Tilbage til nyheder

Onlinebestilling af brugte biler tager fart

Efterspørgsel for brugte biler er på sit højeste, eftersom chipmangel til nye biler fortsæt er en udfordring. Hvilket i særdeleshed kan mærkes i DMFs importafdeling, hvor de lige pt. sidder tre fuldtidsansatte og indkøber biler for danske bilforhandlere.

Dansk Motor Finans lancerede gennem deres onlineportal import-modul i slut 2020. Nu har modulet for alvor taget fart, i forbindelse med efterspørgslen.

Dansk Motor Finans’ egen teaser:

“Vores import-ydelse er faktisk meget enkelt. Find en bil, fx på mobile.de og sæt den ind i onlinesystemet. Inden for kort tid får du en komplet rapport over bilens beskaffenhed mm., samt den pris vi har formået at handle bilen til dig.

Ønsker du dernæst at købe bilen, trykker du blot ”Bestil bil” i onlinesystemet, og bilen lander foran jeres forretning inden for 14 dage (Medmindre der er tale om en ekspressag).”

Importydelses tilgås i Dansk Motor Finans’ populære onlineportal, som også huser serviceydelser som leasing og betaling af registreringsafgift. Systemet har mere end 800 danske bilforhandlere tilknyttet.

Opdateret afgiftssatser i Taxcalc.dk

I forbindelse med de nye registreringsafgifter som blev vedtaget 18/12 2020, opdateres afgiftssatserne løbende frem mod 2025. Der er netop blevet offentliggjort de nyeste satser for 2024, og de er hermed opdateret i Taxcalc.dk.   Taxcalc.dk er en gratis service til bilbranchen udstedt af Dansk Motor Finans. Den indeholder diverse regnemaskiner i forbindelse med afgiftsberegninger Opdateret afgiftssatser i Taxcalc.dk