Leasingkontrakt gives i hånden
Leasingkontrakt gives i hånden
Tilbage til nyheder

Leasingaftale hos Dansk Motor Finans

Vi tilbyder skræddersyede leasingaftaler til dig som privatperson eller i erhvervsøjemed.
En leasingaftale er en unik kontrakt mellem leasingtager og leasinggiver. I aftalen vil man tydelig kunne se priser, leasingaftalens periode og andre vigtige informationer.

Sådan tegnes en leasingaftale

Det forløber sig ofte sådan, at du har en specifik bil i tankerne, som du ønsker at se de økonomiske tal på. Vi laver et leasingtilbud som tager forbehold for den enkeltes behov.
Ved godkendelse af leasingtilbuddet, sender vi kontrakt til digital underskrift, og så er leasingaftalen i hus.

Hvad sker der så derimellem? Vi starter altid et leasingforløb ud med, at man få en snak med en af vores leasingrådgivere, som vil vejlede og rådgive til de forskellige parametre i leasingkontrakten. Sammen finder I en aftale, som indeholder de tillægsydelser du finder attraktivt. En leasingaftale signeres digitalt og kan derfor foretages online.

Efter underskrift starter vores administration, og klargør sagen, så du kan få nummerplader på bilen hurtigst muligt.

Står bilen i fx Tyskland, vil vores leasingrådgiver i sammenspil med vores importafdeling, hente bilen hjem til dig.

 

Sådan betaler du de månedlige leasingydelser

Før leasingstart betaler du den aftalte engangsydelse og første månedlige leasingydelse. De resterende månedlige ydelser vil automatisk blive trukket via PBS. Skæringsdatoen for leasingstart er hver d. 15. i måneden, hvilket betyder at hvis du eksempelvis tegner en aftaler d. 22. april, vil du først blive trukket for den månedlige leasingydelse igen d. 1. juni.

Hvis det drejer sig om erhvervsleasing vil der udover betalingen, være oplysninger omkring beskatningsgrundlaget og momsfradrag tilgængelig.

Hvis du tegner en leasingaftale på 12 måneder, skal der naturligvis foreligge 12 leasingydelser.

 

Sådan skal du forholde dig til leasingudløb

Din leasingaftale har en tidsbegrænset periode, og du skal før leasingaftalens udløb tage stilling til, hvad der skal ske. Senest en måned før leasingaftalens udløb, vil du blive kontaktet af os og du skal der begynde at tage stilling til din kommende bilsituation.

Ved leasingaftalens udløb har du følgende valgmuligheder:

Forlængelse af leasingaftalen

Der tegnes en ny aftale, med bilens nye forudsætninger, herunder bilens nedskrevet værdi (Restværdi), samt en ny beregning af registreringsafgiften.
Såfremt du vælger en ny leasingaftale, vil den umiddelbart altid blive billigere end den foregående.

Henvise køretøjet til en momsregistreret tredje part

Hvis du ikke længere ønsker eller har behovet til en leasingbil, skal køretøjets restværdi indfries, ved at bilens skal sælges til en tredje part. På en finansiel leasingaftale indestår du for restværdien, og skal derfor finde en køber. Vi er altid behjælpelige med denne proces, og da vi besidder et forhandlernetværk på mere end 600 bilforhandlere, har vi en lettere tilgang til dette.

Returnerer leasingbilen

Denne mulighed er kun gældende såfremt det aftales eksklusivt med os, eller såfremt du har valgt at tegne en operationel leasingaftale.

Vi vil så modtage bilen retur og sørge for resten.

Opdateret afgiftssatser i Taxcalc.dk

I forbindelse med de nye registreringsafgifter som blev vedtaget 18/12 2020, opdateres afgiftssatserne løbende frem mod 2025. Der er netop blevet offentliggjort de nyeste satser for 2024, og de er hermed opdateret i Taxcalc.dk.   Taxcalc.dk er en gratis service til bilbranchen udstedt af Dansk Motor Finans. Den indeholder diverse regnemaskiner i forbindelse med afgiftsberegninger Opdateret afgiftssatser i Taxcalc.dk

dansk motor finans domicil kolding

Dansk Motor Finans overtager www.motorkompagniet.dk

Dansk Motor Finans, en af landets førende selskaber inden for import, leasing og værdifastsættelse af køretøjer, har meddelt, at de vil overtage identiteten og hjemmesiden www.motorkompagniet.dk fra Motorkompagniet ApS, efter virksomhedens stiftere har valgt at lukke forretningen. Dette samarbejde markerer en strategisk udvidelse af Dansk Motor Finans’ aktiviteter og giver dem adgang til det private B2C-marked, hvor Dansk Motor Finans overtager www.motorkompagniet.dk