Værdifastsættelse

Vi har gjort det nemt for dig og dine medarbejdere at værdifastsætte registreringsafgifter.

I vores online system har du mulighed for at styre jeres værdifastsættelser. Du får ikke blot overblik, men også frie hænder til andre arbejdsopgaver. Systemet kan bruges på både mobil og computer; om du sidder på kontoret eller er på farten.

Vores interne system gør, at vi har en meget hurtig ekspeditionstid. Det kan være en stor fordel, når du sidder med kunden foran dig og skal yde en ekstra god service. Ekspeditionstiden hos SKAT kan ofte være noget længere.

Ved at outsource sin værdifastsættelse sparer man både tid og man hæfter ikke selv for værdifastsættelsen efterfølgende.

Sådan fungere online systemet

Vores skræddersyede online system er helt unikt på markedet. Vi har skabt et univers som gør det nemt for bilforhandlere at bestille en værdifastsættelse eller forhåndsvurdering. Hvordan systemet fungere, kan du læse mere om her.

Dokumenterne skal være på plads

Som selvanmelder har du ansvaret for at fastsætte den korrekte registreringsafgift ud fra køretøjets forudsætning. Derfor er det vigtigt at kunne fremvise køretøjets identitet og beskaffenhed, hvilket dokumenteres i blandt andet toldsynsrapport, synsrapport, COC-dokument, registreringsattest og eventuel dokumenter eller billeder, som har relevans for at kunne bestemme den helt korrekte afgiftsvurdering.

Registrering af køretøj

Efter anmeldelse i Dansk Motor Register (Motorstyrelsens interne system), er køretøjet nu klar til at få udstedt et registreringsnummer / nummerplade. Det kan ske hos enhver nummerpladeoperatør eller i den lokale synshal.

Ved registrering af køretøjet afleveres den originale registreringsattest.

Upload dokumenter

Send dokumenter på køretøjet eller upload dem direkte i systemet hvis du er aktiv forhandler.

Accepter forhåndsvurdering

Er du aktiv forhandler, kan du acceptere forhåndsvurderingen via online systemet. Dansk Motor Finans påbegynder forberedelse af sagen.

Modtag og betal faktura fra Dansk Motor Finans

Dansk Motor Finans sender jer snarest faktura med betalingsinformation på det aftalte beløb af registreringsafgiften.

Du modtager kvittering og kan afhente nummerplader

Kvittering på værdifastsættelsen sendes øjeblikkelig efter sagen er låst op ved Motorstyrelsen. Du er nu klar til at afhente nummerplader.

Vi står altid klar til at hjælpe jer med at komme igang. Kontakt os for en uforpligtende snak om jeres muligheder

Bliv forhandler i vores online system

Med vores skræddersyet online system, får du overblik over jeres udestående sager om forhåndsvurdering og værdifastsættelse.

Ved at blive forhandler hos Dansk Motor Finans sikre du en mere effektiv arbejdsgang for dig og dine medarbejdere når I skal afgiftsvurdere biler.

 • Hvad er værdifastsættelse?

  En importeret bil skal værdifastsættes inden man kan køre på de danske landeveje. Beregningen af registreringsafgiften på bilen tager bl.a. afsæt i alder, km-stand samt ekstraudstyr.

 • Hvordan værdifastsætter man sin bil?

  En værdifastsættelse af bil skal altid anmeldelses i Dansk Motor Register for at man kan få udstedt en nummerplade. Inden dette er muligt, skal man have følgende dokumenter på plads: toldsynsrapport, synsrapport, COC-dokument, registreringsattest og eventuelle dokumenter eller billeder, som har relevans for at kunne bestemme den helt korrekte afgiftsvurdering.

 • Selvanmelder eller outsource?

  Der kan være mange grunde til at outsource sin beregning af registreringsafgift. Du hæfter bl.a. ikke selv for den beregnede afgift og du oplever hurtigere ekspedition end hvis man selv vil gøre det gennem SKAT.

Gå til FAQ

Dansk Motor Finans A/S IconDansk Motor Finans A/S

Frederiksbergvej 20, Vejen

4,9 55 reviews

 • Avatar Mike Pedersen ★★★★★ for 3 måneder siden
  Vi har brugt Dansk Motor Finans siden firmaet startede. Vi har altid været godt tilfredse. Vi får en … More god service og kan også have en konstruktiv dialog om værdifastsættelserne.
  Der er altid hurtig respons fra Dansk Motor Finans, og vi anbefaler gerne Dansk Motor Finans til andre.
 • Avatar Henrik Laursen ★★★★★ for 4 måneder siden
  Super fint og nemt online afgiftssystem.
  Hurtigt betjening og altid til at komme i kontakt med - 5
  … More stjerner herfra!
 • Avatar Mathias Damkjær ★★★★★ for 4 måneder siden
  For den bedste service af medarbejderene der inde
  Det hjælper vores forretning meget vi er super glade
  … More for Dansk Motor Finans
  Mest troværdige selskab med seriøse regler omkring afgifter du er i trygge hænder hos Kim og hans team
  Stor respekt
  Bedste Hilsner Damkjers Biler