Forhåndsvurdering af registreringsafgift

En forhåndsvurdering af afgifter kommer altid forud for en endelig værdifastsættelse af et køretøj. Det er her, selve fastsættelsen af køretøjet bliver udregnet, og på baggrund af værdifastsættelsen kan registreringsafgiften udregnes.

En afgiftsvurdering er blot et helt uforpligtende tilbud om endelig værdifastsættelse af køretøjet. Dansk Motor Finans har mange års erfaring på området og indestår naturligvis for vores beregninger.

Priser på forhåndsvurdering af afgift

Når du modtager en afgiftsvurdering, er denne gældende de næste 30 dage og er helt uforpligtende. Som bilforhandler kan du med vores specialpakker få adgang til vores skræddersyet online system, hvor I får et samlet overblik over alle lagerbiler, eller blot har en voksende database over registreringsafgifter på blandt andet importbiler.

Vi har priser fra 50,- til 250,-, alt efter hvilken pakke du vælger.

Uforpligtende vurdering

Med en afgiftsvurdering, kan du sikre dig regnestykket før du køber bilen.
Når vi skal lave en vurdering skal vi selvfølgelig bruge nogle informationer om bilen. Det ville bl.a. være mærke, model, årgang, kilometerstand samt stand af bil.
Efter disse informationer kan vi lave en vurdering af bilafgiften. Vi indestår naturligvis 100 % for den vurdering vi har regnet os frem til.

Hvis man herefter ønsker at købe bilen, skal bilen værdifastsættes. Her skal vi selvfølgelig også bruge nogle dokumenter som er følgende: Registreringsattest (del 1 og del 2) samt syn- og toldsynsrapport.
Når dokumenterne er på plads vil vi inden for 24 timer værdifastsætte registreringsafgiften og bilen kan herefter få nummerplade på.

Vi står altid klar til at hjælpe jer med at komme igang. Kontakt os for en uforpligtende snak om jeres muligheder

 • Ermin Balešić
  Indehaver, Linderoth A/S
  Et kanon samarbejde

  Vi bruger Dansk Motor Finans’ online system for at lette administrationen i hverdagen, og ikke mindst for at nedsætte risikoen. Det er nemt og bekvemt for os at bruge, og tager ingen tid. Samarbejdet med DMF er kanon – simpelthen. Systemet er nemt, men det kan aldrig stå alene. Det menneskelige team er fantastisk og lynhurtigt når det gælder. De bedste anbefalinger herfra!

 • Tobias Bastiansen
  Emmerske Biler
  Nattesøvnen er sikret

  Der er en vis sikkerhed ved at lade andre køre afgiften igennem. Det sikre en god nats søvn og en god handel!

  Systemet er nemt at anvende, og medarbejderne er kompetente og altid imødekommende. Der er altid en god dialog omkring afgifterne, når der indtræder nogle spørgsmål i forløbet.

  Vi kan derfor kun anbefale Dansk Motor Finans til vores kollegaer i branchen.

 • Kristian Ehlert Melvej
  Direktør, Absolute Cars
  Budgetsikkerhed uden grimme overraskelser

  Vi har valgt og bruge Dansk Motor Finans for at skabe sikkerhed omkring afgifterne. Det giver en stor budgetsikkerhed uden grimme overraskelser. Deres online system er utrolig nemt at bruge, og man kan nemt finde sagerne frem. Har vi kunder til noget, der tidligere er vurderet, så kan vi nemt kalkulere ud fra sagsarkivet. Det betyder, at vi selv kan levere biler hurtigt til vores kunder.
  Jeg kan kun varmt anbefale Dansk Motor Finans. Tingene går utroligt hurtigt og smidigt, og med en konstruktiv dialog. Rasmus og Kim leverer en utroligt god service hver gang, og svarer professionelt og hurtigt på spørgsmålene, også på skæve tidspunkter.