DMF Racing pitstop
DMF Racing pitstop
Tilbage til nyheder

Dansk Motor Finans deltog i dette års CHGP 2022

Lukkede gader, midt i København var endnu engang scenen til dette års Copenhagen Historic Grand Prix i starten af August-måned. Både nye og gamle biler samles til udstilling og race i Bellahøj. Krydret med godt vejr og god stemning, blev dette års arrangement en stor succes.

DMF Racing, som plejer at deltage i racet i København, fik dette år stor opbakning af resten af holdet fra Dansk Motor Finans. Medarbejder holdet der til daglig sidder med registreringsafgifter, leasing og import, tog den lange tur fra Andst ved Vejen til København fredag eftermiddag.

Race CHGP 2022

“At samle hele arbejdsholdet, til et arrangement med fælles interesse er bare super fedt. Vi er alle sammen biltosser, så at kunne kombinerer en slags firmatur, med race er jo helt kanon” – Rasmus Sandvej Juulsen.

Tage og Rasmus kørte begge i hver sin historiske Porsche, i den klasse hvor bilerne har årgange op til 1990. Her samles alt fra historiske Ford Escorter til Porsche 911 til BMW M3 – sågar også en enkelt Volvo blev set på racerbanen.

Tage og Rasmus til race

Resultatmæssig blev det heller ikke en fiasko. Rasmus styrede den 280 hestekræfters Porsche 911 RSR ind på en samlede 2. plads, og fik en 1. plads i sin division. Tage kørte en sikker 3. plads ind i hans 220 hestekræfters Porsche 911 RS.

DMF Racing glæder sig allerede til næste år, og håber endnu en gang på stor opbakning blandt kollega, venner og familie.

Vinder CHGP 2022

 

Dansk Motor Finans udvider til MY GARAGE

Dansk Motor Finans udvider nu til det eksklusive bilhus My Garage i Vejle. Denne udvidelse giver Dansk Motor Finans mulighed for at bidrage med vores ekspertise inden for værdifastsættelse af køretøjer og import af biler til det luksuriøse bilmekka.

Kim sidder i bil

Rentestigning på leasingaftale betyder…

Vi modtager ofte spørgsmålet: “Hvor stor betydning har renten for leasingbiler?” Den globale og nationale rente er steget betydeligt i det seneste år, men hvordan påvirker det dine kunders leasingaftaler økonomisk?

Vi er flyttet til Kolding i nyt domicil

Dansk Motor Finans har netop markeret vores 5-års jubilæum ved at flytte ind i nye lokaler i Kolding. Rasmus Sandvej Juulsen udtaler sig om den store investering og om tilføjelsen af nye kompetencer i Dansk Motor Finans.