Erhvervsleasing

Flådeleasing

Med flådeleasing hos Dansk Motor Finans får du gode rabatter og overblik over dine aftaler. Vi sørger for flow og fleksibilitet i dine leasingaftaler, så du får tid til at fokusere på din egen kerneforretning.

Få hjælp til jeres bilflåde

Saml alle virksomhedens køretøjer hos Dansk Motor Finans, og lad os varetage administrationen med en flådeleasing aftale. På den måde får du blot et tal, som kan sættes ind i jeres budgetter. Nemt og overskueligt.

Vi sørger for løbende levering og afhentning af biler, og matcher virksomhedens og medarbejdernes ønsker.

Hos os finder du en samarbejdspartner og betroet rådgiver, som skræddersyr løsninger til flådeleasing til netop din virksomheds specielle behov.

BMW havnen
Biler på række

Jeres bilpolitik

I definerer de retningslinjer som gælder for de ansatte, ved valg af firmabil. En typisk bilpolitik indeholder virksomhedens ønsker til mærker, størrelse, udstyr, indkøbspris og driftsøkonomi.

Med en skræddersyet løsning får I sat rammerne for jeres flådestyring, som gennem os, giver jer frihed til at have fokus på andre ting i forbindelse med jeres virksomhed.

Om dette er den rette løsning for jer, eller vi skal se nærmere på splitleasing eller erhvervsleasing generelt, så kontakt os gerne, så vi kan rådgive jer om de forskellige muligheder.

Beregn beskatningsgrundlag til jeres medarbejder

Når I vælger at stille en leasingbil til rådighed overfor jeres medarbejder, vil vedkommende blive beskattet af fri bil. Beskatningen afhænger af bilens pris.

BMW havnen

Har du set vores lagerbiler?

Selvom vi ikke er bilforhandler, men blot et finansieringsselskab har vi altid biler på lager til omgående levering på en flexleasing.

Ofte stillede spørgsmål til flådeleasing af bil

 

Hvad indeholder flådeleasing?

Det er du med til at bestemme. Vi sætter en rammeaftale op, så I kender jeres bilpolitik.

Kan jeg lade min medarbejder bestemme deres egen bil?

Ja. Vi sætter i fællesskab nogle rammer for aftalen. Herefter finder vi den bil der passer til aftalen og medarbejderen.

Er GPS tracker et krav?

GPS Tracker er et krav hvis bilen er dyrere end et vis beløb. Men ellers er det blot et tilvalg.

Hvor mange biler skal der til for at kunne lave en flådeaftale?

Det er individuelt. Vi hjælper både store og små virksomheder.

Hvad kan vi gøre for dig?

Jeg accepterer regler og vilkår