Tilbage til nyheder

Digital administration til bilbranchen

Nyhed: Ny platform på vej!

Velkommen til DMF Pro – Universet for professionelle i bilbranchen!

2024 er et spændende år for Dansk Motor Finans, og vi er stolte af at præsentere vores nye platform – DMF Pro. Vi har skabt et innovativt univers, hvor vi har kombineret forbedrede funktioner med nye tiltag, der vil gøre din hverdag som bilforhandler både nemmere og mere effektiv


// Vores nye platform:

DMF Pro er designet med fokus på brugervenlighed og effektivitet. Med en moderne brugerflade og hurtigere adgang til de funktioner, du bruger mest, vil din daglige drift blive markant forbedret. Vi har skabt et univers, hvor alle vores funktioner er samlet ét sted, så du har de bedste forudsætninger for en gnidningsfri hverdag.


// Nyt univers – samme gode service: 

Selvom vi har lanceret noget nyt, vil du stadig opleve den samme gode service og priser, som du kender. Vi har forbedret eksisterende funktioner for at reducere din tid på administration, så du kan fokusere på det, der virkelig betyder noget. De nye løsninger vil give dig en væsentlig tidsbesparelse og lettere adgang til systemet, uanset hvor du er.


// Mere information kommer:

Hold øje med vores kommende opdateringer, hvor vi vil dele flere detaljer om det nye system. Vi glæder os til at vise dig vores nye univers og til at styrke samarbejdet i 2024 og fremover.

Tak for din tid – vi glæder os til at give dig flere informationer snart!


– Dansk Motor Finans A/S