SKIFT LET TIL OS

Udløber din nuværende leasingaftale?

Nærmer din nuværende leasingaftale sig udløb? Hos os kan du få et attraktivt tilbud på din næste periode. Om du vælger os til din næste leasingpartner, giver vi altid et godt råd med på vejen

Udløber din leasingaftale? Skift til os

Leasingaftaler har typisk løbetid i mellem 12 og 36 måneder, hvorefter bilen enten afsættes eller leasingaftalen gentegnes. Uanset situationen, men med ønsket om en ny leasingaftale, er det sundt at få revurderet sine muligheder og ikke mindst vilkår.
Uanset om du vælger Dansk Motor Finans som din næste leasingpartner eller ej, giver vi altid gode råd og vejledning med på vejen.

 

Udfyld denne formular og vi kontakter dig snarest

Jeg bekræfter hermed, at Dansk Motor Finans må kontakt mig telefonisk og på mail.

Ofte stillede spørgsmål til omkring leasingskifte

 

Mangler du svar? Kontakt os her >

Hvad koster det at skifte?

Der er som udgangspunkt ingen ekstra omkostninger forbundet ved at skifte leasingpartner. Dette kan kun opstår, såfremt du afbryder en nuværende leasingaftale.

Hvor hurtigt kan man skifte?

Selve overflytningen skal gerne ske samme dag, som din nuværende leasingaftale udløber. Og ved hastesager kan overflytningen ske på samme dag, som du tager beslutningen.

Vi anbefaler dog, at man som minimum har en lille uges tid, da der er lidt praktiske ting som skal gøres her.

Hvad sker der hvis min aftale udløber, og går over leasingperioden?

Leasingselskabet får en ekstra opkrævet leasingafgift på en hel måned, som formodningvis bliver videresendt til dig, da du som bruger har ansvaret for at få bilen afmeldt rettidigt.

Vær opmærksom på, at selvom du betaler den ekstra måneds afgift, kan du ikke gøre en ekstra måned i leasingbilen. Bilen skal afmeldes snarest muligt.

Skal min bil synes inden overflytning til nyt leasingselskab?

Hvis din bil står over for et periodisk syn, og har modtaget sin indkaldelse, så skal den synes ja. Nogle leasingselskaber forlanger også en nysynet bil inden de overtager den.

Hvordan er processen ved overflytning?

Såfremt du accepterer et tilbud fra os, og du gerne vil have flyttet din leasingbil, skal du igennem kredit- og hvidvaskvurdering.

Når vi har en godkendelse fra dén afdeling, sender vi dig aftaler til digital underskrift og afslutningsvis en faktura på engangsydelsen og første månedlige leasingydelse. Herfra klarer vi resten.

Skal jeg have nye nummerplader på?

Som udgangspunkt nej, men der er nogle leasingselskaber som forlanger at bilen afmeldes, inden den sælges til os. Så det afhænger meget af dit nuværende selskab. Rent lavpraktisk kan vi sagtens omregistrerer dine nuværende nummerplader.

På udkig efter ny leasingbil?

Se vores udvalg af leasingbiler til omgående levering her