Forhåndsvurdering

En forhåndsvurdering af afgifter kommer altid forud for en endelig værdifastsættelse af et køretøj. Det er her, selve fastsættelsen af køretøjet bliver udregnet, og på baggrund af værdifastsættelsen kan registreringsafgiften udregnes.

Tilmeld dig gratis

Priser på forhåndsvurdering af afgift

En afgiftsvurdering er blot et helt uforpligtende tilbud om endelig værdifastsættelse af køretøjet. Dansk Motor Finans har mange års erfaring på området og indestår naturligvis for vores beregninger.

Når du modtager en afgiftsvurdering, er denne gældende de næste 30 dage og er helt uforpligtende. Som bilforhandler kan du med vores specialpakker få adgang til vores skræddersyede online system, hvor I får et samlet overblik over alle lagerbiler, eller blot har en voksende database over registreringsafgifter på blandt andet importbiler.

Vi har priser fra 50,- til 250,-, alt efter hvilken pakke du vælger.

Uforpligtende vurdering

Med en afgiftsvurdering, kan du sikre dig regnestykket før du køber bilen.

Når vi skal lave en vurdering skal vi selvfølgelig bruge nogle informationer om bilen. Det vil bl.a. være mærke, model, årgang, kilometerstand samt stand af bil.
Med disse informationer kan vi lave en vurdering af bilafgiften. Vi indestår naturligvis 100 % for den vurdering vi har regnet os frem til.

 

Hvis man herefter ønsker at købe bilen, skal bilen værdifastsættes. Hvis dette e tilfældet har vi brug for følgende dokumenter : Registreringsattest (del 1 og del 2) samt syn- og toldsynsrapport.
Når dokumenterne er på plads vil vi inden for 24 timer værdifastsætte registreringsafgiften og bilen kan herefter få nummerplader på.

 

Spørgsmål til forhåndsvurderinger

Fandt du ikke dit svar, så ring endelig på 70 26 15 15 eller send en mail

 

Hvad er en forhåndsvurdering?

En forhåndsvurdering af bilafgifter skal ske inden den endelige værdifastsættelse af et køretøj. Det er her, at selve fastsættelsen af bilens værdi bliver udregnet.

Selvanmelder eller outsource?

Der kan være mange grunde til at outsource sin beregning af registreringsafgift. Du hæfter bl.a. ikke selv for den beregnede afgift og du oplever hurtigere ekspedition end hvis man selv vil gøre det gennem SKAT.

Hvordan beregnes registreringsafgift?

Beregning af registreringsafgift sker ud fra en række faktorer om bilen. Det kan bl.a. være alder, km-stand samt ekstraudstyr. Der er forskel på afgiftsberegningen af nye eller brugte biler. Man kan få hjælp til afgiftsberegning her.