Erhvervsleasing

Leasing af varevogn

Det er populært at lave en leasing af varevogn fremfor at købe. En varevogn bliver ofte brugt til erhvervskørsel og der er derfor store besparelser forbundet med erhvervsleasing af varevogn.

Leasingydelserne

Leasingydelserne, herunder engangsydelse, månedlige leasingydelse og restværdi, indeholder en række omkostninger, som skal fordeles ud på din leasingaftale.

Du har som udgangspunkt kun interesse i engangsydelsen og den månedlige leasingydelse, da det er de to ydelser hvor du skal have penge op af lommen.

Restværdien afspejler bilens værdi ved leasingudløb, og skal blot sælges ved endt leasing.

Læs mere om leasingaftalens opbygning
Finansiel leasingaftale

Hvilken leasingaftale søger du?

Har din virksomhed brug for fleksibilitet i hverdagen, men samtidig behov for budgetsikkerhed? Så er erhvervsleasing den rette vej for dig.

Erhvervsleasing

Erhvervsleasing giver din virksomhed og dine medarbejder større muligheder med minimal likviditets-binding.

Læs mere

Splitleasing

Undgå beskatning af fri bil på din næste leasingaftale, ved at indgå en splitleasingaftale. Vi står for den administrative byrde.

Læs mere

Flådeleasing

Saml jeres firmabiler med en flådeleasingaftale. Vi skræddersyer rammerne til jer efter behov og ønsker, så I kan fokusere på jeres forretning.

Læs mere

Hvilke mærker og modeller skal man vælge?

Der findes mange forskellige mærker og modeller når vi taler om varebiler. Den mest leasede varebil i Danmark er Ford Transit Custom, men der er også andre populære modeller såsom: Renault Trafic, Mercedes Sprinter og VW Caddy.

Med en Ford kan man få dækker alle former for behov; en meget alsidig varevogn. Hvis man fx vælger Mercedes kan man hurtig mærke det i kvalitet og udstyr som følger med varevognen.

Der findes mange brugte varevogne som stadig er i rigtig fin stand. Ved at vælge en brugt varevogn, sikre man sig en billigere leasingaftale.

Varevogn på vejen

FAQ

Ofte stillede spørgsmål til leasing af varevogn

Kontakt os

Hvad kan vi gøre for dig?

    Rasmus profilbillede