Forhandler

CRM-System til danske bilforhandlere

Vores CRM system til håndtering af leasing, import og beregning af registreringsafgift er det eneste online system på markedet, som kan håndtere alle områderne og samler jeres sager. Det bruges i dag af en lang række af de største bilforhandlere i landet.

Unik og brugervenligt system

Vores CRM system er skræddersyet til danske bilforhandlere. Vi vil gerne lette jeres arbejde sådan, at I kan klare alle arbejdsprocesserne i samme system og uden for mange steps. Med et nyt forbedret system juni 2021 sikre vi os et endnu mere brugervenligt system, som kan klare alle opgaverne for jer.

Med Dansk Motor Finans som totalleverandør kan vi hjælpe med hele forløbet lige fra import til fastsættelse af registreringsafgift til leasingaftaler direkte til jeres kunder.

Gennemsigtighed | Hurtighed | Tilgængelighed

Alle medarbejdere har et overblik over åbenstående sager, som gør det nemt og overskueligt at se, hvor i processen man er. Derudover er det muligt at tilføje flere afdelinger rundt omkring i Danmark, hvis man som forhandler har mange afdelinger.

Allerede adgang?

Hvis du allerede har adgang, så kan du gå direkte til CRM systemet her.

Hvad kan systemet tilbyde jer

 • Hurtig support og sparring
  Vi vil gerne gøre svar-tiden så kort som muligt. Derfor kan vi både blive kontaktet telefonisk, på mail eller direkte i vores live chat, som er åben inden for vores alm. åbningstider. I kan igennem vores live chat kommunikere med lige netop den medarbejder, som behandler jeres sager.
 • Øget produktivitet
  Med adgang til vores online system kan I sikre en mere øget produktivitet i og med vi laver arbejdet for jer. På den måde kan I have mere fokus på kunderne, når de er i butikken. Det giver også tid til andre opgaver eller flere kunder på kortere tid.
 • Sikker dataudveksling
  Vores system er gennemtestet og sikkert at bruge. Både jeres egne og kundens data bliver lagret sikkert og inden for GDPRs regler.

Få adgang til systemet

Ved at blive forhandler i vores CRM system sikre du et dynamisk flow i din forretning. Du får adgang til en let og digital procedure, hvor adskillige brugere kan få rettigheder til at anmode om registreringsafgifter på importbiler og tidligere leasingbiler.

Opret dig som bruger via formularen nedenfor, og få alle fordelene ved vores CRM.  Klippekortsystem

  Vores online system er bygget op omkring et klippekortsystem.

  Det er gratis at komme i gang med systemet, og som nyt medlem får man 3 klip til at starte ud med. På den måde kan man teste systemet, kvit og frit.

  Man kan vælge forskellige klippekortspakker alt efter hvor mange sager man kører igennem hver måned. Et klip koster fra 50 kr.

  klippekortsystem

  Calculate icon

  Outsource beregning af registreringsafgift

  Det hele begyndte i 2018, hvor vi startede ud med at tilbyde beregning af registreringsafgift. Vores TAX afdelingen har sidenhen vokset til at være vores kerneydelse som i dag bliver brugt af 650 danske bilforhandlere.

  Med adgang til vores online system har du mulighed for at bestille en forhåndsvurdering som vores værdifastsættere står klar til at beregne. Vi har mange års erfaring og viden omkring beregning af registreringsafgift. Vi bestræber os på, at gøre ventetiden så kort som muligt.

  Når I har godkendt beregningen, vil vi lave den endelige værdifastsættelse.

  Hele flowet omkring beregning af registreringsafgift er delt op i steps, så det er nemt at arbejde med.

  Key icon

  Lad os hjælpe med import

  Vores importafdeling er stadig i den spæde start, men vi har allerede importeret mange biler for bilforhandlere, for kunder og til os selv. Vi har stor erfaring inden for området og gode samarbejdsaftaler, så I kan få jeres køretøj hjem hurtigst muligt.

  Vores system er igen bygget op ud fra enkelte steps, så I nemt og hurtigt kan bestille en import. Vi gør det meste arbejde, så når I har trykket bestil, kan I blot læne jer tilbage og vente på at bilen triller ind i jeres indkørsel.

  Ofte stillede spørgsmål omkring vores CRM

  Hvorfor skal vi vælge jer?

  Vi er de de eneste der tilbyder et unik og brugervenlig onlinesystem til både håndtering af registreringsafgifter og import. Vi er total leverandør og kan hjælpe dig med hele forløbet. Vores svartider er korte, så I ikke behøver vente unødvendigt.

  Med vores CRM system sikre I jer: Segmenteret data, styrket kommunikation, øget produktivitet og sikker dataudveksling

  Hvordan kan vi komme i kontakt med jer?

  Der er flere muligheder for at kontakte os. Vi forsøger altid at svare så hurtig som muligt. Du kan ringe til os på tlf.: 70 26 15 15, skrive en mail til info@danskmotorfinans.dk eller skrive direkte i vores livechat, som er åben man.-fre. fra 8.30-16

  Kan vores medarbejdere få unikke adgange?

  Ja, alle medarbejdere kan få en unik adgang til systemet, så I altid har et nemt, overskueligt og samlet overblik over alle åbentstående sager.

  Hvad koster det?

  I vores CRM system betaler du med klip hver gang du sender en forespørgsel til os på forhåndsvurderinger eller importsager. Når dine klip er opbrugt, kan du nemt og hurtigt tanke op inde i vores CRM system. Accepterer du en forhåndsvurdering eller importsag, returnere vi med at tilbagebetale klippet til din konto.

  Er systemet sikkert at bruge?

  Du kan med ro i sindet, bruge vores CRM system. Systemet benytter sig er de rette sikkerhedsforanstaltninger, så jeres data er fuldt ud sikrede, når I benytter os som samarbejdspartner.