Import af bil fra Sverige

Vi er eksperter i import af biler fra Sverige og andre lande

Import af bil og elbil fra Sverige

Bilimport fra Sverige kan være kompliceret

Når du som bilforretning kaster dig ud i import af biler fra Sverige, er der mange facetter at overveje for at sikre en vellykket handel uden nogle dårlige eller dyre overraskelser for dig og din kunde.

Med Sveriges store udvalg af både almindelige- og elbiler, er det afgørende for dig som bilforhandler at forstå og håndtere processen korrekt, især når det kommer til dokumentation, moms og afgifter. Kigger du efter især Volvo, kan det være en god ide at kigge mod Sverige, da udvalget her er stort.

Momsen ved import kan være forvirrende, men vi klarlægger hvert trin for at sikre, at du får et præcist billede af de samlede omkostninger. Det inkluderer korrekt håndtering af momsreglerne, som kan variere betydeligt fra bil til bil, afhængigt af køretøjets oprindelse og tilstand.

Her skal du eksempelvis være opmærksom på at biler fra Sverige kan have oplevet et hårdere miljø sammenlignet med fx. import af bil fra Tyskland. Derudover skal du typisk også forvente en længere transporttid, da bilerne ofte skal fragtes via båd og broer, som også kan gøre hjemtransport lidt dyrere.

Læs mere om import her

Bilimport fra Sverige

Hjælp til hver detalje

Vi klarer hele importprocessen – lige fra den indledende søgning efter biler i Sverige til bilens ankomst til Danmark. Vores mål er at gøre bilimporten så gnidningsfri som muligt, så du kan fokusere på at drive din forretning.

Elbil-import? Elbiler er en voksende trend, og Sverige har en stærk position inden for denne sektor. Vi hjælper dig med at forstå de særlige forhold, der gør sig gældende, når du importerer disse køretøjer – alt fra afgifter og dokumentation til registrering, moms osv. – her er det vigtigt at være opmærksom på at Sverige ikke er et udpræget leasingmarked og mange biler derfor er momsdøde. At importere bil fra Sverige, kan give god mening, hvis der er en kursgevinst.

Det, der virkelig adskiller os, er vores åbenhed, transparens og ordentlighed. Vi tror på fuld åbenhed gennem hele importprocessen, så du altid ved, hvad du kan forvente. Alt fremgår tydeligt i vores onlinesystem, hvor du kan følge hvert et skridt i processen.

Vores dedikerede team af eksperter er klar til at hjælpe dig med din bilimport fra Sverige.

Kontakt os her

Har du nogle spørgsmål?

Bliv kontaktet af en ekspert

    kim og michael på et kontor