Tilbage til nyheder

Digital administration til bilbranchen

Ny abonnementsløsning på vej!

2024 bliver året, hvor vi revolutionerer vores onlinesystem! Vi siger farvel til den gammeldags klippekortløsning og hilser “Klip på abonnement” velkommen. Dette friske, innovative skridt er designet til at gøre livet lettere for bilforhandlere som dig. Forestil dig mindre bøvl med administrationen og mere tid til det, der virkelig tæller.

Denne overgang åbner en verden af muligheder for os til at tilføre systemet spændende nye produkter og services, noget der passer perfekt ind i abonnementsmodellens fleksible natur. Med “Klip på abonnement” er vi ikke bare klar til at møde nutidens behov – vi er også rustet til at vokse og udvikle os sammen med dig og din forretning. Glæd dig til et system, der er skræddersyet til fremtiden!

 

Hvorfor abonnementsløsning?

Abonnementsløsninger er fremtidens vej! De er blevet en integreret del af både erhvervslivet og hverdagen, og med god grund. Som bilforhandler vil du opleve, at denne betalingsmodel bringer klarhed og forudsigelighed til din økonomi. Du kan nemt budgettere og forudsige dine udgifter, da alt er inkluderet i et fast, månedligt beløb.

Det bedste? Du får let adgang til alle de services, du har brug for, uden besværet med kompleks administration. Vi skifter til en abonnementsbaseret model specifikt for at gøre dit liv nemmere.

Denne tilgang giver os også fleksibiliteten til konstant at forny og udvide vores tilbud med de nyeste produkter og tjenester – noget der simpelthen ikke er muligt med en klippekortløsning.

Så gør dig klar til en mere strømlinet, effektiv og fremadskuende forretningsgang!

 

Den nye prissætning:

 

Tankerne bag prissætningen:

Vi er fast besluttede på, at denne forandring ikke skal koste dig og din forretning ekstra. Vores mål er at gøre din administration enklere og vores system mere fleksibelt. Derfor bliver prisen per klip sat til den samme lave pris som i vores tidligere klippekortløsning, kun kr. 50,- per stk.

Dit månedlige abonnement afhænger af, hvor mange klip du bruger. Men her kommer det bedste: Jo større abonnement du vælger, desto flere fordele får du. For eksempel, med en professionel pakke, kan du se frem til betydelige rabatter på ekspeditionsgebyret, når du skal have værdifastsat dine køretøjer.

Vi er her for at sikre, at du får mest muligt ud af din investering, med mere værdi for hver krone brugt!

 

 

Er du stadig i tvivl?

Står du med spørgsmål om vores nye abonnementsløsning? Frygt ikke! Vi er her for at hjælpe dig og guide dig trin for trin til at finde den perfekte pakke, der passer præcis til dine behov.

Og husk, vi giver dig hele januar gratis! Det er din chance for at udforske vores system, forstå dine behov og dermed træffe det bedste valg for din forretning. Vi ser frem til at assistere dig i denne spændende overgangsperiode!

 

Kontakt os på info@danskmotorfinans.dk eller ring til os på 70261515.