Afgift på bil fra Tyskland

Sådan beregner vi afgift på biler fra Tyskland

Importere biler fra Tyskland

Biler fra Tyskland og afgiftsberegning

Tyskland er kendt for sit kvalitetsbilmarked og store udbud, og som forhandler kan du drage fordel af et stort udvalg af køretøjer, ved at importere og beregning afgift på biler fra Tyskland. Men nøglen til dette ligger i korrekt afgiftsberegning, dokumentation og administration af importprocessen.

Vi ser typisk at biler fra Tyskland, generelt har mere udstyr end danske biler. Bilerne kan ligeledes ofte købes netto, da Tyskland er et udpræget leasingmarked. Af samme årsag, er der oftest også en rigtig god servicehistorik på bilerne. Derudover er der som regel også en meget kort hjemtransport.

Vores service er specielt udviklet til at hjælpe bilforhandlere som dig. Med vores system får du en detaljeret og nøjagtig afgiftsberegning, som er vital for din prissætning.

Læs mere om afgifter

Vores hjælp til afgift på tysk bil

Processen kan gøres nem

Fra indsamling af køretøjsdata til den endelige afgiftsrapport sørger vi for, at du som forhandler får en let og problemfri oplevelse. Vi står bag hver beregning og garanterer mod efterreguleringer, så du kan handle med tillid.

Se hvordan vi kan lette din importproces fra Tyskland. Hos Dansk Motor Finans er vi eksperter i beregning af afgift på bil fra Tyskland. En stor fordel ved at bruge os, er at vi gennem vores tyske selskab, Motor Finans GmbH, kan fakturere netto og løfte momsen.

Tag kontakt eller opret en gratis konto så vi sammen kan gøre din bilforretning og dit salg mere rentabelt og mindre kompliceret.

Opret gratis konto her

Har du nogle spørgsmål?

Bliv kontaktet af en ekspert

    kim og michael på et kontor