Bilnøgle
Erhvervsleasing

Leasing af varevogn

Det er populært at lease en varevogn fremfor købe. En varevogn bliver ofte brugt til erhvervskørsel og der er derfor store besparelser forbundet med erhvervsleasing af varevogn.

Erhvervsleasing giver besparelser

Når man vil lease en varevogn til erhvervskørsel, skal man se nærmere på erhvervsleasing. Her findes der forskellige leasingformer man kan kigge nærmere på.

Kunde stiger ind i bilen
Flexleasing erhverv

Med erhvervs flexleasing har du som medarbejder mulighed for at få en komfortabel og sikker firmabil til lav beskatning.

Vi kan skræddersy din erhvervsaftale, uanset om du ønsker operationel- eller finansiel leasing.

Erhvervsleasing
Porsche 911 Carrera 4S Coupé PDK
Splitleasing

Med splitleasing deler du leasing- og driftsomkostningerne med din virksomhed. På den måde undgår du beskatning af fri bil. Med splitleasing er der dog højere krav til kørselsregnskab, håndtering af leasing- og driftsomkostninger samt fordeling og administration.

Splitleasing

Flådeleasing

Med flådeleasing får du gode rabatter ved flere køretøjer såsom varevogne. Vi skræddersyer løsninger til netop din virksomheds specifikke behov.

I får en godt overblik og vi administrerer det hele for jer.

Hvilke mærker og modeller skal man vælge?

Der findes mange forskellige mærker og modeller når vi taler om varebiler. Den mest leasede varebil i Danmark er Ford Transit Custom, men der er også andre populære modeller såsom: Renault Trafic, Mercedes Sprinter og VW Caddy.

Med en Ford kan man få dækker alle former for behov; en meget alsidig varevogn. Hvis man fx vælger Mercedes kan man hurtig mærke det i kvalitet og udstyr som følger med varevognen.

Der findes mange brugte varevogne som stadig er i rigtig fin stand. Ved at vælge en brugt varevogn, sikre man sig en billigere leasingaftale.

Skal vi hjælpe dig med leasing af varevogn

Udfyld formularen og du vil blive kontaktet hurtigst muligt af en erhvervsrådgiver så I kan finde den bedste leasingaftale til dit behov.