Registreringsafgift

Værdifastsættelse af køretøj

Når handlen er i hus, skal bilen værdifastsættes. Den absolut letteste fremgangsmåde, er at trykke "Accepter" i vores onlinesystem. Du modtager herefter en faktura og dernæst kvittering på din værdifastsættelse. Ingen administration, tidsspild eller bekymringer.

Adgang til alle sælgere

Jeres sagsarkiv kan deles i hele forretningen, således at alle sælgere kan få tilgang til de forhåndsvurderede værdifastsættelser som findes på de indtastede lagerbiler. Det giver hele forretningen et fuldt overblik, og er ikke længere afhængige af hinandens tid. Så snart I har adgang til systemet, har I mulighed for at tilføje et ubegrænset antal brugere. Hver bruger kan oprette bil, eller “Accepter” registreringsafgifter direkte på deres egen konto. Lettere bliver det ikke.

Hvordan accepterer vi forhåndsvurderingen?

Når bilen er solgt, accepterer i sagen direkte i onlinesystemet. Værdifastsætterne får efterfølgende besked om jeres anmodning, og I vil indenfor kort tid modtage en faktura, efter sagen er blevet valideret. Alle brugere kan accepterer de registreringsafgifter som ligger i deres arkiv.
Snippit leasing

Har I ikke allerede adgang?

Få meldt jeres forretning ind i vores onlinesystem, og start med at tilføje brugere. Inden for kort tid, har I allerede gjort jeres hverdag meget lettere.
Opret dig nu!
Værdifastsættere i baggrunden

Dokumenter ved endelig værdifastsættelse

Før vi kan sende faktura og bekræfte den endelige registreringsafgift, har vi brug for et komplet overblik over den enkelte bil. Vi kan derfor bede om følgende dokumenter, for at vi kan dokumenterer den rigtige værdifastsættelse og dermed registreringsafgift overfor Motorstyrelsen:

  • Kopi af bilens nuværende registreringsattest
  • Kopi af seneste synsrapport og eventuel toldsynsrapport
  • Kopi af bilens COC-dokument
  • Eventuel dokumentation for kilometerstand i form af servicebøger
  • Eventuel dokumentation for udlejning. Eksempelvis køresedler eller andet liste der bekræfter overvejende udlejning
  • Dokumentation for bilens stand, såfremt den er meldt til at være “Under middel”

Alle dokumenter bliver herefter valideret, og der sendes en faktura på udlæg af registreringsafgift, eventuelle nummerplader samt vores gebyrer.

Upload af dokumenter

Alle dokumenter kan selvfølgelig uploades direkte i onlinesystemet, således vi holder sagen komplet ét sted. Ved afsluttede sager, vil du altid kunne finde en kopi af din faktura samt den officielle kvittering for værdifastsættelse i Dansk Motorregister. Det giver jer et godt overblik og dokumentation på hver enkelt sag.
Opret dig i onlinesystemet her

FAQ

Ofte stillede spørgsmål til værdifastsættelse af køretøjer