Tilbage til nyheder

Produktdirektør skifter fra AUTOproff til Dansk Motor Finans

Frans Galschiøt Quaade bliver per 1. september den nye mand i spidsen for Dansk Motor Finans’ IT- og udviklingsafdeling.     Dansk Motor Finans er glade for endeligt at kunne annoncere ansættelsen af Frans som deres nye Chief Product Officer (CPO). Frans bringer med sig en rig erfaring fra lignende stillinger, senest som en del Produktdirektør skifter fra AUTOproff til Dansk Motor Finans

Frans Galschiøt Quaade bliver per 1. september den nye mand i spidsen for Dansk Motor Finans’ IT- og udviklingsafdeling.

 

 

Dansk Motor Finans er glade for endeligt at kunne annoncere ansættelsen af Frans som deres nye Chief Product Officer (CPO). Frans bringer med sig en rig erfaring fra lignende stillinger, senest som en del af AUTOproff, og vil spille en afgørende rolle i at forstærke virksomhedens udviklingsafdeling.

 

Frans er drevet af et entreprenør-gen, der gør Dansk Motor Finans til en spændende mulighed for ham. Hans passion for at arbejde med Scale Ups og virksomheder med stort potentiale gør ham til et perfekt match for virksomhedens vision og mål.

 

”Jeg er både begejstret og stolt over at blive en del af teamet ved Dansk Motor Finans.

Jeg har altid været drevet af unikke muligheder for innovation og vækst – og jeg ser et stort potentiale i den allerede stærkt etablerede produktportefølje og organisation, som jeg glæder mig til at realisere.

Digitalisering af bilindustrien fortsætter med høj hastighed og behovet for innovative produkter, der kan simplificere hverdagen, åbne nye forretningsområder og gøre en forskel for vores kunder, er mere eftertragtet end nogensinde. Dansk Motor Finans er i en unik position til at spille en signifikant rolle – og jeg ser frem til den spændende rejse, der står foran os.” udtaler den kommende CPO for Dansk Motor Finans, Frans Galschiøt Quaade.

 

 

Ud over sin tid hos AUTOproff har Frans en imponerende baggrund, der inkluderer en syvårig periode med LEGO Education-programmet. Denne alsidige erfaring giver ham et bredt perspektiv på udvikling og innovation.

 

Rasmus Sandvej Juulsen, Direktør i Dansk Motor Finans, udtrykker sin begejstring for Frans’ tiltrædelse: “Vi er utroligt glade for at byde Frans velkommen ombord. Med vores mange projekter og den stigende efterspørgsel efter innovative produkter på markedet, er bilindustrien stadig på vej mod digital transformation. Vi er overbeviste om, at Frans vil give vores forretning det nødvendige skub fremad, så vi kan fortsætte vores positive vækst.”

 

Dansk Motor Finans ser frem til den positive indflydelse, som Frans vil bringe til virksomheden, og forventer, at hans ekspertise og engagement vil bidrage til at accelerere virksomhedens vækstkurve i den kommende periode.

Opdateret afgiftssatser i Taxcalc.dk

I forbindelse med de nye registreringsafgifter som blev vedtaget 18/12 2020, opdateres afgiftssatserne løbende frem mod 2025. Der er netop blevet offentliggjort de nyeste satser for 2024, og de er hermed opdateret i Taxcalc.dk.   Taxcalc.dk er en gratis service til bilbranchen udstedt af Dansk Motor Finans. Den indeholder diverse regnemaskiner i forbindelse med afgiftsberegninger Opdateret afgiftssatser i Taxcalc.dk

dansk motor finans domicil kolding

Dansk Motor Finans overtager www.motorkompagniet.dk

Dansk Motor Finans, en af landets førende selskaber inden for import, leasing og værdifastsættelse af køretøjer, har meddelt, at de vil overtage identiteten og hjemmesiden www.motorkompagniet.dk fra Motorkompagniet ApS, efter virksomhedens stiftere har valgt at lukke forretningen. Dette samarbejde markerer en strategisk udvidelse af Dansk Motor Finans’ aktiviteter og giver dem adgang til det private B2C-marked, hvor Dansk Motor Finans overtager www.motorkompagniet.dk