Dokumenterne skal være på plads

Som selvanmelder til værdifastsættelse af køretøjer har du ansvaret for at fastsætte den korrekte registreringsafgift ud fra køretøjets forudsætning. Derfor er det vigtigt at kunne fremvise køretøjets identitet og beskaffenhed, hvilket dokumenteres i blandt andet toldsynsrapport,

synsrapport, COC-dokument, registreringsattest og eventuel dokumenter eller billeder, som har relevans for at kunne bestemme den helt korrekte værdifastsættelse.

 

Registrering af køretøj

Efter anmeldelse i Dansk Motor Register (Motorstyrelsens interne system), er køretøjet nu klar til at få udstedt et registreringsnummer / nummerplade. Det kan ske hos enhver nummerpladeoperatør eller i den lokale synshal.

Ved registrering af køretøjet afleveres den originale registreringsattest.

 

Upload dokumenter

Send dokumenter på køretøjet eller upload dem direkte i systemet hvis du er aktiv forhandler.

Accepter forhåndsvurdering

Er du aktiv forhandler, kan du acceptere via onlinesystemet. Dansk Motor Finans påbegynder forberedelse af sagen.

 

Modtag og betal faktura fra Dansk Motor Finans

Dansk Motor Finans sender jer snarest faktura med betalingsinformation på det aftalte beløb af registreringsafgiften.

 

Du modtager kvittering og kan afhente nummerplader

Kvittering på værdifastsættelsen sendes øjeblikkelig efter sagen er låst op ved Motorstyrelsen. Du er nu klar til at afhente nummerplader.

Vi står altid klar til at hjælpe jer med at komme igang. Kontakt os for en uforpligtende snak om jeres muligheder

 • Ermin Balešić
  Indehaver, Linderoth A/S
  Et kanon samarbejde

  Vi bruger Dansk Motor Finans’ online system for at lette administrationen i hverdagen, og ikke mindst for at nedsætte risikoen. Det er nemt og bekvemt for os at bruge, og tager ingen tid. Samarbejdet med DMF er kanon – simpelthen. Systemet er nemt, men det kan aldrig stå alene. Det menneskelige team er fantastisk og lynhurtigt når det gælder. De bedste anbefalinger herfra!

 • Tobias Bastiansen
  Emmerske Biler
  Nattesøvnen er sikret

  Der er en vis sikkerhed ved at lade andre køre afgiften igennem. Det sikre en god nats søvn og en god handel!

  Systemet er nemt at anvende, og medarbejderne er kompetente og altid imødekommende. Der er altid en god dialog omkring afgifterne, når der indtræder nogle spørgsmål i forløbet.

  Vi kan derfor kun anbefale Dansk Motor Finans til vores kollegaer i branchen.

 • Kristian Ehlert Melvej
  Direktør, Absolute Cars
  Budgetsikkerhed uden grimme overraskelser

  Vi har valgt og bruge Dansk Motor Finans for at skabe sikkerhed omkring afgifterne. Det giver en stor budgetsikkerhed uden grimme overraskelser. Deres online system er utrolig nemt at bruge, og man kan nemt finde sagerne frem. Har vi kunder til noget, der tidligere er vurderet, så kan vi nemt kalkulere ud fra sagsarkivet. Det betyder, at vi selv kan levere biler hurtigt til vores kunder.
  Jeg kan kun varmt anbefale Dansk Motor Finans. Tingene går utroligt hurtigt og smidigt, og med en konstruktiv dialog. Rasmus og Kim leverer en utroligt god service hver gang, og svarer professionelt og hurtigt på spørgsmålene, også på skæve tidspunkter.