fbpx

Betal afgift hos DK's største eksterne selvanmelder

Lad os håndtere og beregne dine registreringsafgifter

Bruger i meget tid på registreringsafgift, og vil I undgå den tunge administrative byrde? Vi hjælper størstedelen af bilbranchen, og kan med garanti også hjælpe jeres bilforretning.

Dashboard Car Graphic

Kan I heller ikke overskue de mange regler og retningslinjer?

Trænger I bare til at gøre dét I er gode til – at sælge biler?
Vi oplever hver dag bilforhandlere, som bakker ud af deres selvanmelderordning fordi:

  • De ofte modtager ekstraopkrævninger
  • De mangler struktur over deres sager
  • Arbejder for meget på ikke-værdiskabende opgaver
  • Manglende systemer og beregnere til god dokumentation
Få 14 dage gratis prøveperiode

Sådan foregår det:

system til afgiftsberegning

1. Send sagen ind

Simpel oprettelse med stelnummer og kilometerstand

Vi forenkler og fremskynder processen for dig. Når du opretter en sag, skal du kun give os få oplysninger om det pågældende køretøj. Vi finder og supplerer resten, så dine sager indeholder korrekt information. Dette reducerer risikoen for fejl, og du kan hurtigt gå videre med dine andre opgaver.
proces i afgiftssystem

2. Vi beregner registreringsafgift

Præcis værdifastsættelse gennem algoritmer, eksperter og analyse

Ved beregning af registreringsafgiften for dig anvender vi et særligt kraftigt datasæt og en nøjagtig, sikker beregningsmetode. Men det mest afgørende er vores team af eksperter, som garanterer en helt korrekt fastsættelse af registreringsafgiften på dit køretøj.
system hvor registreringsafgift er indbetalt

3. Du indbetaler afgiften sikkert til os

Fuld compliance og centraliseret håndtering af dokumenter

Når du betaler den fulde registreringsafgift til os, bliver indbetalingen håndteret af et team af eksperter, som omhyggeligt sikrer effektiv overholdelse af reglerne overfor myndighederne, herunder Motorstyrelsen. Du vil opleve total gennemsigtighed i dine sager, hvor al relevant dokumentation altid er tilgængelig og klar vedrørende dine afgiftsbelagte køretøjer.

Spil video

Hvordan betaler du registreringsafgift på biler?

Selvanmeldere, som kan anmelde registreringsafgifter på køretøjer, kender til den store administrative byrde. Udover at en korrekt registreringsafgift, forudsætter et stort know-how og forskellige systemer, kræver hele arbejdet en masse tid og fokus.

Så hvorfor ikke bruge tiden rigtig på dine kunder, og lade os gøre det administrative arbejde?

Opret gratis

Fordele ved at anvende en ekstern selvanmelder

Ved at vælge den rette partner til at håndtere beregning og afregning af registreringsafgift, kan I som bilforretning opnå adskillige fordele.

icon spar tid

Tidsbesparende

At beregne og estimere en registreringsafgift er én ting, men den omfattende administrative byrde, der følger med, er noget helt andet. Frigør mere tid til jeres forretning og kunder.
betal registreringsafgift ikon

Betal den korrekte registreringsafgift

Vi er uddannede i at beregne korrekte registreringsafgifter og sørger for at den korrekte behandling og betaling efterleves den juridiske vejledning.
ingen risiko for afgiftsregulering

Ingen risiko for regulering

Vi tager ansvaret for vores administration og det betyder, at du som samarbejdspartner opnår budgetsikkerhed fra start, uden efterreguleringer.
administration ikon

Undgå administrativt arbejde

Udover selve værdifastsættelsen følger der, når man vælger at blive selvanmelder, en række forpligtelser og opgaver med i de næste 5 år. Disse undgår du ved at bruge os som din selvanmelder.
garanti for registreringsafgift

Slip for at stille garantistillelse

Som selvanmelder stiller du garanti overfor myndighederne, hvilket afspejler dit månedlige afgiftstilsvar. Denne garanti stiller vi i stedet for dig, så du slipper for denne bekymring.
simon og daniel taler om dokument

Vi lytter og tilpasser systemerne til jeres behov

Dansk Motor Finans var den første virksomhed til at tilbyde danske bilforhandlere beregning og håndtering af registreringsafgifter.

Vi har haft et konstant fokus på digitalisering og enkelthed, således at vores bilforhandlere kan fokuserer på deres kerneforretning. Netop dén tilgang har gjort, at vi i dag servicerer mere end 850 bilforhandlere, har over 1000 brugere og værdifastsætter mere end 3000 biler årligt.

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Hvis du er usikker på, hvordan vores processer kan tilpasses til din virksomhed, er du altid velkommen til at tage kontakt til os. Imens kan du med fordel kigge på de oftest stillede spørgsmål her.