FLEKSIBEL LØSNING

Leasing af autocamper

Går du med drømmen om at din næste sommerferie skal foregå i egen autocamper? Så kan flexleasing af en autocamper måske være en god mulighed for luksuriøs kør-selv-ferie.

FÅ ET TILBUD

Få en god leasingaftale hos os

Flexleasing autocamper – Sådan fungerer det

Med en god fleksibel løsning, kan du nemt finanser din kommende autocamper.

Med flexleasing betaler du kun periodeafgift i stedet for den fulde registreringsafgift. Det giver dig en langt billigere månedlig ydelse, når det gælder autocampere. Det kan ellers hurtig blive dyrt med fuld registreringsafgift på en autocamper i Danmark.

Vi anbefaler at du vælger en nyere brugt autocamper på lidt over 3 år. På den måde betaler du en lavere registreringsafgift for leasingperioden. Du slipper dermed også for en større værditab, der er på helt nye autocampere.

Fordele med leasing af autocamper:

Mindre kapitalbinding

Få mere luksus for pengene

Større fleksibilitet
Håndtryk bilhandel

Langtidsleje af autocamper

Man kan godt kalde leasing af autocamper for en slags langtidsleje. Det fungerer lidt på samme måde, men med leasing har man mere råderet over autocamperen.

Vi vil altid anbefale at overveje leasing, da I får en lang række fordele frem for langtidsleje eller køb. Typisk er det også billigere at leje en autocamper i Tyskland, men du må ofte ikke køre om en danske grænse med denne.

Kørselsbehov

Mange der leaser en autocamper, gør det med henblik på at tage sydpå med den. Det vil sige, at man lægger en del kilometer bag sig. Med en finansiel leasingaftale har du fri kilometer i hele leasingperioden. Du skal være opmærksom på at du selv indestår for restværdien ved endt leasing.

Man kan efterkomme restværdien ved at afskrive endnu mere på autocamperen og dermed få en lavere restværdi. Det kan enten gå ud over din engangsydelse eller den månedlige ydelse.

Finansiel leasingkontrakt hos Dansk Motor Finans

Import fra Tyskland

Vi hjælper gerne med at importere din kommende autocamper fra Tyskland. Der er et større udvalg og ofte til rigtig gunstige priser. Når du laver en aftale med os, så sørger vi for forhandlingen, hjemtransporten og klargøringen. Du kan derfor i ro og mag slappe af og glæde dig til at modtage din autocamper.

Vores importmedarbejdere er vant til at forhandle den bedste pris til din fordel og sørge for en hurtig og sikker hjemtransport.

Ofte stillede spørgsmål til leasing af autocamper

 

Hvor mange måneder kan jeg lease en autocamper?

Vi anbefaler en leasingperiode mellem 6-36 måneder. Hvis du ikke bruger autocamperen i vinter halvåret, anbefaler vi at du tegner eksempelvis 6 måneders sommerleasing.

Kan jeg køre syd på i en autocamper som jeg har leaset?

Ja, det er der som udgangspunkt ingen regler for. 

Kan jeg få forsikring med i leasingaftalen?

Forsikring kan tilvælges ja. Præmien og selvrisikoen afhænger af autocamperens pris.

Kan jeg lease en autocamper, som er importeret fra eksempelvis Tyskland eller Sverige?

Ja. Hvis du vælger en flexleasingaftale, er det blot vigtigt at autocamperen står uden dansk registreringsafgfift.

Hvad kan vi gøre for dig?

Jeg accepterer regler og vilkår