Ansvar- og kaskoforsikring

Vi har samlet alle vores køretøjer i ét forsikringsselskab. Det betyder at du kan inkludere en attraktiv forsikring i din leasingaftale. Da køretøjerne ikke er bundet af den fulde registreringsafgift, skal de kun forsikres for værdien uden dansk registreringsafgift. Det betyder lavere forsikringspræmier, men med samme gode dækning.

 

Approved garantiforsikring

På alle vores leasingaftaler kan der inkluderes en ekstra garantiforsikring på køretøjets mekaniske og elektroniske dele. Det sikrer dig mod uventede værkstedsregninger, hvis uheldet skulle være ude.

 

Dækaftale

Ønsker du de allerbedste og sikreste forudsætning for dit køretøj? Vi tilbyder en attraktiv dækaftale, så du ikke skal bekymre dig om dækindkøb og dækskifte hvert halve år

 

Serviceaftale

Gennem en landsdækkende samarbejdspartner er du altid tæt på dit næste servicestop. Vi sørger for attraktive vilkår, og gør processen nem og overskuelig.

Friskadeforsikring (Glasskadeforsikring)

Friskadeforsikring dækker, hvis forruden uheldigvis skal skiftes på grund af et større stenslag. Der udover dækker den din selvrisiko på blandt andet skader på bilens sideruder, lygteglas og sidespejl. Din selvrisiko på brand, tyveri, kortslutning m.m. er ligeledes inkluderet.

 

Tilbagekøbsgaranti

Restværdien (også kaldet scrap-værdien) er den ubekendte faktor ved leasing. Er du nervøs for at skulle indestå for din restværdi ved leasingperiodens udløb? Det behøver du ikke frygte med en aftale hos Dansk Motor Finans. Det vi rådgiver om, står vi også inde for. Det betyder, at du altid selv kan vælge at afsætte køretøjet, eller blot tilbagelevere til os. Det er helt op til dig.

 

Vejhjælp

Vi tilbyder 24 timers vejhjælp i hele Danmark som en del af din kaskoforsikringsaftale. Vejhjælp koster til kun kr. 50,-/måned, uanset bilens størrelse, model eller årgang. Det giver tryghed i hverdagen, og skulle uheldet være ude, er vi kun en opringning væk.

Har du spørgsmål til hvad du skal vælge af leasingmodel? Kontakt os nu for en uforpligtende dialog.

flexleasing og sæsonleasing approved garanti

Approved Garanti

På alle vores leasingaftaler kan der inkluderes en ekstra garantiforsikring på køretøjets mekaniske og elektroniske dele. Det sikrer dig mod uventede værkstedsregninger, hvis uheldet skulle være ude.