise og kvalitetsrådgivning til My Garage og dets besøgende.

Opdateret afgiftssatser i Taxcalc.dk

I forbindelse med de nye registreringsafgifter som blev vedtaget 18/12 2020, opdateres afgiftssatserne løbende frem mod 2025. Der er netop blevet offentliggjort de nyeste satser for 2024, og de er hermed opdateret i Taxcalc.dk.   Taxcalc.dk er en gratis service til bilbranchen udstedt af Dansk Motor Finans. Den indeholder diverse regnemaskiner i forbindelse med afgiftsberegninger Opdateret afgiftssatser i Taxcalc.dk

dansk motor finans domicil kolding

Dansk Motor Finans overtager www.motorkompagniet.dk

Dansk Motor Finans, en af landets førende selskaber inden for import, leasing og værdifastsættelse af køretøjer, har meddelt, at de vil overtage identiteten og hjemmesiden www.motorkompagniet.dk fra Motorkompagniet ApS, efter virksomhedens stiftere har valgt at lukke forretningen. Dette samarbejde markerer en strategisk udvidelse af Dansk Motor Finans’ aktiviteter og giver dem adgang til det private B2C-marked, hvor Dansk Motor Finans overtager www.motorkompagniet.dk