BMW X5

Opret jeres forretning til import med det samme - Gratis!

Opret jeres bilforretning allerede i dag, og få 3 gratis klip. Klip kan bruges på få en af vores dygtige medarbejdere, til at forespørge på en bil i fx Tyskland.

Forhandler

Import af biler

Med erfarne indkøbere tilbyder vi bilforhandlere, at importerer deres kunde-, lager- eller leasingbiler, på en innovativ og helt unik platform i vores onlinesystem.

Hvad er Import af biler?

Vi importerer ugentlig mange biler fra Tyskland til vores danske forhandlernetværk. En af de ydelser, som I vil finde i vores onlinesystem er netop “Import af biler” fra eksempelvis Tyskland. I kan altså få adgang til det eneste system i Danmark der tilbyder online bestilling af brugte biler.

Hvordan bestiller vi en bil?

Hvis i allerede er bekendt med vores onlinesystem, så er I ikke langt fra at kunne importere en bil på under 2 minutter. Vi har gjort det ekstremt let for jer, at forespørge og bestille en bil online. Fremgangsmåden er følgende:

  1. Find den ønskede bil på eksempelvis mobile.de
  2. Indsæt link i onlinesystem, med en eventuel bemærkning
  3. Indenfor kort tid, modtager i fuld rapport på bilen og oplysninger omkring prisforhandlingen
  4. Ønsker i bilen trykker i blot “Bestil bil”
  5. Underskriv slutseddel og transporterklæring
  6. I modtager bilen inden for 10 hverdage.

I har altså ikke længere behov for kontakt til tyske sælgere, eller bekymre jer om regler for udlæg af moms eller andet.

Har I ikke allerede adgang til systemet?

I vores onlinesystem finder i nogle hjælpeværktøjer til at kunne gøre jeres hverdag lettere.

Handshake Icon

Forhandling af bilen

Vi sørger for alt kontakt til sælgeren. Vi spørger ind til blandt andet bilens beskaffenhed, historik, skader mm. Men vigtigst af alt, forhandler vi den bedste pris og eventuelt ekstra services med til kun jeres fordel. I får ubeskåret alt den rabat vi kan presse sælgeren.

Document icon

Rapport og dokumentation

Udover forhandling af prisen modtager i en komplet rapport på de informationer vi får fra sælger. Oftest ser vi, at der allerede er lavet en officiel rapport over bilens stand, som vi hænder og uploader/medsender i sagen. Alle informationer og forløb bliver løbende opdateret i onlinesystemet.

new car icon

Hjemtransport

Når bilen bestilles sørger vi igen for alt det praktiske med blandt andet hjemtransport, dokumenter mm. Udover hjemtransport sørger vi for momsudlægget, som vil opstå når bilen transporteres over grænsen. I modtager derfor en faktura på køretøjet uden moms, og skal selv stå for afregningen af den danske moms ved salg.

Pris på god og brugervenlig service

I får en lang række services for en meget attraktiv pris fra 1.100 euro.

I ekspeditionsgebyret indeholder:

  • Transportudgifter
  • Forhandling af pris
  • Afsikring af dokumenter
  • Administration ved køb og transport
Ofte stillede spørgsmål til Import af biler

Hvem står inde for bilens data, stand osv. er korrekte?

Dansk Motor Finans indestår ikke for bilen. Ansvaret påhviler dig som køber.

Skulle der mod forventning opstå et tvist omkring bilen, bistår vi naturligvis for løsning af problemet i den udstrækning det er os muligt.

Kan vi sikre os ekstra omkring bilens stand og beskaffenhed?

Du kan som en del af vores service, tilvælge vores ”DEKRA Seal for brugte biler”. DEKRA dækker hele Tyskland, og de kører ud til sælgeren af bilen, inspicere og udfærdiger en fyldestgørende rapport. Med en DEKRA rapport vil du altid have et rigtig godt overblik over bilens stand.

Vores indkøbere spørger naturligvis ind til en masse relevante spørgsmål, for i størst mulig omfang, at sikre bilen er som den skal være. Er der ting der fanger vores opmærksomhed vil vi altid kontakte dig og informere dig.

Hvor meget rabat opnår I typisk?

Vores dygtige indkøbere har med deres mangeårige kendskab til køb af biler i udlandet, fået indhentet den bedst mulige rabat til jeres fordel.

Hvilke lande kan I behandle importsager fra?

Som udgangspunkt Tyskland, Holland og Belgien. Men andre lande er ikke udelukket.

Hvem dækker forsikringsmæssigt bilen under transport?

Det gør vores fortrukne transportører, såsom Dansk Autologik o.l. indtil bilen står afleveret på din aftalte adresse, hvorefter ansvaret overgår til dig.

Hvordan køber I bilen?

Vi ringer på vegne af dig ud fra det link du har sendt til os. Bilen købes igennem Dansk Motor Finans GmbH, som giver os mulighed for at løfte momsen på bilen og sende en nettofaktura uden moms og afgift til jer.

Hvor hurtigt får I fat i bilen, hvis vi vil købe den?

Vores dygtige Import medarbejdere ringer samme dag som vi får sagen. Ved accept, beder vi om købsfaktura med det samme. Bilen bliver betalt så snart vi modtager det aftalte beløb fra jer.

Hvad gør I, hvis den pågældende forhandler i udlandet ikke virker troværdig?

Så ringer vi altid til jer og fortæller, at vi ikke kan anbefale at købe den fundne bil igennem den valgte forhandler. Vores indkøbsteam har mange års erfaring og er hurtige til at opfange, hvis der er noget der stikker ud fra normalen.

Er det muligt at få leveret en motorcykel eller lastbil?

Nej, det kan vi desværre ikke hjælpe med.