Tilbage til nyheder

Digital administration til bilbranchen

Vores nye platform, DMF-Pro, er live!

Velkommen til DMF Pro – Universet for professionelle i bilbranchen!

Efter flere års succes med onlineplatformen danskmotorfinans.net, har vi nu lanceret DMF-Pro som er vores nye digital univers til den professionelle bilforhandler.

I DMF-Pro har vi samlet alle vores services I en platform direkte designet og målrettet til den ambitiøse og moderne bilforhandler, der fokuserer på vækst, optimering og smart forretningsdrift.

Som en del af vores løbende engagement i at levere innovative løsninger til bilindustrien, er vi således stolte af at præsentere vores nye platform – DMF-Pro.

 

// Kort om DMF-Pro:

Vi har et kompromisløst fokus på at gøre bilforhandlerens administrative arbejde nemmere og mere effektivt igennem innovation og digitalisering. For at understøtte dette fokus har vi valgt at skabe onlineplatform til DMF-Pro.

Den nye platform og dens navn symboliserer vores mission for at være den førende leverandør af software, registreringsafgifter og leasing, der understøtter din professionelle bilforretning.

 

// Hvorfor ændringen?:

Denne transformation handler ikke kun om en ny platform eller et nyt udseende. Det handler om at sikre, at vores platform og brand fuldt ud reflekterer den innovation, kvalitet og kundeservice, vi er kendt for.

Vores nye identitet gør det muligt for os at skabe en mere sammenhængende og genkendelig oplevelse for vores kunder og samarbejdspartnere.

 

// Hvad betyder det for dig?:

Alt det vores samarbejdspartnere elsker ved vores produkter og service, vil forblive det samme. I kan fortsat regne med de samme stærke værktøjer, funktionaliteter, support og priser, som hidtil. Men – vi har også gjort os ekstra umage og glæder os til at tilbyde endnu mere på DMF-Pro.

DMF-Pro består af følgende services:

  1. TAX-Pro: Effektiv forhåndsvurdering og værdifastsættelse
  2. LEASING-Pro: Nem og smidig udarbejdelse af leasingtilbud og kontrakter*
  3. UDSTYR-Pro: Detaljeret oversigt over et køretøjs udstyr
  4. IMPORT-Pro: Hurtig og komplet import af køretøjer

DMF-Pro tilbyder en række spændende fordele, herunder:

  1. Moderne og responsivt design: Vores platform fungerer problemfrit på alle enheder, så du kan arbejde, hvor som helst du er.
  2. Udvidet adgang: Uanset hvilket abonnement du vælger, får du adgang til flere funktioner.
  3. Forenklet administration: Vi har gjort det nemmere at administrere din virksomhed, brugere og abonnementer.


// Priser og pakker:

Vi lancerer noget nyt, men fastholder naturligvis den gode service og priser, som hidtil. Det betyder, at man kan komme i gang uden omkostninger med vores starter abonnement. Det giver mulighed for at udforske vores platform og dens funktioner, så man kan vurdere, om den opfylder behov og forventninger.

Vi ønsker at sikre, nye samarbejdspartnere får den bedst mulige oplevelse, før de træffer en beslutning om at fortsætte. Nedenfor kan du se vores pakker og priser.


// Vil du høre mere?

Hvis du ønsker at høre mere om DMF Pro eller har spørgsmål til platformen, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål og give dig den information, du har brug for. Vi ser frem til at høre fra dig.


– Dansk Motor Finans A/S