af Mirja Höllwerth | dec 6, 2019 | Leasing

Top 3 leasingbiler

Rasmus Sandvej Juulsen er vokset op med biler tæt på livet. Vi har spurgt ham, om han kan give os hans bud på top 3 af biler på leasingmarkedet.

Bilmarkedet er kæmpestort. Man skal ikke blot orientere sig om bilmærker og modeller, men også årgang, kilometerstand, osv. Det kan være noget af en jungle, hvis man ikke ved hvad man leder efter. For Rasmus har det været en naturlig del af hans arbejde siden den spæde start af hans karriere i bilbranchen i 2009.

Rasmus har de seneste 10 år kørt rundt i mere end 15 biler. Det er derfor oplagt at se nærmere på hvilke biler der ligger i hans top 3 som han vil anbefale.

Audi RS6

En Audi RS6 er på mange måder den optimale stationcar. Bilen er super hurtig og en fantastisk bil der emmer af luksus.

Bilen har 560 hk, så man skal derfor naturligvis være opmærksom på at økonomien også er derefter. Selv om bilen er hurtig, så indbyder den ikke til race når man sidder i den, men derfor er det stadig rart at vide, at man kan accelerere fra 0-100 på under 4 sekunder.

”Jeg ser ikke kun RS6 som en lynhurtig stationcar – for så havde jeg valgt Mercedes-Benz C eller E-klasses AMG-model. Audi RS6 er virkelig en luksus-familiebil” fortæller Rasmus Sandvej Juulsen om Audi’en.

Rasmus anbefaler 2015-udgaven af bilen, da RS6’eren fik et facelift som gav den et mere moderne look.

VW Passat

Med en VW Passat får man en virkelig fin bil for pengene. Udover at bilen kører super godt og har masse plads både i bagagerummet men også for passagerende, så er den utrolig lydsvag og behagelig. DSG gearkassen har altid været en fremragende gearkasse, da den giver god kørekomfort hvor man næsten ikke mærker, at der skiftes gear.

Man kan få en nyere model fra 2015 og opefter til under 20.000 EUR i Tyskland og stadig ikke gå på kompromis med noget. Det gør den meget attraktiv som leasingbil.

Udover et attraktiv leasingtilbud er bilen også økonomisk at køre i: ”Nu har jeg kørt i en Passat de seneste måneder, og mit gennemsnitlige brændstofsforbrug ligger på 17 km/l. ved blandet kørsel. Jeg kører altså omkring 1.000 kilometer på én tank” fortæller Rasmus Sandvej Juulsen.

Porsche 911 Turbo

Hvis man er til en lækker sportsvogn i topkvalitet, så skal man kigge efter en Porsche 911 Turbo.

En ideel sommerbil med plads til op til 4 personer. Den er god at køre i til dagligt uden at man føler det er anstrengende, og samtidig giver den køreglæde til motorentusiaster.

911 Turbo fås med 521 til 560 hk og ligger rigtig godt på vejen. Den fås som cabriolet eller coupé.

En god bil til sæsonleasing, da den ligger op til, at man kører taget ned og nyder en god tur til stranden, men passer knap så meget til snebelagte veje.

”Her føler jeg virkelig man får meget bil for pengene, og 911 har ekstremt lave afskrivningsprofiler” siger Rasmus Sandvej Juulsen om Porsche 911.