Forhandler

Mere end 300 danske bilforhandlere benytter allerede vores online system til at lave registreringsafgift og få overblik over forretningen.

Ved at blive forhandler i vores online system kan det lette den daglige administration, mindske risikoen og frigive ressourcer, som du kan bruge til det, du er bedst til: At sælge biler.

Det er ikke alene dyrt at blive registreret som selvanmelder hos SKAT – det er også en tidskrævende proces at få styr på den rette dokumentation. Er du oprettet som forhandler i vores online system, får du adgang til en let og digital procedure, som giver et dynamisk flow i din forretning. Du kan oprette adskillige brugere, som via systemet få rettigheder til at lave registreringsafgift på importbiler og tidligere leasingbiler.

Opret dig som bruger, og få alle fordelene ved et let og gennemafprøvet system.

Bliv forhandler hos Dansk Motor Finans

Ved at blive forhandler i vores online system sikre du et dynamisk flow i din forretning.

Du får adgang til en let og digital procedure, hvor afskillige brugere kan få rettigheder til at lave registreringsafgift på importbiler og tidligere leasingbiler.

Opret dig som bruger via formularen til venstre, og få alle fordelene ved vores online system.

dansk auto leasing

Er du allerede forhandler?

Login her.

 • Ermin Balešić
  Indehaver, Linderoth A/S
  Et kanon samarbejde

  Vi bruger Dansk Motor Finans’ online system for at lette administrationen i hverdagen, og ikke mindst for at nedsætte risikoen. Det er nemt og bekvemt for os at bruge, og tager ingen tid. Samarbejdet med DMF er kanon – simpelthen. Systemet er nemt, men det kan aldrig stå alene. Det menneskelige team er fantastisk og lynhurtigt når det gælder. De bedste anbefalinger herfra!

 • Tobias Bastiansen
  Emmerske Biler
  Nattesøvnen er sikret

  Der er en vis sikkerhed ved at lade andre køre afgiften igennem. Det sikre en god nats søvn og en god handel!

  Systemet er nemt at anvende, og medarbejderne er kompetente og altid imødekommende. Der er altid en god dialog omkring afgifterne, når der indtræder nogle spørgsmål i forløbet.

  Vi kan derfor kun anbefale Dansk Motor Finans til vores kollegaer i branchen.

 • Kristian Ehlert Melvej
  Direktør, Absolute Cars
  Budgetsikkerhed uden grimme overraskelser

  Vi har valgt og bruge Dansk Motor Finans for at skabe sikkerhed omkring afgifterne. Det giver en stor budgetsikkerhed uden grimme overraskelser. Deres online system er utrolig nemt at bruge, og man kan nemt finde sagerne frem. Har vi kunder til noget, der tidligere er vurderet, så kan vi nemt kalkulere ud fra sagsarkivet. Det betyder, at vi selv kan levere biler hurtigt til vores kunder.
  Jeg kan kun varmt anbefale Dansk Motor Finans. Tingene går utroligt hurtigt og smidigt, og med en konstruktiv dialog. Rasmus og Kim leverer en utroligt god service hver gang, og svarer professionelt og hurtigt på spørgsmålene, også på skæve tidspunkter.