Privat- og erhvervsleasing

Leasing af VW

Volkswagen er Europas største bilproducent.
Vælg erhvervs- eller privatleasing VW, så bliver du ikke skuffet.

​Volkswagen, Folkevogn eller VW – Kært barn har mange navne

Når man går med overvejelser omkring VW leasing skal man selvfølgelig gøre sig tanker omkring model, pris, årgang, kilometertæller, mm.

Der er stor mulighed for at finde den rette Volkswagen i Tyskland, da dette også er producentlandet og fordi udvalget er så stort.

Hvis man ønsker at privatlease en VW, så får man rigtig meget bil for pengene. Bilerne er lig med god kvalitet og enkelt design. Man er ikke gået på kompromis med teknologien og køreglæden er i top.

I Danmark er vi vilde tyske biler, da kvaliteten er rigtig god. Derfor er Volkswagen også en af vores fortrukne bilmærker når det gælder leasing.
Ved at lease frem for at købe kan man spare en masse penge, da der bl.a. er lavere kapitalbinding.

Sådan startede det hele…

Folkevognsfabrikken blev grundlagt i 1930’erne i Wolfsburg i Niedersachen, men pga. 2. verdenskrig standsede det produktionen af den første bilmodel som Ferdinand Porsche skulle have udviklet. Den første model VW type 1 endte med at blive en af de mest producerede bilmodeller, og det var først i 1973 med introduktionen af Passat og Golf, at VW-koncernen fik succes med andre modeller.

På det typisk har Volkswagen bl.a. opkøbt NSU og Audi og blev herefter kaldt VAG-koncernen (Volkswagen Aktiengesellschaft).

Siden da har de også opkøbt bilmærkerne Skoda, Seat, Bentley, Lamborghini, Bugatti og Scania.

I dag er det Europas største og verdens tredjestørste bilproducent.

De populære modeller

Der er lavet en række modeller som har været populære gennem en årrække. Bl.a. kan nævnes Polo, Golf og Passat som kom lige efter hinanden. Passat 1973, Golf 1974 og Polo 1975.

Siden starten har modellerne udviklet sig med tiden, og i dag har de et moderne look der passer til vores behov og den tid vi lever i nu.

VW’er fås i mange forskellige størrelser. Hvis man ønsker en lille fin bil, så er Up! eller Polo et oplagt valg. Hvis man ønsker en god bil man kan have glæde af i mange år, hvor der stadig er lidt plads er Golf et godt valg. Hvis man vil op og have en større bil med plads til hele familien og hvor der samtidig er prestige over er Passat et godt valg.

VW’er til omgående levering