michael kejser mirja höllwerth rasmus juulsen snakker sammen
michael kejser mirja höllwerth rasmus juulsen snakker sammen
Tilbage til nyheder

4 hurtige til DMFs nye afgiftsprodukt

Interessen omkring Dansk Motor Finans som virksomhed er høj, og ikke mindst når virksomheden vælger at introducerer et nyt afgiftsprodukt, som på sigt skal erstatte deres populære produkt, TAX (Ekstern selvanmelder). Her er de foreløbige svar omkring deres nye forretningsmodel.

1. Hvorfor laver i et nyt afgiftsprodukt?

Vi tror på større volumen, blandt andet når vi med det nye produkt, kan udvide til hele leasingbranchen. Og ikke mindst til de forhandlere som gerne vil anvende deres egen selvanmelderordning.

I dag henvender vi os til bilforhandlere som enten ikke kan eller vil anmelde registreringsafgifter selv.

Dette nye produkt kan bruges til alt, der har med registreringsafgift at gøre, på biler i Danmark.

 

2. Hvornår lanceres DMFs nye afgiftsprodukt?

Vi har allerede sat forhandlere i test med produktet, og folder det ud til resten af netværket inden for kort tid.

 

3. Hvad er forskellen på DMFs nye afgiftsprodukt?

Meget sammenlignelig forretningsmodel som ved brug af eksterne selvanmeldere. Vores netværk af bilforhandlere, skal blot selv anmelde den af vores dokumenterede værdifastsættelse i Dansk Motorregister. Det kræver en selvanmelderordning hos Motorstyrelsen.

Vi forestår stadig hele administrationsbyrden og tager stadig risikoen for eventuelle reguleringer.

 

4. Bliver det nye produkt dyrere eller billigere?

Det er stort set samme prissætning som alle bilforhandlerne kender det fra TAX. Vi beregner en registreringsafgift, og tager et gebyr såfremt forhandleren ønsker dokumentationen. Det er den samlede pris, som er gældende her – ligesom TAX.

Og vigtigst af alt – vores bilforhandlere har ingen risiko (overhovedet).

Dansk Motor Finans udvider til MY GARAGE

Dansk Motor Finans udvider nu til det eksklusive bilhus My Garage i Vejle. Denne udvidelse giver Dansk Motor Finans mulighed for at bidrage med vores ekspertise inden for værdifastsættelse af køretøjer og import af biler til det luksuriøse bilmekka.

Kim sidder i bil

Rentestigning på leasingaftale betyder…

Vi modtager ofte spørgsmålet: “Hvor stor betydning har renten for leasingbiler?” Den globale og nationale rente er steget betydeligt i det seneste år, men hvordan påvirker det dine kunders leasingaftaler økonomisk?

Vi er flyttet til Kolding i nyt domicil

Dansk Motor Finans har netop markeret vores 5-års jubilæum ved at flytte ind i nye lokaler i Kolding. Rasmus Sandvej Juulsen udtaler sig om den store investering og om tilføjelsen af nye kompetencer i Dansk Motor Finans.