Tilbage til nyheder

Digital administration til bilbranchen

Outsource afgiftsberegning

Når man som bilforhandler skal beregne registreringsafgift, skal man gøre sig overvejelser om hvorvidt man selv vil udføre beregningen, få en tredjepart til at gøre det eller bede Motorstyrelsen om det.

Med den nye sikkerhedsstillelse som træder i kraft d. 1. feb. 2020 skal man kunne stille en større garanti over for Motorstyrelsen. Beløbet varierer fra 500.000 kr. til 7.500.000 kr.

Hvis man som selvanmelder skal anmode om godkendelse ved Motorstyrelsen kan ventetiden godt være lang, før man kan få godkendelse til at sætte nummerplade på bilen.

En af faktorerne hvorfor mange vælger at outsource afgiftsvurderingen til tredjepart er, at en fejlberegning kan give uforudsete udgifter. Ved at outsource, hæfter man ikke selv ved evt. fejlberegning og man minimere fejl i afgiftsvurderingen, da værdifastsættere er vant til dagligt at afgiftsvurdere mange biler.

“Vha. Dansk Motor Finans sikrer jeg mig at jeg får den rette afgift, og en god mavefornemmelse med værdifastsættelsen af bilen. Det sikrer mig alt i alt en god nats søvn. “

Så enkelt er det

Vores online system har gjort det nemt for bilforhandlere at bestille forhåndsvurderinger og værdifastsættelser af deres biler. Vi har skræddersyet systemet, så man nemt kan få et overblik over åbenstående sager.

Adgangen til vores online system sikre, at alle medarbejdere kan se hvor langt i processen afgiftsvurderingen er. Bilforhandlere med flere afdelinger kan nemt få overblik over hver enkelt afdeling.

Man betaler kun for de afgiftsvurderinger man bestiller. Der kommer dermed ingen uforudsete udgifter.

Vi skal bruge dokumenter som toldsynsrapport, synsrapport, COC-dokument, registreringsattest og evt. dokumenter eller billeder af relevans. Herefter kan vi fastsætte registreringsafgiften for jer.

Når vi har alt nødvendig dokumentation og lavet den endelige værdifastsættelse, er køretøjet klar til at få udstedt et registreringsnummer/nummerplade.

Vi bestræber os på, at systemet skal være så nemt som muligt at tilgå, så der ikke er behov for yderligere oplysninger frem og tilbage. På den måde sikre vi, at kunne levere svar på forespørgslerne så hurtig som muligt. Typisk inden for et par timer.

 

Vi står klar til at hjælpe

Som kunde i vores online system, får man ikke blot adgang til et nemt og overskueligt system. Man får også kompetent og professionel service. Vi er mennesker bag, som servicerer systemet, så det altid er up-to-date og fungerer uden problemer. Derudover sidder vores værdifastsættere klar til at hjælpe med evt. spørgsmål til vurderinger samt systemet.

Vi forsøger at skabe så meget gennemsigtighed som muligt, og det er også hvad vores kunder siger om os. Her er blot nogle af de testimonials vores kunder har sagt om os:

”Nemt og hurtig service, kompetent personale og fair priser!”

 

”Dansk Motor Finans er helt genialt!! Ufatteligt simpelt system mht forhåndsvurderinger/afgiftfastsættelser. Hurtigt og nemt og fair vurderinger. Høj anbefaling herfra.”

 

”God gennemsigtighed og VIRKELIG god respons tid! Alt i alt et meget professionelt firma at samarbejde med.”

 

”Vores gode samarbejds- og sparringspartner. Står altid til rådighed og levere altid konkurrencedygtige afgiftsvurderinger.”

Hos os outsourcer man ikke bare afgiftsvurdering. Vi ønsker at være en langvarig samarbejds- og sparringspartner som har et seriøst team bag, der tager sit arbejde med afgiftsvurderinger meget alvorligt.