Kontrakt underskrives
Leasing hos Dansk Motor Finans A/S

Tillægsydelser

I forbindelse med din leasingaftale, har du mulighed for at tilføje nogle ekstra ydelser. Du vil kunne opnå en samlet leasingpakke, eller blot tilkoble de ekstra tillægsydelser, som vil passe dig.

Hvordan betales tillægsydelserne?

Samtlige af de kommende tillægsydelser, kommer til at indgå i din månedlige leasingydelse, som et tillæg til aftalen. Alle ydelser bliver derfor opkrævet per måned, og følger samme korte opsigelsesfrist på de 2 måneder, som selve leasingaftalen.

Bilskade ikon

Billig kaskoforsikring

Gennem vores stærke samarbejdspartner tilbyder vi attraktive priser på vores kaskoforsikringer. Selve præmien bliver beregnet ud fra køretøjets forsikringssum, og stiger i intervaller af 100.000,-. Vi kan opnå en billig forsikringsaftale til dig, fordi vi allerede har en stor flåde af biler. Derudover vil forsikringsummen ikke indeholde registreringsafgift, idet der kun betales periodeafgift på en leasingaftale. Det er ikke et krav, at du som leasingtager vælger vores flådeforsikring. Dette er blot et tilbud.

Du vil automatisk få et forsikringstilbud med på dit leasingtilbud.

Certificat icon

Mekanisk garantiforsikring

En leasingaftale er ikke omfattet af købeloven, og derfor indeholder der ingen juridiske forhandlergarantier eller reklamationsret som man kender det. Der kan derfor med fordel tegnes en mekanisk forsikring, som gælder helt op 24 måneder. Priserne varierer efter bilens egenskaber, pakkens indhold og løbetid. Minimumsperioden for en mekanisk forsikring er 12 måneder. Spørg en af vores leasingrådgivere for mere information.

vejviser ikon

GPS-Tracker og kørebog

Kører du erhvervskilometer, eller har du af andre årsager brug for gemme din kørselshistorik? Gennem vores globale samarbejdspartner tilbyder attraktive priser og brugervenlige systemer, på GPS-tracker. Vores GPS-trackere er forsikringsgodkendt, i tilfælde af at det er et krav om GPS-tracker.

kontrakt overdragelse

Skal vi lave din næste leasingaftale?

Kontakt en af vores dygtige medarbejdere, og lad os sikre dig din næste leasingaftale.

Kontakt os
Ofte stillede spørgsmål omkring tillægsydelser

Kan jeg selv tegne forsikring?

Ja. Du vælger selv om du vil benytte vores flådeforsikring, eller dit eget forsikringsselskab.

Kan man opsige forsikring i leasingperioden?

Ja. Du kan altid opsige henholdsvis vores eller din egen. Det eneste krav, er at der er en aktiv og gyldig kaskoforsikring på bilen i hele leasingperiode,.

Må jeg anvende mit eget tracker-firma?

Ja. Vær dog opmærksom på, at trackeren skal være forsikringsgodkendt, såfremt forsikringsselskabet kræver det.

Hvornår kræver forsikringsselskabet GPS-Tracker?

Det er forskelligt fra forsikringselskab. Vi kræver GPS-tracker på biler som har en forsikringssum over kr. 100.000,-.

Dækker en mekanisk forsikring 100%?

Nej. Der er nogle forbehold. Men de forskellige pakkers dækning, gør at du kan få den dækning der passer til dig.