Tilbage til nyheder

Digital administration til bilbranchen

Vi er flyttet til Kolding i nyt domicil

Dansk Motor Finans startede op den 1. marts 2018, og med vores 5-års jubilæumsdag er vi flyttet i nyt domicil i Kolding, på H.C. Ørsteds Vej 18.

“Vi har i en rum tid kigget os lidt omkring efter nye lokaler. Vi var i bund og grund vokset ud af lokalerne i Store Andst, og det ville kræve nogle massive investeringer, hvis vi skulle have fortsat derude. I slutningen af januar 2023 bestilte vi en fremvisning på H.C. Ørsteds Vej, og var derefter ikke i tvivl om, at det var det helt rigtige for os” – Rasmus Sandvej Juulsen, Direktør i Dansk Motor Finans.

Nye rammer og nye medarbejdere

Sammen med den store investering af de nye flotte lokaler, har vi været i marken efter nye medarbejdere. Siden 1. januar 2023 har virksomheden ansat 6 nye medarbejdere. Der er blevet tilføjet kompetencer til de forskellige afdelinger, som Import-, Leasing- og Afgifts-afdelingen, samt udviklings- og marketingafdelingen.
“Vi må erkende at have været lidt underbemandet i 2022. Det var en bevidst handling, da vi som alle andre havde svært ved at gennemskue markedet. Vi har stået lidt i en venteposition, men vi må bare erkende, at efterspørgslen for vores produkter og ydelser er høje. Derfor skulle der tilføjes mere energi og flere kræfter.” – Rasmus Sandvej Juulsen

Fokus på vækst, og knap så meget bundlinje

Vi har de seneste år præsteret gode resultater, men nu hvor vi har fået de rette rammer, ændres fokus en anelse. Målet er at skabe en komplet platform for de professionelle aktører i den danske bilbranche, hvor det bliver en kombination af administrativt arbejde og ekspertviden på de vigtigste områder – afgifter, leasing og bilimport.
“Vi har en god og sund forretning, hvor vi har haft et stort fokus på at bevise vores indtjeningsevne fra start. Dét vil stadig være et fokus hos os. Men vi kommer også til at gå ind i periode med investeringer, hvor væksten bliver førsteprioritet. Vi glæder os til at give den gas og kunne servicerer endnu flere bilforhandlere fra vores nye domicil i Kolding”, afslutter Rasmus Sandvej Juulsen.

 

Så hvis du en dag er på kanterne nær Kolding, så tøv ikke med at kigge ind. Vi har altid kaffe på kanden, og det vil være en fornøjelse for os, at vise dig hvordan vi bor og ikke mindst hvordan vi arbejder.