Forhandler

CRM-System til danske bilforhandlere

Vores system til håndtering af leasing, import og afgiftsvurdering er det eneste online system på markedet, og bruges af en lang række af de største bilforhandlere i landet.

Unik og brugervenligt system

Vores CRM system er skræddersyet til danske bilforhandlere. Vi vil sikre at gøre arbejdsprocessen lettere, når du skal have lavet en forhåndsvurdering eller værdifastsætte en bil. Det samme gælder ved import af biler.

Med Dansk Motor Finans som total leverandør kan vi hjælpe med hele forløbet lige fra import til fastsættelse af registreringsafgift. Med vores CRM system sikre I jer: Segmenteret data, styrket kommunikation, øget produktivitet og sikker dataudveksling.

Gennemsigtighed | Hurtighed | Tilgængelighed

Alle medarbejdere har et overblik over åbenstående sager, som gør det nemt og overskueligt at se, hvor i processen man er. Derudover er det muligt at tilføje flere afdelinger rundt omkring i Danmark, hvis man som forhandler har mange afdelinger.

Live chat med hurtig support og sparring

Som bruger til vores system, er du får klik fra kontakt til en af vores dygtige medarbejdere. Gennem vores live-chat funktion får du mulighed for at kommunikere med lige netop den medarbejder, som behandler jeres sager – hvad enten det er import eller værdifastsættelse af køretøjer.

Derudover har vi meget korte svar tider på både telefon og mail.

Få adgang til systemet

Ved at blive forhandler i vores CRM system sikre du et dynamisk flow i din forretning. Du får adgang til en let og digital procedure, hvor adskillige brugere kan få rettigheder til at anmode om registreringsafgifter på importbiler og tidligere leasingbiler.

Opret dig som bruger via formularen nedenfor, og få alle fordelene ved vores CRM.  Ofte stillede spørgsmål omkring vores CRM

  Hvorfor skal vi vælge jer?

  Vi er de de eneste der tilbyder et unik og brugervenlig onlinesystem til både håndtering af registreringsafgifter og import. Vi er total leverandør og kan hjælpe dig med hele forløbet. Vores svartider er korte, så I ikke behøver vente unødvendigt.

  Med vores CRM system sikre I jer: Segmenteret data, styrket kommunikation, øget produktivitet og sikker dataudveksling

  Hvordan kan vi komme i kontakt med jer?

  Der er flere muligheder for at kontakte os. Vi forsøger altid at svare så hurtig som muligt. Du kan ringe til os på tlf.: 70 26 15 15, skrive en mail til info@danskmotorfinans.dk eller skrive direkte i vores livechat, som er åben man.-fre. fra 8.30-16

  Kan vores medarbejdere få unikke adgange?

  Ja, alle medarbejdere kan få en unik adgang til systemet, så I altid har et nemt, overskueligt og samlet overblik over alle åbentstående sager.

  Hvad koster det?

  I vores CRM system betaler du med klip hver gang du sender en forespørgsel til os på forhåndsvurderinger eller importsager. Når dine klip er opbrugt, kan du nemt og hurtigt tanke op inde i vores CRM system. Accepterer du en forhåndsvurdering eller importsag, returnere vi med at tilbagebetale klippet til din konto.

  Er systemet sikkert at bruge?

  Du kan med ro i sindet, bruge vores CRM system. Systemet benytter sig er de rette sikkerhedsforanstaltninger, så jeres data er fuldt ud sikrede, når I benytter os som samarbejdspartner.