DMF Racing pitstop
DMF Racing pitstop
Tilbage til nyheder

Dansk Motor Finans deltog i dette års CHGP 2022

Lukkede gader, midt i København var endnu engang scenen til dette års Copenhagen Historic Grand Prix i starten af August-måned. Både nye og gamle biler samles til udstilling og race i Bellahøj. Krydret med godt vejr og god stemning, blev dette års arrangement en stor succes.

DMF Racing, som plejer at deltage i racet i København, fik dette år stor opbakning af resten af holdet fra Dansk Motor Finans. Medarbejder holdet der til daglig sidder med registreringsafgifter, leasing og import, tog den lange tur fra Andst ved Vejen til København fredag eftermiddag.

Race CHGP 2022

“At samle hele arbejdsholdet, til et arrangement med fælles interesse er bare super fedt. Vi er alle sammen biltosser, så at kunne kombinerer en slags firmatur, med race er jo helt kanon” – Rasmus Sandvej Juulsen.

Tage og Rasmus kørte begge i hver sin historiske Porsche, i den klasse hvor bilerne har årgange op til 1990. Her samles alt fra historiske Ford Escorter til Porsche 911 til BMW M3 – sågar også en enkelt Volvo blev set på racerbanen.

Tage og Rasmus til race

Resultatmæssig blev det heller ikke en fiasko. Rasmus styrede den 280 hestekræfters Porsche 911 RSR ind på en samlede 2. plads, og fik en 1. plads i sin division. Tage kørte en sikker 3. plads ind i hans 220 hestekræfters Porsche 911 RS.

DMF Racing glæder sig allerede til næste år, og håber endnu en gang på stor opbakning blandt kollega, venner og familie.

Vinder CHGP 2022

 

Opdateret afgiftssatser i Taxcalc.dk

I forbindelse med de nye registreringsafgifter som blev vedtaget 18/12 2020, opdateres afgiftssatserne løbende frem mod 2025. Der er netop blevet offentliggjort de nyeste satser for 2024, og de er hermed opdateret i Taxcalc.dk.   Taxcalc.dk er en gratis service til bilbranchen udstedt af Dansk Motor Finans. Den indeholder diverse regnemaskiner i forbindelse med afgiftsberegninger Opdateret afgiftssatser i Taxcalc.dk

dansk motor finans domicil kolding

Dansk Motor Finans overtager www.motorkompagniet.dk

Dansk Motor Finans, en af landets førende selskaber inden for import, leasing og værdifastsættelse af køretøjer, har meddelt, at de vil overtage identiteten og hjemmesiden www.motorkompagniet.dk fra Motorkompagniet ApS, efter virksomhedens stiftere har valgt at lukke forretningen. Dette samarbejde markerer en strategisk udvidelse af Dansk Motor Finans’ aktiviteter og giver dem adgang til det private B2C-marked, hvor Dansk Motor Finans overtager www.motorkompagniet.dk