Værdifastsættelse

Vi har gjort det nemt for dig og dine medarbejdere at værdifastsætte registreringsafgifter.

I vores online system har du mulighed for at styre jeres værdifastsættelser. Du får ikke blot overblik, men også frie hænder til andre arbejdsopgaver. Systemet kan bruges på både mobil og computer; om du sidder på kontoret eller er på farten.

Vores interne system gør, at vi har en meget hurtig ekspeditionstid. Det kan være en stor fordel, når du sidder med kunden foran dig og skal yde en ekstra god service. Ekspeditionstiden hos SKAT kan ofte være noget længere.

Ved at outsource sin værdifastsættelse sparer man både tid og man hæfter ikke selv for værdifastsættelsen efterfølgende.

Sådan fungere online systemet

Vores skræddersyet online system er helt unikt på markedet. Vi har skabt et univers som gør det nemt for bilforhandlere at bestille en værdifastsættelse eller forhåndsvurdering. Hvordan systemet fungere, kan du læse mere om her.

Dokumenterne skal være på plads

Som selvanmelder har du ansvaret for at fastsætte den korrekte registreringsafgift ud fra køretøjets forudsætning. Derfor er det vigtigt at kunne fremvise køretøjets identitet og beskaffenhed, hvilket dokumenteres i blandt andet toldsynsrapport, synsrapport, COC-dokument, registreringsattest og eventuel dokumenter eller billeder, som har relevans for at kunne bestemme den helt korrekte afgiftsvurdering.

Registrering af køretøj

Efter anmeldelse i Dansk Motor Register (Motorstyrelsens interne system), er køretøjet nu klar til at få udstedt et registreringsnummer / nummerplade. Det kan ske hos enhver nummerpladeoperatør eller i den lokale synshal.

Ved registrering af køretøjet afleveres den originale registreringsattest.

Upload dokumenter

Send dokumenter på køretøjet eller upload dem direkte i systemet hvis du er aktiv forhandler.

Accepter forhåndsvurdering

Er du aktiv forhandler, kan du acceptere forhåndsvurderingen via online systemet. Dansk Motor Finans påbegynder forberedelse af sagen.

Modtag og betal faktura fra Dansk Motor Finans

Dansk Motor Finans sender jer snarest faktura med betalingsinformation på det aftalte beløb af registreringsafgiften.

Du modtager kvittering og kan afhente nummerplader

Kvittering på værdifastsættelsen sendes øjeblikkelig efter sagen er låst op ved Motorstyrelsen. Du er nu klar til at afhente nummerplader.

Vi står altid klar til at hjælpe jer med at komme igang. Kontakt os for en uforpligtende snak om jeres muligheder

Bliv forhandler i vores online system

Med vores skræddersyet online system, får du overblik over jeres udestående sager om forhåndsvurdering og værdifastsættelse.

Ved at blive forhandler hos Dansk Motor Finans sikre du en mere effektiv arbejdsgang for dig og dine medarbejdere når I skal afgiftsvurdere biler.

 • Ermin Balešić
  Indehaver, Linderoth A/S
  Et kanon samarbejde

  Vi bruger Dansk Motor Finans’ online system for at lette administrationen i hverdagen, og ikke mindst for at nedsætte risikoen. Det er nemt og bekvemt for os at bruge, og tager ingen tid. Samarbejdet med DMF er kanon – simpelthen. Systemet er nemt, men det kan aldrig stå alene. Det menneskelige team er fantastisk og lynhurtigt når det gælder. De bedste anbefalinger herfra!

 • Tobias Bastiansen
  Emmerske Biler
  Nattesøvnen er sikret

  Der er en vis sikkerhed ved at lade andre køre afgiften igennem. Det sikre en god nats søvn og en god handel!

  Systemet er nemt at anvende, og medarbejderne er kompetente og altid imødekommende. Der er altid en god dialog omkring afgifterne, når der indtræder nogle spørgsmål i forløbet.

  Vi kan derfor kun anbefale Dansk Motor Finans til vores kollegaer i branchen.

 • Kristian Ehlert Melvej
  Direktør, Absolute Cars
  Budgetsikkerhed uden grimme overraskelser

  Vi har valgt og bruge Dansk Motor Finans for at skabe sikkerhed omkring afgifterne. Det giver en stor budgetsikkerhed uden grimme overraskelser. Deres online system er utrolig nemt at bruge, og man kan nemt finde sagerne frem. Har vi kunder til noget, der tidligere er vurderet, så kan vi nemt kalkulere ud fra sagsarkivet. Det betyder, at vi selv kan levere biler hurtigt til vores kunder.
  Jeg kan kun varmt anbefale Dansk Motor Finans. Tingene går utroligt hurtigt og smidigt, og med en konstruktiv dialog. Rasmus og Kim leverer en utroligt god service hver gang, og svarer professionelt og hurtigt på spørgsmålene, også på skæve tidspunkter.

Dansk Motor Finans A/S IconDansk Motor Finans A/S

Frederiksbergvej 20, Vejen

5.0 40 reviews

 • Avatar Mathias Damkjær ★★★★★ in the last week
  For den bedste service af medarbejderene der inde
  Det hjælper vores forretning meget vi er super glade for Dansk Motor Finans
  Mest troværdige selskab med seriøse regler omkring afgifter du er i trygge hænder hos Kim og hans team
  … More
  Stor respekt
  Bedste Hilsner Damkjers Biler
 • Avatar Karsten Skov ★★★★★ in the last week
  Dansk Motor Finans er en seriøs og kompetent samarbejdspartner. Deres kompetente medarbejdere arbejder hurtigt og effektivt. Vi oplever en kort og effektiv sagsbehandlingstid. Vort samarbejde startede i 2019 og auto360 kan klart anbefale … More Dansk Motor Finans. Deres on-line beregningsværktøj er en god guide i hverdagens arbejde.
 • Avatar CarPilot ★★★★★ in the last week
  Vha. Dansk Motor Finans sikrer jeg mig at jeg får den rette afgift, og en god mavefornemmelse med værdifastsættelsen af bilen. Det sikrer mig alt i alt en god nats søvn.
  Mvh. Ilir Haliti
  Emmerske Biler ApS