Tilbage til nyheder

Onlinebestilling af brugte biler tager fart

Efterspørgsel for brugte biler er på sit højeste, eftersom chipmangel til nye biler fortsæt er en udfordring. Hvilket i særdeleshed kan mærkes i DMFs importafdeling, hvor de lige pt. sidder tre fuldtidsansatte og indkøber biler for danske bilforhandlere.

Dansk Motor Finans lancerede gennem deres onlineportal import-modul i slut 2020. Nu har modulet for alvor taget fart, i forbindelse med efterspørgslen.

Dansk Motor Finans’ egen teaser:

“Vores import-ydelse er faktisk meget enkelt. Find en bil, fx på mobile.de og sæt den ind i onlinesystemet. Inden for kort tid får du en komplet rapport over bilens beskaffenhed mm., samt den pris vi har formået at handle bilen til dig.

Ønsker du dernæst at købe bilen, trykker du blot ”Bestil bil” i onlinesystemet, og bilen lander foran jeres forretning inden for 14 dage (Medmindre der er tale om en ekspressag).”

Importydelses tilgås i Dansk Motor Finans’ populære onlineportal, som også huser serviceydelser som leasing og betaling af registreringsafgift. Systemet har mere end 800 danske bilforhandlere tilknyttet.

Dansk Motor Finans udvider til MY GARAGE

Dansk Motor Finans udvider nu til det eksklusive bilhus My Garage i Vejle. Denne udvidelse giver Dansk Motor Finans mulighed for at bidrage med vores ekspertise inden for værdifastsættelse af køretøjer og import af biler til det luksuriøse bilmekka.

Kim sidder i bil

Rentestigning på leasingaftale betyder…

Vi modtager ofte spørgsmålet: “Hvor stor betydning har renten for leasingbiler?” Den globale og nationale rente er steget betydeligt i det seneste år, men hvordan påvirker det dine kunders leasingaftaler økonomisk?

Vi er flyttet til Kolding i nyt domicil

Dansk Motor Finans har netop markeret vores 5-års jubilæum ved at flytte ind i nye lokaler i Kolding. Rasmus Sandvej Juulsen udtaler sig om den store investering og om tilføjelsen af nye kompetencer i Dansk Motor Finans.